Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hyvää Uutta Vuotta 2023!

Huomenta Rukalta! Viime vuosi taputeltiin eilen ja ollaan taas hieman viisaampia kuin vuosi sitten. Katsoin viime vuoden kuvia, niitä on useita tuhansia. Suurin osa on asukuvia, mutta mukaan mahtuu myös muutamia lomia ja yhteisiä illanviettoja perheen kesken. Viime vuosi on ollut sellaista pyöritystä työsaralla, että olen painanut lähes joka viikko 7 päivän työviikkoa. Työkone on kulkenut mukana, missä olenkaan liikkunut. Uuden Vuoden lupauksia en tänä vuonna tehnyt, koska jos ne eivät ole ennenkään toteutuneet, niin miksi ne toteutuisivat tänä vuonna. Pieniä parannuksia aion kuitenkin elämässäni tehdä, koska pienistä asioista kasvaa helpolla iso puro. Uteliaana odotan mitä tämä vuosi tuo tullessaan, tuskin maltan odottaa!

Kiitos teille kaikille asiakkaille ja seuraajille vuodesta 2022. Me jatkamme suosittujen videoiden tekemistä sekä asupostauksien kuvauksia tuttuun tyyliimme, huumorilla ja pilke silmäkulmassa. Nautitaan tästä vuodesta ja pidetään mieli positiivisena!

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Aivan ihanaa vuotta 2023,teille ihanan positiivisille❤️. Mielenkiinnolla odotan kaikkea ihanaa jota julkaisette.

    • Hei Armi! Kiitos, ihanaa kun seuraat 🙂 Keksitään kaikkea kivaa! Mukavaa päivää, Kata

  2. Kiitos! Hyvää alkanutta vuotta 2023 sinulle ja koko Doppin tiimille! Hyvää ja nopeaa palvelua olen aina saanut sekä liikkeessä käydessäni että verkkokaupassa asioidessani! Iloa ja positiivista mieltä arkeeni olen saanut postauksista, kuvista ja videoista! Ihanaa jakaa tulevaakin vuotta kanssanne! 🙂

    • Hei Marianne! Kiitos, ihana kuulla että olet viihtynyt matkassamme 🙂 Kiitos kun pysyt mukanamme ja Hyvää Uutta Vuotta, kata