Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Etsitkö helppoa ja tyylikästä jakkua ja housuja?

Voiko helpompaa pukusarjaa ollakaan, kuin Eloisa sarja! Eloisa sarjaan kuuluu jakku sekä housut. Materiaalina puvussa on joustava, hieman tukevampi ja paksumpi jersey materiaali. Puku toimii yhdessä, mutta myös erikseen.

Tämä pukusarja on sinulle, joka arvostaa helppohoitoisuutta, helposti yhdisteltävyyttä ja tyylikästä asua!

 

Jakkua ja housuja löytyy koot 34-44. Jakku ja housut myydään erikseen eli pukua ei tarvitse ostaa yhdessä. Koot ovat reiluhkoja ja mittataulukko löytyykin verkkokaupastamme täältä.

 

Eloise jakku

Eloise jakku on vuoreton ja joustava jakku. Jakku on helppokäyttöinen, kuin neuletakki mutta virallisempi. Jakussa on klassinen jakkumalli, se on hieman slimmattu vyötäröstä. Edessä on yksi nappi. Jakku toimii auki sekä kiinni. Olkapäillä on pienet olkatoppaukset, jotka tuovat jakkuun ryhtiä. Minulla on jakusta päällä koko 34. Jakku on reilua kokoa.

 

Minulla on päällä housuista koko 34. Housut ovat juuri sopivan löysähköt eli ne näyttävät tyylikkäiltä, kun ne eivät ole ihan tiukat. Lahkeet ovat suht pitkät, minähän olen 163 cm pitkä. Huomioithan, että lahkeiden mitta on ilmoitettu verkkokaupassa. Kokojen pituus vaihteleen n. 1,5 cm/koko.

Löysähkö tarkoittaa housuissa sitä, että vartalon ja housun mittoihin jää hieman happea, kuten minulla.

 

Ihana asu, tällainen asu toimii aina 🙂 

 

Eloise pukua löytyy myös nutrian sävyssä. Nutria saa ihanasti potkua mustasta väristä. Toki myös kaikki vaalean sävyt ovat puvun kanssa täydellisiä.

 

Minulla on Eloise jakun alla raitapaita. Tämä raitapaita saapuu vasta keväällä, mutta ensi viikolla saapuu täsmälleen samanlainen raitapaita kun on päälläni, mutta raita on nutria eli puvun sävyinen!

 

Eloise housut

Eloise housut ovat rennot, mutta siistit ja joustavat jersey housut. Housuissa on korkea vyötärö. Vyötäröllä on leveä kuminauha resori ja nyörit. Housujen sivuissa on taskut. Housujen reisissä on aavistuksen tilaa ja housut kapenevat alaspäin. Housujen takana on viirutaskut. Minulla on housuista päällä koko 34. Housuista voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti, mutta jos haluaa että ne ovat löysähköt, niin sitten oma koko.

 

Eloise puku taipuu juuri siihen käyttöön, mihin sinä sen haluat pukea!

Katso esittelyvideo puvusta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

9 kommenttia

 1. Tiistain asukokonaisuus olisi minun mieleeni 😍 Saatan hankkiakin sen itselleni työasuksi!

  Ilahduttaisin parasta ystävääni pikkujoulu-lahjakortilla ❤️

 2. Housupuku minun makuuni, sen voi stailata rennosti tai töihin business-menoon. Tämä täytyy hankkia.

  • Hei Annika! Kyllä, tämä on helppo stailata omien menojen mukaan 🙂 Mukavaa viikkoa, kata

 3. Kylläpä postaus taas inspiroi! Minulla on jutussa mainittu Alena-nauhapaita sekä Culturen lyhyempi joustava musta jakku teiltä sekä videossa etsitellyn kaltaiset (rils’in) housut. Enpä ole keksinyt niitä yhdistää ja nyt kun kokeilin, ovat tosi kivat yhdessä. Tuli ihan uusi asu käyttöön. Sekä kivalle jakulle lisäkäyttöä. 😊👍
  Rupesi tuo nutrian värinenkin kinnostamaan kevääksi.

  • Hei Marja! Ihana kuulla, että sait inspiksiä postauksesta 🙂 No loistavaa, että sovit ja sait uuden asun omasta kaapistasi! Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Täysin myyty tähän pukusarjaan. Mustaa mietin, mutta nutrian, kun puin päälleni, niin se oli siinä. Helppo, huoleton ja hillitty kokonaisuus.

  Puin nutrian kanssa mustan paidan ja nutria väri melkein kehräsi. Ihan täydellinen setti. Valkoinen paita, missä tietty rusetti istui myös jakun alle hyvin. Housut ovat aivan täydelliset ja niihin kuuluu jäädä hieman ilmaa. Mitäköhän muita värejä nutriaan voi yhdistellä?

  Tuleekohan Falisha raitapaitaa muissa sävyissä? Vai voisiko sen yhdistää nutrian kanssa?

  Ensin ajattelin säästellä nutria pukua kevääseen, mutta toisin kävi. Tykästyin siihen materiaaliin, väriin ja kokonaisuuteen niin, että käytössä jo nyt. Tällä asulla jaksaisi istua reissussakin eikä se tykkäisi kyttyrää eli rypistyisi. Tuskin kutistuu pesussakaan?

  • Hei Jaana 🙂 Nutria on aivan ihana ja toki mustakin 🙂 Nutriaan kaikki vaaleat sävyt sopivat loistavasti, musta, tummansininen ja itseasiassa keskiviikon paidassa ja mekossa on hyvä värikartta 🙂 Falisha raitapaitaa ei ole valmistettu kuin sini/valkoisena. Ei kutistu, kuosittelu pesun jälkeen ja linkous max. 600. Mukavaa iltaa, Kata

  • Hei Annamaija 🙂 Jep, puku on huoleton 🙂 Mukavaa iltaa, Kata