Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sama kuosi mekkona ja paitana

Jos haluat tyylikkään yläosan mustille housuille, niin Adella paita toimii loistavasti. Paita on sopivan ilmava ja kevyt ja sen voi pukea housujen sisälle tai päälle. Ihanasta kuosista löytyy myös mekko, joka toimii vyöllä ja ilman vyötä.

Vappuhan on tulossa ihan muutamien päivien päästä! Nämä voisivat olla kivat vappuasut, jotka puetaan sitten vapun jälkeen töihin

 

Chiara vajaamittaiset housut

Chiara vajaamittaiset housut ovat ihanan laskeutuvaa materiaalia. Ne ovat ns. culottes housut, mutta nämä eivät ole niin leveät culottekset kuin normaalisti. Vyötärönauhan takana on kuminauha. Vyötärö tulee navan päälle, ei vyötärön kapeimpaan kohtaan. Lahkeet ovat suorat ja loppuvat noin nilkkaluun kohdalle. Sivussa on taskut. Minulla on housuista päällä koko 34.

 

Amber paita

Amber paita on kevyt ja ilmava paita, joka sopii niin housujen kuin hameidenkin kanssa. Paidan kaula-aukkoa kiertää pieni fyrrykantti ja edestä paita on V-aukkoinen. Kauluksessa on nauhat, jotka voi sitoa rusetille tai jättää auki. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja hihansuissa on lumilankaa ja pieni fyrrykantti. Paita on malliltaan suora ja loppuu lantiolle. Katalla on paidasta päällä koko 34. Paidasta kannattaa ottaa isompi koko, jos on kahden koon välistä.

 

Kummatkin asuista soveltuvat pieneen menoon ja juhlaan, kun asuun yhdistää kauniit kiiltonahka avokkaat ja pienen kiiltonahka laukun. Kummatkin ovat vallan hurmaavia ja ne toimivat ympäri vuoden, menon sattuessa.

 

Adella mekko

Adella mekossa on tyylikäs väritys ja mekko toimii täydellisesti sekä vyöllä että ilman vyötä. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian avonainen.

 

Hihat ovat hieman löysähköt ja hihoissa on kuminauha. Hihoja voi pitää suorana, jolloin ne ylettyvät kyynerpäiden alapuolelle tai nostaa noin kyynerpäiden kohtaan.

 

Mekossa on ohut vuori eli mekko on ilmava ja kevyt. Mekko loppuu lähelle nilkkoja.

 

Vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus. Poikkileikkauksessa on pienen pieniä ryppyjä, jotka antavat tilaa mekon alaosalle.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kaunis mustavalkoinen mekko ja paita.

    • Hei Anna Maija! Ihanaa kun tykkäät, ne ovat kauniit 🙂 Mukavaa päivää, Kata