Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mustia juhlamekkoja osa 2/2

Nyt on toisen juhlamekko postauksen aika. Teimme Gabin kanssa videon meidän mustista juhlamekoista ja video löytyy tämän postauksen lopusta. Videolla esittelemme tarkemmin 11 erilaista juhlamekkoa. Mutta ennen videon katselua (kannattaa täyttää kahvikuppi, se kestää hieman) niin katso miltä nämä neljä tyrmäävää, mustaa juhlamekkoa näyttävät päällä.

 

5. Dotta mekko

Dotta mekossa on juhlava fiilis ja tällä mekolla ei jää illan seinäruusuksi!

Dotta mekko on mustaa tyllikangasta, jossa on mustia pieniä strassikukkia. Mekossa on kaunis kaulus, joka sidotaan samettinauhoilla niskaan. Hihat ja miehusta ovat läpikuultavia ja hihat ylettyvät kyynerpäiden kohdalle ja hihoissa on kuminauhavenyke. Mekko on istuva ylhäältä, jonka jälkeen se levenee alaspäin ja loppuu noin polveen. Mekon edessä ja takana on vuori. Minulla on päällä mekosta koko XS.

 

6. Tisha mekko

Tisha mekossa on ihanaa 20-luvun tunnelmaa.

Tisha mekon kauluksessa on nauhat, jotka voi sitoa pelkälle solmulle tai rusetille, kuinka itse haluaa. Hihat ovat pussimaiset ja niissä on vuori. Hihojen hihansuissa on ohut kuminauha ja ne ylettyvät noin kyynerpäiden alapuolelle, mutta ne voi nostaa myös kyynerpäiden yläpuolelle. Malliltaan mekko levenee minimaalisesti alaspäin ja helmassa on leveä fyrrykantti. Mekon kankaassa on pientä ruutua. Mekko ylettyy noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko 34, mekko on reiluhkoa kokoa.

 

7. Thenna kietaisumekko

Thenna mekossa on kaunis, glitterimäinen kangas, joka laskeutuu upeasti!

Thenna mekko on klassinen kietaisumallinen mekko. Mekko ei aukea kokonaan, vaan helmaosa on kiinni. Mekossa on vajaamittaiset hihat kuminauha rannekkeilla. Mekon kuuluu olla hieman löysähkö yläosasta eli sen tulee hieman ”pussittaa”. Se ei ole tiukka kietaisu ylävartalosta. Mekon vyötäröllä on kuminauha ja helma levenee kevyesti alaspäin ja hameen helma loppuu lähes nilkkoihin. Minulla on mekosta päällä koko XS ja Gabilla on videolla päällä koko S.

 

8. Fural sifonkimekko

Fural mekko on tyttömäinen juhlamekko!

Fural mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on yksi nappi. Hihat ovat läpikuultavat ja puolipitkät, pussimaiset hihat kuminauhalla hihansuissa. Mekossa on kuminauharypytys eli smokkirypytys yläosassa, joka ylettyy vyötärön kapeimpaan kohtaan. Tämän jälkeen helma levenee naisellisesti alaspäin ja loppuu noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko 36.

Katso alla oleva video mustista juhlamekoista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Miksi kaikki tämän talven juhlamekot ovat mustia? Onko se ihan oikeasti ainoa juhlava väri? Meillä kaikilla ei ole kauniin väristä ihoa, johon musta sopii..

    • Hei Eilamari! Voi, eivät kaikki juhlamekot ole mustia! Tässä postuassarjassa ne olivat muista koska aiheena oli ”Mustat juhlamekot”. Verkkokaupasta löytyy useita juhlavia kuosillisia mekkoja ja lisää postauksia on tulossa, joissa varmasti nähdään myös muita värejä. Mutta nyt mentiin nämä postaukset mustilla mekoilla 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  2. On tyttömäistä,pitsiunelmaa ja rusettimekkoa.Valinnanvaraa jokaiselle.

    • Hei Annamaija! Jep, kaikenmallisia mekkoja löytyy eri vartaloille ja eri makuihin 🙂 Kata