Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Talviale kiihtyy -50-60%

-50% ovat:

 • Mekot
 • Yläosat
 • Hameet

-60% ovat:

 • Laukut
 • Huivit
 • Kengät
 • Jakut
 • Takit

Tänään on liike suljettu, mutta huomenna palvelemme klo. 11-16. Tervetuloa!

Hyvää Loppiaista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

 1. Kätevä tämä uusi toiminto ja Live lähetys niille,jotka eivät käytä Instagramia.

  • Huomenta Annamaija! Kiitos kommentista 🙂 jep, nyt pääsee katsomaan myös Instagramin postauksia vaikka ei olisikaan sen käyttäjä ja tosiaan Livet on helppo katsoa sieltä. Mukavaa Loppiaista! Kata