Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhla-asut videolla osa 2/2 ja bonusmekko!

Eilen julkaisimme jo Juhla-asu videon ja ensimmäisen osan juhlapostauksesta ja nyt tulee postauksesta osa numero kaksi. Lupailin eilen, että tänään tulee yllätystuote ja se löytyykin postauksen lopusta eli se on videon ulkopuolelta oleva bonusmekko!

Videon editoinnissa tuli pieni virhe ja se menee kuulemma Gabin ”äitiysaivojen” piikkiin :)) No, se ei ollut vakava virhe, tekeville sattuu! Postauksen lopusta löytyy uusi, erilainen video asuista!

 

Täysmustaan asukokonaisuuteen, missä kankaassakaan ei ole textuuria, sopii kullanvärinen laukku kauniisti eikä ole ns. liikaa

 

Puimme videolla Gabin kaulaan viininpunaisen ruusun. Kuviin puin itselleni mustan ruusun rintaan. Minä olen aina pitänyt ruusuista rinnassa, ihan kuten kaikenlaisista nauha- ja rusettipaidoista. Jos hiukset ovat lyhkäiset tai ne ovat kiinni, extra jutut kaulassa ja decoltessa antavat juuri sopivasti täytettä.

 

Nisas sileäsametti mekko

Nisas sileäsametti mekko on yksinkertaisen upea. Mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on kullanvärinen vetoketju. Mekossa on vajaamittaiset hihat. Mekko on malliltaan vartalon myötäinen ja mekko loppuu polven yläpuolelle. Vyötärön kohdalla on vekkejä, jotka ovat loistavat juuri vartalon keskikohdalle. Samat vekit toistuvat kauluksessa. Tässä materiaalissa värit tulevat upeasti esille. Mekko joustaa noin 6-8 cm lisää alla oleviin mittoihin. Minulla on mekosta päällä koko S ja Gabilla on videolla päällä mekosta koko M.

 

Mekko toimii myös ilman vyötä, mutta itselleni vyö tähän mekkoon on parempi vaihtoehto. Vyöllä mekko näyttää ”kevyemmältä” päällä ja itselleni mittasuhteet ovat pukevammat.

 

Jaques sileäsametti mekko

Jaques mekossa on ihanan joustava materiaali. Mekossa on vesiputouskaulus ja hihat ovat täyspitkät ja pussimaiset. Hihansuissa on kuminauhat. Kaulus on vesiputousmallinen, joka on kaunis decolteelle ja rinnan kohdalle. Mekko on slimmattu rinnan ja vyötärön kohdalta, jonka jälkeen helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle. Punainen väri on todella upea tässä materiaalissa. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Hieman paksumpaan materiaaliin eli sileään samettiin musta kenkä tuo enemmän syvyyttä kuin beige kenkä

 

Tästä Leatrix mekosta löytyy kaksi erilaista kuosia. Tässä ensimmäisessä mekossa on hopeanväristä pystyraitaa. Toisessa Leatrix mekossa on sama pystyraita, mutta raitojen välissä on pienen pientä pilkkua, joiden värit ovat beige ja siniharmaa.

 

Tähän mekkoon ehdoton koruvalinta on hopea

 

Leatrix mekko

Leatrix mekossa on kaunis V-kaula-aukko. Se on kapea ja hieman syvempi. Mekossa on vajaa mittaiset hihat ja hihansuissa on kumilankarypytys resorit. Hihat voi nostaa hieman ylemmäs jos haluaa. Mekko on slimmattu rinnan ja kyljen kohdalta. Rinnan alapuolella on poikkileikkaus, joka laskee kohti vyötäröä ja selkää. Helmassa on tilaa, se laskeutuu upeasti ja loppuu noin polven kohdalle. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja Gabilla on videolla päällä koko 36. Mekko vastaa normaalia/hieman pienempää kokoa kuin normaalisti.

 

Tästä Leatrix mekosta löytyy raitojen lisäksi pilkkuja

 

Näissä kuvissa minulla on jalassani ohkaiset mustat sukkahousut. Videolla minulla on jalassa ihonväriset sukkahousut ja mustat korkkarit. Gabilla on videolla päällä mustat ohkaiset sukkahousut ja mustat Tony mokkanilkkurit. Voin vain todeta, että kummatkin sopivat.

