Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Puuvillainen pooloneule talveksi

Päätimme etsiä pooloneuleen, mikä on 100% puuvillaa. Talven mallistoissa neuleet ovat lähestulkoon kaikki villaa ja moni on kysynyt juuri puuvillaisen pooloneuleen perään, joka on reipas ja sellainen, että se soveltuu myös talveen. Tämä klassinen lettineule on juuri sellainen neule, mutta mikään ei estä ettei sitä voisi käyttää ympäri vuoden.

 

Rennah pooloneule

Rennah pooloneule on klassinen neule, joka käy ympäri vuoden, koska se on 100% puuvillaa. Neuleessa on kaunis lettikuosi. Kaulus on poolokaulus, joka ei ole tiukka. Hihat ovat olkapäiltä lasketut ja hihansuissa sekä neuleen helmassa on sama neulos kuin kauluksessa. Neuleen sivuissa on pitkähköt halkiot, jotka keventävät neuleen ja tekevät sen, että sitä voi käyttää myös hameiden kanssa tai mekkojen päällä. Neule on muutaman sentin pidempi takaa kuin edestä.

Minulla on neuleesta päällä koko XS ja Gabilla on koko S. Neuleesta kannattaa ottaa oma koko, mutta ei isompaa. Jos on kahden koon välistä ( eli mikäli käyttää normaalisti S tai M kokoa niin suosittelemme silloin S kokoa). Isompaa neuleesta ei kannata ottaa. Ja jos ei pidä väljästä neuleesta, kannattaa ottaa yksi koko pienempi.

  • Rennah pooloneule € 89,95 luonnonvalkoinen ja musta

Neuleet toimitetaan viikolla 38-39 alkuviikosta. Neuleita ei löydy vielä myymälästä, mutta se kannattaa tilata jotta saa omansa TÄÄLTÄ!

 

Pipovideo julkaistaa sunnuntaina! Sieltä löytyy päässämme olevat pipot.

Katso neuleiden esittelyvideo!

 

Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! Jep, ihanaa kun ovat puuvillaa. Mukavaa viikkoa, Kata