Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Talven työasut: tiistai

Tiistain työasu koostuu kahdesta vaihtoehdosta eli mekosta sekä mustista tekstiilinahkaisista housuista. Puin Dailyn kotelomekon alle kuviollisen Delvina paitiksen sekä ohkaisen Efinas poolon. Vaalea Diamina neulejakku sopii luonnonvaalean Efinas poolon päälle. Kuviollisen Delvina paitiksen päälle sopii vaalea neulejakku, kun alaosaksi yhdistää housut tai hameen. Jos Dailyn kotelomekon alla on kuviollinen paita, niin silloin lyhythihainen neulejakku ei ole asun päälle paras vaihtoehto. Syynä on se, että mekko on edestä musta ja lyhythihaisen neulejakun alta näkyy ainoastaan kuviolliset hihat, mikä ei näytä harmoniselta asuyhdistelmältä. Nämä videolla olevat yläosat sopivat myös mustan hameen kaveriksi.

2. Tiistain työasu

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

 1. Tiistain työasu kokonaisuus on minun suosikki.Pidän selkeydestä ja yhteensopivista asukokonaisuuksista ja usein vielä yksivärisyydestä.Mietin aina uutta ostaessa sopiiko se jo olemassa oleviin vaatteisiin ja käytännöllisyys on minulle myös tärkeää..lisäksi hihojen mitta,aina täyspitkät,,(en ole koskaan voinut ymmärtää puolohihan funktiota ja köytännöllisyyttä,sillä mikä onkaan hankalampi neuleen,jakun alla,kuin puolihihallinen vaate,joka krinnaa ja jää ryppyyn kyynertaipeeseen) Haluaisin ilahduttaa ystävääni Leenaa lahjakortilla,olemme hyvin samankaltaisia pukeutujia,virkaihmisiä,mekkoihmisiä 🙂 Sinulla Kata on ennenkaikkea kauniita ja naisellisia vaatteita,uskon että Leena innostuisi niistä.

 2. Daily jerseymekko on oiva basic mekko, mikä taipuu erilaisten paitojen ja jakkujen kanssa, vaikka mihin.

  Poolot ovat hyvä valinta näin talvella sujauttaa mekon, jakun, neuleen tai neuletakin alle.

  Cassandra housut ovat eivät moksahda sitten mistään. Stylet ja hyvä malli eivätkä todellakaan hiosta.

  Tulipa taas inspiraatiota pukeutumiseen. Kunnon sukkahousut ja huolella valitut asusteet kuten laukku ja korut viimeistelevät tyylin. Sukkahousuista iso suositus päivän postauksessa oleville Woldfordeille.

  Onkohan työpukeutumis maratonin välipäivä? Toivottavasti, koska tahti on huikea. Iso kiitos Kata taas vinkeistä.

  • Hei Jaana, Kiva kun tykkäsit ja saat inspiksiä 🙂 Hyvät sukkahousut ovat a ja o, jos käyttää hameita ja mekkoja. Wolfordit ovat Jaguarit 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 3. Musta/valkoinen kooste,varsinkin kotelomekko ja vaalea neulejakku.

  • Hei Annamaija, musta/valkoisuus toimii aina 🙂 Mukavaa iltaa, Kata