 

Postauksen uudet korvakorut löytyvät täältä ja laukut täältä.

Verkkokaupastamme löytyy paljon lisää kuvia asuista eli kannattaa katsoa.

 

Punainen Bonusmekko!

 

Meille saapui super suosittua Doppwoman Cecilia mekkoa punaisena! Mustana saapui muutama viikko sitten ja kaikki loppuunmyytiin välittömästi. Mustaa on tulossa lisää marraskuussa. Cecilia mekkoa saapui myös tummansinisenä. Myös muita Doppwoman mekkoja saapui punaisina ja ne kuvaamme teille tiistain blogijulkaisuun.

Punainen sävy on kirkas ja rehellinen punainen sävy. Sävy ei taita lämpöiseen oranssiin, vaan enemmänkin kylmempään sävyyn

 

Cecilia mekko

Cecilia mekko on naisellinen fyrrymekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja hihat, jotka ylettyvät reippasti olkapäiden alapuolelle. Hihansuissa on fyrrykantti, joka toistuu myös mekon helmassa. Mekko on slimmattu rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti kohti helmaa ja loppuu polven yläpuolelle/polveen riippuen kantajansa pituudesta. Mekko on löysähkö, mutta linjakas eikä sen kuulu napata vartaloon kiinni kuin rinnan päältä. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Katso uusi video! Biisinä on taas yksi minun suosikkikappaleeni 🙂

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Punainen Jaques ja Debra midimekot ovat suosikkini.
  Harmi vaan kun nyt ei tarvi mitään juhlamekkoa kun juhlia ei tiedossa ole. Eikä kaapin täytettä viitsi turhaan hankkia.

  • Hei Minna! Mekot ovat kauniita 🙂 Ei sitä ei kannata tehdä, hankkii sitten kun on tarve. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Katseen vangitsijat Cecilia punainen ja musta Nisas mekot.

 3. Juhlat vaan jatkuu,mutta nämä juhlat eivät aiheuta huonovointisuutta, vaan pientä päänvaivaa upeitten asujen takia. Mahdotonta valita yhtä yli muiden, kun kaikki juhla-asut ovat upeita.

  Minä joka rakastan mustaa hullaannuin punaisesta. Tämä punainen on style, juhlava ja säkenöivä.

  Asusteet on valittu niin viimeisen päälle. Tykkään juuri siitä, että Kata ja Gabi miettivät asun lisäksi kokonaisuutta, että laukut, kengöt, korvakorut, korut, sukkahousut ja vyöt sointuvat yhteen luoden upean kokonaisuuden.

  Ketjuvyö on upea, erilainen ja kaunis lisä juhla-asuun. Korvakorut katsastettava läpi samoin kuin laukut.

  Gabin ”äityisaivot” toimivat erinomaisesti. Pikku mokia saa sattua ja ne ovat vain elämää.Gabi on hehkeä äiti ja ihanaa oli nähdä nähdä teidät molemmat. Kata&Gabi, teidän kemia on aitoa, lämmintä ja uskomattoman upeaa katsella.

  Videolla oleva Katan yksi lempibiiseistä potkaisi aamun hyvin käyntiin jääden korvamadoksi soimaan varmaan koko päiväksi, mutta ei haittaa. Biisi tuo hymyn huulilleni, muistuttaa minua Doppista, päivän upeista juhla-asuista ja siitä, että arkeenkin voi tuoda juhlan tuntua itselleen piristykseksi.

  Aion tarjoilla siis tämän biisin innoittamana aamiaisen perheelleni eräs Doppwoman mekko päällä. Mekko mikä on yksi mieheni lemppareista ja tuo taatusti hyviä muistoja mieleen ihanasta kesästä, vaikka talvea kohti mennään.

  Kiitos Kata&Gabi päivän postauksesta ja viettäkää ihana sunnuntai perheenne kesken, nauttikaa ja ladatkaa itsenne uuteen viikkoon. Sunnuntain postaus oli ihana.

  • Hei Jaana! Ihanaa, kun tykkäsit 🙂 Punainen on upea! No jep, Gabi on kerrassaan hehkeä äiti 🙂 Ihanaa, kun hän välillä tekee videoita kanssani eli lisää videoita on tiedossa 🙂 Biisi on niin ihana, voisin päivästä toiseen kuunnella sitä 🙂 Kata