Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Alensimme lisää -50%

Alensimme lisää tuotteita -50% ! Viime vuosien tyyliin, alennusmyynnit ovat lähteneet niin reippaasti käyntiin että tavaraa on enään hajakokoja jäljellä. Alennusmyyntien loppulaskelma on alkanut.

 

 

Kaikki huivit -50% löytyvät täältä.

 

Kaikki housut ja farkut -50% löytyvät täältä.

 

Kaikki laukut löytyvät täältä.

 

Kaikki takit ja kaut -50% löytyvät täältä.

Palvelemme ti-pe klo. 11-18.00 ja la 11-16.00.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Tyylikäs Olgha IW logo vaalea huivi.