Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DW uudet mekot; Lucinda ja Laura!

Oi,oi kuinka liekeissä olenkaan, kun saan esitellä teille uudet Doppwoman mallistomme mekot Lucindan ja Lauran. Mekot ovat erityylisiä ja se mikä on minusta super kivaa on se, että molemmista mekoista löytyy myös raitaversiot. Raidat kuuluvat kesään, eikö vain 🙂

Mekkojen materiaalit ovat meidän klassista jerseytä, jotka soveltuvat niin arkeen kuin pieneen menoon. Tarkastellaanpas mekkoja hieman lähemmin ja mikä on ollut tämän malliston idea 🙂

 

Laura mekkoa on valmistettu puna/valkoraitainen ja ihana koralli väri. Puna/valkoraitainen on arkimekko, johon voi pukea tennarit tai sandaalit. Raitaisella Laura mekolla voi kesäaikaan mennä myös töihin, onhan työpukeutuminen kesäisin huomattavasti rennompaa kuin talvisin.

 

DW Laura mekko

Laura mekossa on O-kaula-aukko ja lyhkäiset hihat. Mekko on kauniisti slimmattu vyötärön kohdalta eli se on loistava vartalalolle. Vyötärön jälkeen mekko levenee aavistuksen alaspäin ja mekon helmaa kiertaa pieni salsakantti. Mekko ylettyy polveen/juuri polven alapuolelle. Mekon selässä on pystyleikkaus, joka tekee mekon selkäosasta kauniisti istuvan. Mekon tulee napata rinnan kohdalta kiinni vartaloon, mutta muuten mekossa tulee olla hieman happea, myös selkäpuolella. Minulla on mekosta päällä koko S ja mekko vastaa normaalia kokoa.

 • Laura mekko € 139,00

 

Yhdistin korallin väriseen Laura mekkoon beiget korkkarit. Kun mekko on yksivärinen, voi sen yhdistää myös pieneen menoon. Yksivärisestä mekosta saa juhlavamman fiilksen kuin raitamekosta.

 

Koralli Laura mekkoon voi yhdistää myös tennarit tai sandaalit. Korallin sävy on kylmän sävyinen kesän koralli.

 

Lucinda mekkoa on valmistettu musta/valkoraitainen sekä musta. Itse koen että tällaiset ihanat kaulusmekot on oltava nimenomaan mustan puhuvia. Se sopii ihanasti näiden mekkojen henkeen, jossa on haettu off-shoulder tyylistä kaulusta.

 

Tämä kaulusmalli oli sellainen, jonka halusin ehdottomasti toteuttaa. Rakastan kauluksia, jotka ovat ”venemäisiä” eli ne levenevät sivuille, ei alaspäin. Rakastan myös off shoulder kauluksia, mutta niissä koen hankalaksi sen, että olkaimellisten rintaliivien käyttö on haasteellista. Lucinda mekossa voi käyttää tavallisia olkaimellisia rintaliivejä, rintaliivien nauhat eivät tule näkyville.

 

DW Lucinda mekko

Lucinda mekossa on upea kaulus. Kaulusta voi hieman säädellä, haluaako sen laskevan hieman enemmän olkapäiden päälle tai ylemmäs kaulaa kohden. Malliltaan mekko on slimmattu ja istuva rinnan kohdalta ja vartalon keskikohdalla on hieman tilaa, samoin selkäosassa. Mekko levenee kevyesti alaspäin loppuen reippaasti polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko S.

 • DW Lucinda mekko € 149,00

 

Mekko soveltuu sekä arkeen että juhlavampaan menoon. Eräs asiakas sanoi, että aikoo pukea tämän mekon tuleviin pikkujouluihin 🙂 Loistava ajatus! Ihanaa kun suunnitellaan asuja jo noin pitkälle ja nimenomaan mietitään niiden käyttötarkoitusta.

 

Itse aion käyttää Lucinda mekkoa töissä valkoisten tennareiden kanssa ja iltamenoihin puen nyt kesäaikana mekkoon sandaalit ja talviaikana ehkäpä mustat stretch saappaat, joita saapuu syksymmällä.

 

Mikä mekoista on sinun lemppari?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

7 kommenttia

 1. Lucinda-mekon kaulus on tosi tyylikäs ja samalla klassinen. Yksivärisenä mekko on vielä astetta tyylikkäämpi. Näkisin, että mekko tuo muotoja H-vartalolle tai oikeastaan kaikille vartalotyypeille 😀
  Hieno suunnittelutyö!

 2. Lucindan kaulus on kyllä superihana! Muutenkin tosi nätti malli. Pitää tulla sovittamaan kun pääsen mökiltä takaisin kaupunkiin 😀

 3. Oi, kokomusta Laura mekko olis juuri sitä mitä olen hakenut. Ei liian pitkä, vaan juuri ja juuri polven parhaaseen kohtaan. Niinkuin sanoit punaraitainen loistava kesään, joka on lyhyt ja vähäluminen…muut mekot näytti heti tavallisilta…

 4. Laura koralli on kaunis ja Lucindassa on glamouria.

 5. Ihanat Doppwoman mekot!
  Raidalliset kuuluvat ehdottamasti kesään, punainen on kauniin pirteä piristämään arkea sopien myös vaikka rapujuhliin, mutta mustalle mekolla menee minne vain ja pikkujouluihin nappivalinta.

  Ihmettelen missä völissä Kata ja Gabi suunnittelevat mekkoja? Yölläkö? Unissanne näette idean ja aamukahvilla viimeistelette ideanne upeaksi luomuksiksi. Olette kyllä oikeita tehopakkauksia ja helpotatte meidän naisten asuvalintoja.

 6. Raidallinen Lucinda tuo mieleen vanhat elokuvat,joissa oli tyylikkäitä mekkoja,musta juhlava ns.pikkumusta.Pirteä punainen katseen vangitsija.

  • Kiitos Annamaija 🙂 Ihanaa kun tykkäät! Mukavaa iltaa, Kata