Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ei mitään päällepantavaa?

Uskon, että moni painii juuri tuon otsikon lauseen kanssa. Vaatekaapissa on vaatteita, mutta tuntuu että mikään ei nyt sovi, missään ei näytä hyvältä ja mitkään vaatekappaleet eivät sovi yhteen. Kaikki näyttää eriparisilta sillisalaateilta. Tiedän tunteen, mutta nykyään en enää kärsi moisesta asiasta. Minulla on arkisin aina päälle pantavaa. Juhliin joudun hieman enemmän miettimään, mutta siitäkin selviän suht kivuttomasti 🙂

Se, että minulla ei ole asukriisejä, ei syynä ole se, että minulla on vaateliike.
Vaan se tarkoittaa sitä, että olen löytänyt oman tyylini enkä harrasta harha-askelia, ainakaan kovin usein!

 

Perustuotteet

Uskon, että lähes jokaiselta löytyy vaatekaapista mustat tai siniset housut. Monelta löytyy vaatekaapista myös valkoinen tai vaaleansininen kauluspaita. Nämä kaksi tuotetta ovat perustuotteita, joita olen käyttänyt tässä stailausvideossa. Tuotteet voivat kuulostaa ”tylsiltä”, mutta usein tällaiset tuotteet ovat niitä, jotka pelastavat asukriisejä.

Tässä postauksessa ja alla olevassa videossa minulla perusasuna päällä:

Ensimmäiseen asukokonaisuuteen puin Doppwoman Betty neuletakin paitiksen päälle. Neuletakki on eleetön, siinä ei ole nappeja eikä taskuja. Neuletakki ylettyy polven yläpuolelle/polveen. Betty sopii myös mekkojen päälle. Neuletakki on perusvaate eli oiva tuote, joka toimii myös jakun asemasta.

 

Alla olevan stailausvideon pointtina on näyttää miten kahdesta perustuotteesta saa näyttäviä ja tyylikkäitä asuja. Tuotteiden ei tarvitse olla ”fancyjä”, jotta asukokonaisuuksista saadaan näyttäviä ja tyylikkäitä.

 

Puin kauluspaidan päälle kilpikonnakauluksellisen neuleen. Vedin valkoisen paitsikan kaulukset neuleen päälle, käänsin paitsikan rannekkeet neuleen päälle ja laitoin neuleen housujen sisälle. Halusin tuoda asuun hieman ”actionia” ja sen sain kun kiepautin musta/valkoisen huivin vyölenkkeihin vyöksi.

 

Stailauksen perustuotteina minulla on Svea housut ja Meghan paitis. Nämä kaksi tuotetta kuuluvat minun vaatekaappiini. Rakastan nykyään leveitä housuja, mikä onkin uutta minulle. Nämä housut ovat tuoneet minulle paljon iloa uusilla asukokonaisuuksilla. Olen pukenut housuihin myös lenkkarit, antanut niiden hieman roikkua päällä ja yläosana minulla on ollut esim. klassinen lyhythihainen Everlotta cashmir neule. Valkoinen Meghan paitis on suosikkini sen mallinsa puolesta ja pidän myös sen joustavasta ja hieman napakammasta materiaalista.

 

Doppwoman Ciara kietaisuneule on loistava tuote, koska se on lyhyt. Jos alaosa on reiluhko jai leveähkö, on vastapainona ylöosan oltava kapeampi ja istuvampi. Yläosa ei myöskään saa olla liian pitkä, koska silloin vaikutelmasta tulee raskas ja vartalo näyttää suoralta pötköltä. Ciara kietaisuneule on tyylikäs niin paitisten, toppien ja mekkojenkin päällä. Ciara kietaisuneuleella saa myös hihattomille mekoille pidemmän käyttöajan.

 

Lyhyempi neuletakki napeilla on myös yksi vaatekaapin peruspilareita. Tässä kuvassa minulla on paitiksen ylänappi kiinni. Ylänappi on kullanvärinen pallonappi eli se on kuin koru. Ihana yksityiskohta paitiksessa. Samanlaiset napit ovat myös hihansuissa.

 

Tässä kuvassa laitoin kaulaan musta/valkoisen pienen silkkihuivin. Monelta löytyy isot kasat huiveja. Huivilaatikko kannattaa käydä ajan kanssa läpi ja katsoa, mistä huivista oikeasti tykkää ja säästää ne. Ne kannattaa viikata laatikkoon, eikä säilyttää isona ”röykkiönä” laatikon pohjalla. Jos joku väri huivissa tökkii, kannattaa se laittaa kiertoon.

Kun solmii huivin kaulaan, ei  huivia tarvitse sitoa tiukasti kaulaan. Jos on lyhyt kaula tai kaula on hieman paksumpi kannattaa kaulan ja huivin väliin jättää reippaasti happea

Neuletakki kannattaa pitää kokonaan auki tai pari nappia ylhäältä kiinni. Näin vartalon linja pysyy yhtenäisenä ja pidempänä. Myös housuissa oleva vyö näkyy ja tämä takaa huolitellun kokonaisuuden.

 • Agathe neuletakki € 99,95 värit ja mallit löytyvät täältä

 

Minulla on tulossa video minun vaatekaapistani ja minun luottoasuistani lähipäivinä. Videolla kerron myös lisää vinkkejä, miten kootaan toimiva vaatekaappi ja miten vältetään aamuiset asukriisit. Pysy kuulolla!

Katso alla oleva video!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Hauska sattuma, kun juuri saman aamuna minulle iski asukriisi. Muistin aiemmista blogikirjoituksistasi vinkin, että asukriisipäivän pelastaa hyvä valkoinen peruspaitis. Olen ostanut Doppista valkoisen slimmin paitiksen, jossa edessä ihanat rypytykset. Tykkään siitä ihan valtavasti ja kas vain, se pelasti päiväni. Jälleen tuli uusia ideoita, miten stailata paitis-kiitos siitä<3

  • Hei Susanna! No olipas yhteensattuma 🙂 Kyllä, jos on ihan hukassa mitä pukea päälle, niin valkoinen paitis ja hyvät housut/hame/farkut ja muuta ei tarvita. Taidan tietää, mitä paitista tarkoitat. Se on kaunis 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Kiitos! Tyylikkäitä yhdistelmiä. Arkipukeutuminen kiinnostaa aina.

  • Hei Mia! Mahtavaa, kun video oli kiinnostava 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Kiiiiitos tästä videosta!
  Tyylikästä ja helppoa pukea päälle ja variaatioita löytyy!

  • Kiitos Tuulikki! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Minulle ainakin tuttu lause: ei mitään päällepantavaa, mutta Doppin rantautuessa Helsinkiin, tilanne helpottui ainakin minulla.

  On niin totta, että simppeli peruspuvusto helpottaa elämää. Housut, paitapusero, neule/neuletakki, jakku ja kunnon kengät niin sen ympärille vaan rakentamaan erilaisella asusteilla erilaisia ja toimivia
  asukokonaisuuksia. Itselleen sopivat värit kannattaa huolella miettiä, koska kaikille ei sovi kaikki.

  Leveälahkeiset housut ovat saaneet minutkin lämpiämään. Nykyään viuhdon leveälahkeisilla housuilla ihan missä vain. Ne jalassani tunnen itseni styleksi.

  Valkoinen paitapusero on kyllä uskomaton peruspilari ja pelastaa monet aamut. Video osoitti sen, että mikä ihme taikaväline simppeli paitis onkaan.

  Nappasin heti uuden idean itselleni eli kieputan huivin vyöksi ja saan tuffia asennetta asuuni.

  Pakko katsella video vielä muutamaan otteeseen, koska antoi hyviä inspiraatioita sekä biisi tarttuu tuoden iloa päivään.

  Tuskin maltan odottaa Katan vaatekapin esittelyä.

  • Hei Jaana! Ihana kuulla, että asukriisit ovat historiaa! Kaikille ei sovi kaikki, se on juurikin näin. Tärkeintä on löytää ne itselle sopivat värit ja mallit, valinnanvaraa on. Kiva, kun kiepautit huivin vyöksi. Se antaa kivaa potkua asulle 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 5. Monipuoliset asuyhdistelmät.Hyvä video.

  • Kiitos Annamaija! Kiva kun tykkäsit 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata