Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihanat paitamekot ja toppi persikan värisillä kuoseilla

Olen pistänyt merkille, että paita- ja takkimekot ovat olleet erittäin suosittuja tänä keväänä. Mikä ero on paita- ja takkimekolla? Eroa ei ole paljoa, mutta minä kerron miten itse ne jaottelen.

 Katso postauksen lopussa oleva video paitamekoista!

 

Gittel printtitoppi

Gittel toppi on kauniisti laskeutuvaa viskoosia. Kaulus on V-mallinen ja siinä on nauhat, jotka sidotaan eteen joko solmulle tai rusetille. Olkapäiden päällä on pienet fyrrykantit. Toppi on malliltaan suht suora ja se loppuu noin haarasauman kohdalle. Minulla on topista päällä koko 34. Toppi vastaa normaalia kokoa.

 

Minä olen niin ihastunut päälläni oleviin Amalie housuihin. Ne lasketuvat niin kauniisti ja ne tuntuvat ihanilta päällä. Minulla oli lauantaina töissä nämä beiget Amalie housut mustan Everlotta cashmir neuleen kanssa ja jalassani minulla oli valkoiset tennarit ja oli ihanaa, kun niin moni muukin ihastui asuuni ja se päätyi moneen DOPP ostoskassiin. Olen pessyt housuja nyt muutaman kerran ja silitystä ei tarvitse, illalla pesen ja aamulla vetäisen jalkaani. Minulta löytyy housuista myös mustat, jotka minulla oli eilen jalassa. Ihanat housut ja niin ihana setti myös jakun kanssa.

Olen aina haaveillut löysemmistä housuista tennareiden kanssa koska Gabille, jolla on pitkät jalat, ne ovat ne aina näyttäneet super hyviltä. Olen onnellinen, että nyt ne juuri ”sopivan löysät” housut ovat löytyneet minullekin!

  • Amalie housut € 149,95 neljä väriä ja ne löytyvät täältä
  • Lavanna jakku € 169,00 neljä väriä ja ne löytyvät täältä

 

Rabana avokkaat

Rabana avokkaat ovat super kauniit. Kärki on terävä ja avokkaiden päällä on kaunis koriste, jossa on kullanväristä metallia. Koron korkeus on 7 cm. Korko on loistavasti asetettu kantapään alle eli se on tukeva ja miellyttävä jalkaan. Koska kärki on terävä, tulee pohjan mitasta vähentää noin 1 cm. Minulla on jalan pituus 25 cm ja käytän normaalisti kokoa 5/38 mutta näistä avokkaista kokoni on 5,5/38,5.

 

Mekon pohjaväri on kerma eli luonnonvaalea ja kuvioista löytyy tummempaa beigeä, hailakkaa rosaa ja persikkan punaista

 

Celeste mekon yläosa on hieman löysähkö koska vyötäröllä on kuminauha ja selkäosassa on muutamia pieniä vekkejä. Tämä paitamekko sopii myös suoremmalle vartalolle joustavan kuminauha vyötärönsä ansiosta. 

 

Celeste paitamekko

Celeste paitamekossa on kaulukset ja V-mallinen kaula-aukko, jossa on napit vyötärön poikkileikkaukseen asti. Napit eivät tule ylös kaulukseen saakka, mutta kaula-aukko ei ole avonainen. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset. Mekon vyötäröllä on kuminauha eli vyötärö joustaa lähes samaan mittaan kuin rinnanympärys. Kuminauhakujan päälle sidotaan vyö. Helma levenee alaspäin ja loppuu polven alapuolelle. Mekon sivussa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 36.

  • Celeste paitamekko € 130,00 mekot löytyvät täältä

 

Minä kutsun takkimekoiksi mekkoja, joissa napit ovat edessä kauluksesta helmaan eli mekko aukeaa kuin takki. Paitamekoiksi kutsun taas mekkoja, joissa napit loppuvat vyötärölle.

 

Katso alla oleva video Celeste paitamekoista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti