Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Täytän eilisen lupaukseni arkiasuista!

Kerroin eilen aamulla instagram ja Facebook storyssä, että esittelemme tänään teille a-i-v-a-n ihania käyttöasuja. Sellaisia unelman pehmoisia asuja, jotka ainakin minä puen kiljuen riemusta aamulla päälleni. Plussaa näissä asuissa on myös se, että näitä ei tarvitse silittää pesun jälkeen. Mikä ihme on minussa ja myös teissä monessa siellä ruudun toisella puolella tapahtunut, että silittäminen laiskottaa? Kun meidän ”kolmoset” oli pieniä, niin minä silitin vauvojen sukatkin 🙂 Nyt kierrän silitysraudan hyvin onnistuneesti ohi päivä toisensa jälkeen.

Postauksen lopusta löytyy kaiken kattava video postauksen asuista

 

Tästä ihanasta käyttösarjasta nimeltä Gincent löytyy mekko, kaksi yläosaa ja yksi polvimittainen hame. Gincentin sisar on Moncent, jostä löytyy midihame ja löysähkö poolopaita. Näitä kahta sarjaa voi yhdistää keskenään, pienen pieni sävyero mustassa on, mutta sitä ei huomaa kuin minä.

 

Suklaan ruskea väri löytyy taas mallistoissa. Nyt en muista tasan tarkkaan vuotta, mutta heitän lonkalta vuoden 2012, kun suklaan ruskea oli isosti pop. Sen jälkeen ruskea kuopattiin ja tummansininen rupesi jyräämään vauhdilla. Tämän jälkeen tummansininen on ollut pop ja hyvä niin. Meidän mallistoissa tummansininen on yhdenvertaisena värina mustan värin kanssa. Suklaan ruskea on super kaunis väri ja minusta varsinkin tämän syksyn sävy suklaassa on juuri oikea.

 

Gincent mekko

Mekossa on puolipoolo kaulus ja niskassa on lyhyt vetoketju helpottamassa mekon pukemista päälle. Olkasaumat tipahtavat olkapäiden alapuolelle ja mekossa on pienet hihat. Mekko on slimmattu ja edessä sekä takana on sisäänotot vyötärön kohdalla. Mekon helmaosa on aavistuksen pyöristetty lantion kohdasta ja helmaosa on suora ja loppuu juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko S.

 • Gincent mekko € 99,95 suklaan ruskea ja musta (mekosta ei ole valmistettu muita värejä)

 

ps. mittataulukosta kannattaa katsoa, ettei vyötärö kohta ole liian tiukka.

 

Moncent hame

Moncent on ihanan pehmoista materiaalia, kuin pumpulia. Hameen vyötärökaistaleen sisällä on kuminauha eli vyötärö joustaa. Hameessa on taskut, ne on tuotu sivusaumoista hieman eteenpäin. Näin taskut eivät pullota ja levennä lantion kohtaa. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu pohkeiden alapuolelle. Minulla on hameesta päällä koko S. Hameen vyötärönauha tulee juuri navan päälle, ei vyötärön kapeimpaan kohtaan.

 

Gincent pitkähihainen paita

Gincent sarja on ihanaa pumpulimaista materiaalia. Paidassa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Paita on malliltaan ihan suora ja se on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Paidan sivut on kauniisti pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Gincent paita sopii myös loistavasti kapeiden housujen kanssa

 

Gincent hame

Gincent sarja on ihanaa pumpulimaista materiaalia. Hameessa on kuminauha vyötärö. Edestä vyötärönauha on suora ja rypytys tulee selkäpuolelle. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu polven yläpuolelle. Minulla on hameesta päällä koko S.

 

Tästä kuvasta näkee, kuinka kauniisti sisäänotot on toteutettu.

 • Kaikki postauksen korvakorut löytyvät täältä

 

Gincent holkkihihainen paita

Gincent sarja on ihanaa pumpulimaista materiaalia. Paidassa on puolipoolo kaulus ja niskassa on lyhyt vetoketju helpottamassa mekon pukemista päälle. Olkasaumat tipahtavat olkapäiden alapuolelle. Paita on slimmattu ja edessä sekä takana on sisäänotot vyötärön kohdalla. Paita loppuu noin lonkkaluiden kohdalle ja helma on hieman pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko S.

 

Holkkihihainen paita löytyy myös mustana. Eli tässä minulla on päällä paita ja hame, vaikka asu näyttää mekolta.

 

Moncent paita

Moncent paidassa on löysä poolokaulus, joka ei nappaa kaulaan kiinni. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja suoran malliset. Paita on malliltaan myös suora ja se loppuu noin lonkkaluiden kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

Paita on pese&pidä materiaalia. Kun paidan yhdistää saman sarjan Moncent hameeseen, saa asusta ”mekon”.

ps. Moncent sarjaa voi yhdistää Gincent sarjaan. Sävyero mustissa on minimaalinen.

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Nämä asut ovat mitä mahtavimmat!
  Kauniit, köytännölliset, pehmeät, ryppyyntymättömät ja yhdisteltävissä helposti mihin vain. Olen aivan hullaantunut näistä vaatteista.

  Gincent mekko on kauniisti istuva. Musta takuuvarma, mutta ruskean sövy oli täydellinen, joten ihastuin täysin siihen.

  Moncent hame on kiireisen arjen pelastaja. Sujahdat siihen aamulla, päivällä ei haittaa vaikka massu pömpöttäisi, kun vyötärö joustaa ja taskuihin voi sujauttaa mitä vain.

  Gincent paita ja hame on rennon tyylikäs asu. Pidät niitä yhdessä tai yhdistelet niitä mihin vain ja arkiasusi on aina huolitellun tyylikäs.

  Holkkihihaisessa paidassa on hienotuneet sisäänotot, kaunis kaulus ja ihana materiaali. Moncent paita on kestosuosikkini. Paidan hihoista tulee mieleen japanilaiset kimonot. Yksinkertaisen tyylikäs paita, mitä helppo yhdistellä eri alaosiin.

  Näistä asuista on helppo valita itselleen mieleinen helppo, huoleton ja hillity kokonaisuus. Ihanaa oli huomata, että ruskea on tehnyt paluun ja tämän syksyn ruskean sävy on syötävän kaunis. Oikea herkku.

  Kiitos Katalle, että postaat sekä arjen sekä juhlan asuja ja molempia löytyy kattavasti Doppista. Nyt odottelen syystakkien, nilkkureitten, kenties saappaiden sekä neuleiden tuloa. Niitähän varmaan on tulossa piakkoin vai mitä sanoo Kata?

 2. Cincent slimmattu mekko vaatii täydellisen vyötärön seudun.,myös paita samasta sarjasta.Ruskea vöri hyvä.