Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhla-asut videolla 1/2

Jaoin juhla-asu postauksen kahteen osaan, koska muuten tästä postauksesta olisi tullut ihan liian pitkä. Video on kuitenkin jaettu yhtenä kappaleena. Huomenna sunnuntaina esittelen vielä loput videolla olevat mekot ja ehkäpä postauksessa tulee jotain muutakin kivaa 🙂 Katsotaan, mitä keksin.

Postauksen lopusta löytyy kattava video juhla-asuista. Videolta löytyy myös pukeutumisvinkkejä. Ihanaa kun sain Gabin taas parikseni videolle. Gabin hieman yli kaksi viikkoinen vauva nukkui viereisessä huoneessa. Emme uskaltaneet lähteä tekemään LIVE lähetystä, jos vauva heräisi eli siksi teimme videon, sen voi tehdä erissä, vauvan ehdoilla 🙂

 

Lendra mekko

Lendra mekko on viehättävä. Mekko on plisekangasta, yläosassa plise on kapeampaa kuin mekon alaosassa. Mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on nappi. Hihat ovat täyspitkät ja pussimaiset kuminauha rannekkeella. Mekko on malliltaan löysähkö ja materiaali laskeutuu kauniisti. Mekko ylettyy juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on aavistuksen reiluhkoa kokoa.

  • Lendra mekko € 149,95 punainen ja musta/vaalea kuviollinen

 

Punaisessa Vigun Clutchissa on sama punainen sävy kuin Lendra mekossa. Lendra mekosta löytyy punaisen eri sävyjä ja hailakkaa pinkkiä.

 

Dorothea takki

Dorothea vaalea takki on upea! Takki on hieman slimmattu vyötäröstä ja takki ylettyy polven alapuolelle. Takin sivuissa on taskut. Minulla on takista päällä koko 34. Takki vastaa normaalia kokoa.

 

Lendra mekosta löytyy myös mustapohjainen mekko, jossa on vaaleata kuviota. Lendra mekko on minusta ihana, kun se vain roikkuu päällä, koska mekko laskeutuu todella kauniisti.

 

Sovitin Lendra mekkoon Dora tuplavyön. Dora vyössä on hopean värinen solki, joka sopii juuri tähän mekkoon loistavasti. Dora vyö kietaistaan vyötärölle tuplasti eli kaksi kertaa. Vaalea Vigun Clutch on taas tämän mekon väritykseen 10/10.

 

Vigun Clutch on myös saman sävyinen Dorothea takkiin! Tämä on upea setti

 

Tämän vuoden juhla-asut ovat kyllä niin tyylikkäitä! Vaikka juhla-asut ovat näyttäviä, koska asuista löytyy sifonkia, sileää samettia, pitsiä, paljetteja ja glitteriä, on niissä tietynlainen arvokkuus. Ja se johtuu siitä, että asujen mallit on pidetty yksinkertaisina ja selkeinä.

 

Lendra midimekko

Lendra mekko on viehättävä. Mekko on plisekangasta, yläosassa plise on kapeampaa kuin mekon alaosassa. Mekossa on neliönmallinen kuminauha kaulus. Kauluksen voi vetäistä olkapäiden alapuolelle, kuten Gabilla on alla olevassa videossa. Mekossa on kauniit läpikuultavat ja puolipitkät hihat. Mekko laskeutuu upeasti. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja videolla myös Gabilla on päällä koko 34. Mekko on aavistuksen reiluhkoa kokoa.

Plise säilyy pestessä eli pesun jälkeen mekko ripustetaan henkarille kuivumaan ja puetaan päälle. Mekkoa ei silitetä.

 

Puin Lendra mekkoon mustan Obi vyön. Obi vyö on tyylikäs, koska se on selkeä ilman vyösolkea. Näin ollen se sopii moneen asuun.

Puimme videolla Gabille vyötärölle Ruusun, jonka voi kietaista kaulaan tai vyötärölle. Sekin sopii tähän mekkoon niin kauniisti.

 

Day party Night pussukka

Dayn party laukku on kerrassaan upea! Laukussa on säkenöivä glitteri hihna ja laukku on sileää samettia. Laukun päällä on vetoketju. laukun sisällä on musta nylon vuori. Laukun koko on n. 25 x 10 cm ja pohjan leveys on n. 6 cm.

 

Punainen Alina kiiltonahkainen juhlalaukku ja punaiset Tiffany korkkarit ovat saman sarjan tuotteita eli ne ”kuuluvat” yhteen.

Alina laukkuun kuuluu kullanvärinen ketjuhihna sekä punainen kiiltonahkahihna. Kätevää, koska ketjuhihna on juhlavampaan menoon ja kun haluaa laukusta hieman arkisemman, voi siihen vaihtaa nahkahihnan. Alina laukkua löytyy myös mustana ja Tiffany korkkarit myös mustina.

