Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ida paidan uusi väri ja muita kivoja tuotteita

Tässä postauksessa esittelemme luottopaita Idan uuden värin. Esittelemme myös super mukavat ja joustavat Luxury laatuiset bootcut housut. Tämä materiaali on kerrassaan ihana, monelle se onkin teistä tuttu edellisistä mallistoista. Mutta tämä malli eli bootcut on uusi. Postauksesta löytyy myös ihanan värinen cafe latte teddy takki, kätevä luottolaukkuni Logo Band Mini ja hoikka vekkari, johon yhdistimme mustan V-aukkoisen neuleen kulta napeilla.

Nyt taitaa olla niin, että nämä kaikki tämän postauksen tuotteet löytyvät jo tai tulevat löytymään minun vaatekaapistani

 

Teddy takki

Teddy takki on ihanan pehmoinen ja näyttävä takki. Takissa on napit edessä ja kauluksen saa myös kiinni napeilla. Takin sivuissa on taskut. Takki on malliltaan suora ja loppuu reippaasti pepun alle. Minulla on takista päällä koko 36.

 

Ida paita

Ida paita kuuluu meidän klassikko tuotteisiin. Paita on loistava arkipaita, se on siisti ja sopii hyvin farkkujen mutta myös siistimpien housujen kanssa. Etuosa on rypistymätöntä sifonkia ja sifongin vuori ja paidan selkäosa ja hihat ovat pehmoista viskoosi elastania. Paidassa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian avonainen, hihat ovat täyspitkät ja edessä on rintataskut. Rintataskut ovat huomaamattomat eivätkä pompahda paidasta. Malliltaan paita on suora ja se ylettyy juuri haarasauman kohdalle/alapuolelle. Minulla on päällä paidasta koko S.

Ida paidasta löytyy  myös tummansininen ja musta, jotka löytyvät täältä.

 

Dream Luxury Bootcut

Dream Luxury housut ovat todella ihanaa materiaalia! Ne ovat pehmoiset ja joustavat! Housuissa on kuminauha vyötärö. Kuminauha on ommeltu tyylikkäästi vyötärönauhan sisäpuolelle. Sivuissa on vetoketjutaskut ja takana on viirutaskut. Housut istuvat todella hyvin ja lahkeet lähtevät levenemään ennen polvea. Minulla on housuista päällä koko 32 eli niistä voi ottaa saman koon kuin muistakin Dream malleista. Yksi koko pienempi housuista on hyvä koko, koska housut joustavat reippaasti.

 

Day Logo band Mini

Dayn mini laukku on kätevä laukku. Hihna on musta, jossa on Dayn logo sävy sävyyn hihnan kanssa. Hihna on säädettävä ja irroitettava. Laukun päällä on vetoketju ja edessä olevan taskun päällä on vetoketju. Laukun sisällä on tasku. Laukun koko on n. 12 x 20 cm.

Tämä laukku on minulla aina mukana reissussa. Sinne mahtuu kännykkä ja kortit, kampa ja huulikiilto eli juuri ne pakolliset asiat

 

Kira neule napeilla

Kira neule on miellyttävää materiaalia. Neuleessa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Neuleessa on pitkät hihat ja leveä resori vyötäröllä. Neuleen sivussa on kullanväriset napit. Neule vastaa normaalia kokoa. Minulla on neuleesta päällä koko 34.

 

Win vekkari

Win vekkari on kevyt ja loistava materiaaliltaan. Vekkari on “hoikka” vekkari eli vekkari laskeutuu loistavasti, ei ole tönkkö ja malliltaan se on kapea. Vekkarin vyötäröllä on leveä kuminauha eli hame vain pujautetaan päälle. Vyötärö venyy, jotta hameen pystyy pukemaan päälle. Minulla on hameesta päällä koko 36.

Katso alla oleva video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Annamari! Ida pata on loistava, samoin vekkari. Arjen pelastajia. Mukavaa keskiviikkoa, Kata