Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Villikortti lauantain juhliin

Voi Pekka Pouta, kovinkaan lämpöistä säätä et ole lauantain juhlijoille luvannut. Nyt on juhlijoiden hyvä varautua siihen, että sukkahousut ovat jalassa ja yläosana on esim. jakku tai poncho. Pitkähihainen Tila mekko saapui kuin tilauksesta eli mekko ehtii lauantain juhliin, jos pääsee meillä liikkeessä käymään. Se voisi ehtiä vielä postillakin perille, mutta sitä emme uskalla luvata.

 

Jos olet menossa koulun päättäjäisiin, niin suosittelen ottamaan mukaan jotain lämmintä. Muistan, että koulun puutuolit ovat yllättävän kylmiä istua. Olen myös rikkonut tuolin reunaan sukkahousuni, joten kannattaa katsoa ennenkuin istuu, ettei puu ole halkeillut tuolin reunasta.

Meillä ei ole tulossa lauantaina juhlia. Sen sijaan lähdemme perheen kanssa Tukholmaan kannustamaan vanhemman poikamme maratonjuoksua. Huh, huh onhan se 42 km juoksu ihan järkyttävää. Itse olen juossut puolimaratoneja ja sekin oli ihan kamalaa. No, juoksun kannalta on loistavaa, että sää on hieman viileähkö. Helteessa juoksu olisi no go.

 

Tila kuviomekko

Tila kuviomekossa on kaunis väritys. Mekossa on O-aukko, joka on edestä V-mallinen. Mekossa on pitkät hihat ja hihansuissa on leveät kuminauharesorit. Mekon sivuissa on taskut. Mekko levenee alaspäin ja loppuu noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Mekosta löytyy beigeä, luonnonvaaleata, mustaa ja pientä kultahippua. Kuosi on erittäin tyylikäs ja kaunis.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti