Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Salsahameen stailaus

Salsahame on hame, johon sopii hyvinkin erilaiset yläosat. Tämä taas kertoo sen, että hame on kätevä stailata ihan arkikäyttöön vaikkapa töihin, mutta se muuttuu yläosan vaihdolla nopeasti ilta-asuksi. Myös kun jalkaan vaihtaa erilaiset kengät saa hameesta super monta asua, ihan omien menojen mukaan.

Tein salsahameesta Reels videon, joka löytyy postauksen lopusta

 

Videolla yhdistin salsahameeseen kaksi työasua. Ensimmäinen on rennompi asu luonnonvaaleilla hihoilla ja toinen on astetta virallisempi asu jersey jakulla. Kummankin yläosan alla minulla on musta/valkoinen Stina raitapaita. Jalassa minulla on bootsimaiset Juliette nilkkurit mustina ja käsivarrellani keikkuu näyttävä Coco kassi. Laitoin Coco kassiin silkkisen Rafiq logohuivin.

 

Stina raitapaita; musta/valkoinen

Stina raitapaita on joustava raitapaita. Paidassa on kilpikonna kaulus ja hihat ovat loistavan mittaiset, ne ylettyvät juuri kyynerpäiden yläpuolelle. Stina paita on hieman vartalonmyötäinen, olematta kuitenkaan liian tiukka. Paita ylettyy reippaasti lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Saskia salsahame

Saskia salsahame on kiva hame niin arkeen kuin pieneen menoon. Hameeseen voi yhdistää juuri sen yläosan kuin haluaa, samoin kengät. Hameessa on leveähkö kuminauharypytys vyötäröllä, joka joustaa reippaasti. Hame vain vetäistään päälle ja kuminauha venyy reippaasti, noin 15 cm. Suosittelemme ottamaan hameesta yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää. Minulla on hameesta päällä koko XS.

 

Katso Reels!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Raitaa ja salsaa, jes kevättä kohti mennään siis. Salsahameet on niin hot ja raitapaidat on ehdottomasti minulle kevään merkkejä. Vaikka pakkanen paukkuu, niin tämä asu tuo jo tuulahduksen keväästä. Pomppaisin itse tähän asuun mielelläni.

    Keväällä taitaa nilkkurit huokua bootsi tyyliä missä terävät kärjet. Stylet ja antaa asuun ehdottomasti särmää.

    Eloise jakku on helppo ja huoleton. Itselläni nutriana ja mietin meneekö asu ihan hulluksi, jos alaosana musta salsahame js nutria jakku? Jos ei, niin millainen paita? Raita vai yksivärinen? Irtohihat vai pikku neulebolero on jo Doppista ja aivan super ihanat. Lämmittävät ja tuovat asuun sitä jotain; kirsikan kakun päälle sanoisin.

    • Huomenta Jaana! Kevättä pukkaa, jos ei ulkona niin ainakin mielessä 🙂 Nutria Eloise ja musta salsahame sopivat yhteen, mutta laita jakun alle mustaa eli olet mustana muuten, mutta jakku on nutria. Voit yhdistää jakun alle myös vaaleaa, koska kolme väriä on ok ja kaikki nämä värit ovat neutraaja, ns. perusvärejä. Neulehihat ovat valloittavat, ovat minunkin suosikkini! Mukavaa viikonloppua, Kata