 

Dede sametti/sifonki mekko

Dede mekossa on todella kaunis kangas. Kankaassa on kuviointina sileää samettia ja läpikuultavaa sifonkia. Mekossa on V-kaula-aukko ja kaula-aukkoa kiertää pieni fyrrykantti. Hihat ovat täysmittaiset ja hihansuissa on kuminauha ja pieni fyrrykantti. Malliltaan mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polveen. Hihat ovat läpikuultavat ja mekon edessä ja takana on vuori. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja Gabilla on videolla päällä koko 36.

 

Samasta materiaalista kuin Dede mekko on valmistettu Debra midimekko. Kangas mekoissa on kerrassaan upea, kun sifonki ja sileä sametti on yhdistetty.

 

Debra sametti/sifonki midimekko

Debra mekossa on todella kaunis kangas. Kankaassa on kuviointina sileää samettia ja läpikuultavaa sifonkia. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat leveähköt ja suorat. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset. Mekko on slimmattu rinnan ja vyötärön kohdalta. Vyötärön kapeimmalla kohtaa on poikkileikkaus. Helma levenee kevyesti alaspäin ja on midimittainen. Mekon toisella sivulla, kyljen kohdalla on vetoketju. Hihat ovat läpikuultavat ja mekon edessä ja takana on vuori. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia/aavistuksen pienempää kokoa kuin normaalisti.

 

Videolla yhdistimme kumpaankin mekkoon mustat sukkahousut. Itse yhdistän vaaleisiin ja punaisiin korkkareihin aina ihonväriset sukkahousut. Mustiin korkkareihin voin yhdistää tilaisuuden ja mekon mallin mukaan joko ihonväriset tai mustat sukkahousut.

 

Meille saapui uusia korvakoruja. Kaikki korvakorut löytyvät täältä.

 

Mekkoon voi pukea vyötärölle saman sarjan vyön. Mekon kaulukseen voi laittaa pienen hakaneulan, jos se on liian avonainen. Mekon alle voi pukea muös Camilla topin, jolloin pitsi tulee kaula-aukosta kauniisti esille.

 

Dalmine midimekko

Dalmine midimekko on ihana päällä, koska materiaali joustaa. Mekon yläosa on valekietaisumallinen. Hihat ovat vajaamittaiset ja hihansuissa on kuminauhat. Vyötärön kapeimmalla kohtaa on poikkileikkaus, jonka jälkeen mekko levenee alaspäin ja on midimittainen. Minulla on päällä koko 34,  samoin Gabilla, joka esittelee mekon videolla. Mekko on yhden koon reilumpi kuin normaalisti.

 

Musta/hopea mekko vaatii hopean väriset korut kaverikseen. Ateena korvakoruissa on klipsut ja nämä ovatkin ainoat korvakorut, jotka eivät mene korvanlehden läpi. Tykään itse käyttää Ateena korvakoruja, vaikka minulla on reiät korvanlehdissä. Ateena korvakorut eivät paina korvanlehtiä. Vonder juhlalaukku sopii upeasti asuun, koska laukusta löytyy hopeaa ja mustaa.

 

Mekoista löytyy paljon enemmän kuvia verkkokaupastamme. Katso alla oleva video ja kerro oma suosikkiasusi!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Hienoja mekkoja!
    Mistä Gabin mustat nilkkurit ovat? Hienot ja tyylikkäät 🙂

  2. Talven juhla-asut 2023 ovat upeita. Aamiaisen jälkeen sulattelen tätä jälkiruokaa; päivän postausta. Ihana video, vauvan ehdoilla tehty sekä upeaa seurata teidän kahden; äidin ja tyttären luentavaa ja iloisen kuplivaa esittelyä juhla-asuista. Paljon ideoita sekä vinkkejä juhliin pukeutumiseen mistä itse ainakin pidän tosi paljon.

    Värimaailma on tummaa syvää mustaa, bling-blingiä sekä räiskyvää punaista upeiden asusteiden kera. Vaatii ihan sulattelua ja syvää pohdintaa mikä näistä olisi number one asu. Äkkiseltään en pysty valitsemaan, pää pyörällä ja kenties huomenna pystyn. Voi olla, että huomisen jälkeen pää on vielä enemmän sekaisin juhla-asuista. Upeita juhla-asuja upeiden ladyjen esitteleminä. Kiitos ja kumarrus taas jälleen kerran Kata ja Gabi ihanasta videosta.

  3. Tyylikkäät Lendra ja Dalmine midimekot.Samoin mustavalkea Lendra.