Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hellemekot 3+3+1

Pian vietetään keskikesän juhlaa ja sen kunniaksi esittelemme kesän hellemekot. Otsikkoon viitaten esittelemme kolme midimittaista strap olkaimista mekkoa, kolme polvimittaista mekkoa ja villinä korttina midimittainen vai sanoisinko mielummin maximittainen mekko. Kaikkia mekkoja yhdistää ihana materiaali, väritys, helppohoitoisuus ja käyttökelpoisuus. Nämä mekot ovat ajattomia ja näihin ei kyllästy. Sen enempää selittämättä, antakoon hellemekkojen puhua puolestaan.

 

Saga strap midimekko

Saga mekossa on ohkaiset olkanauhat, jotka on kerran kierretty. Mekko on malliltaan ihan aavistuksen rinnan alapuolelta kavennettu. Rinnan kohdalla on tuplakangas ja mekon sivuissa on halkiot. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Minulla on ensimmäisessä kuvassa Everlotte cashmir neule harteilla samaisessa vetiver värissä. Neuleen voi myös pukea mekon päälle ja silloin helmaa tulee kääntää hieman sisälle päin niin kokonaisuus näyttää hyvältä

 

Mekon vyötärölle voi pukea myös vyön. Korivyö sopii hyvin mekon fiilikseen ja se ei ole kovan tuntuinen vyötäröllä. Korivöitä löytyy yksi pituus eli ne soveltuvat max. noin 80 cm vyötärölle. Vyötärölle voi pukea myös ohkaisemman vyön esim. ohuen punotun vyön tai naruvyön. Kaikki vyöt löytyvät täältä.

 

Saga strap midimekon kolmas väri on vaaleansininen. Vaaleansininen väri on kylmähkö, jäänsininen. Valitettavasti aamukuvauksissa, vaaleansininen väri muuttuu kuvissa hieman keltaisiksi (heijastuu seinästä) ja väri ei tule ihan oikeuksiin. Mutta luonnossa väri on kaunis. Tässä kankaassa on pienen pientä raitaa, joka on sävy sävyyn mekon värin kanssa.

 

Saga t-paita mekko

Saga mekossa on V-kaula-aukko ja olkapäiden päälle ylettyvä leveä olkalinja. Malliltaan mekko on suht suora, lantion kohta on hieman leveämpi kuin rinnanympärys. Mekko ylettyy juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Puin Saga t-paita mekon päälle merinovilla ponchon caramel värisenä. Väri on super kaunis, kun se on melerattu. Nutria olkalaukku sopii asuun ihanasti.

 

Saga mekkojen musta väri ei ole pikimusta vaan hieman harmahtavan musta. Myös polvimittainen saga mekko toimii vyöllä ja ilman vyötä

 

Vaaleansinisen Saga mekon päälle puin tummansinisen ponchon ja käteeni nappasin tummansinisen Dayn laukun.

 

Myös tässä vaaleansinisessä lyhkäisemmässä saga mekossa on kankaassa ohuen ohuita raitoja

 

Kajsa midimekko

Kajsa midimekko on miellyttävän tuntuista materiaalia. Mekko on klassinen t-paitamekko ja pituus on midi/maximitta. Mekon sivuissa on halkiot. Mekkoa voi käyttää joko vyöllä tai ilman vyötä. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Seitsemän hellemekkoa, mikä näistä on sinun mekko?

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

4 kommenttia

 1. Helpot ja tyylikkään pelkistetyt hellemekot. Itsekin muistin, että joku kesä tarttui yönsininen midimekko Doppista mukaani mikä päällä tanssahtelin kesäöisin mökimme terassilla, piipahtelin kesätorilla ja muissa riennoissa ihanan huolettomana. Vyöllä tai ilman, mutta aina oli helpon huolettoman siistiä, kun mekko ei rypistynyt. Heitin pyykkikoneeseen, narulle kuivumaan ja aamulla mekko oli käyttöön valmis. Täytyy etsiä jussin viettoon mukaan.

  Nyt katsastelin näitä mekkoja ja mietin pätkäsenkö midimekkoni lyhyemmäksi mieheni idean mukaan, mutta ehei midimekko saa pitää pitkän helmansa.

  Saga T-paita mekko kiehtoo vetiver värissä erityisesti, mutta on ne muutkin värit oivia.

  Saga strap midimekosta iskin silmäni vaaleansiniseen, vaikka muutkin värit on mukiin meneviä ja helppo yhdistellä eri värisiin ponchoihin tai neuleisiin.

  Kajsa midimekon sinisen väri vetää puoleensa, mutta se peijaks on löhes samanlainen kuin se huoleton kesämekkoni. Jos oikein muistan niin siinä oli v-kaula-aukko.

  Ihania mekkoja ja varmaan verkkokaupassa käy sutina sekä Doppissa puhina, kun naiset sovittelevat mekkoja keskikesän juhlaan. Yritän itsekin piipahtaa ennen jussia, jos aika vain antaa myöden. Tunteja kun vuorokauteen ei voi lisätä, vaikka kuinka haluaisi.

  • Hei Jaana! Wautsi, sinulta löytyy loistava trikoomekko 🙂 Älä pätkäise mekkoa, se on ihana pitkänä. Ja pitkissä mekoissa on se hyvä puoli, että hyttyset eivät iske heti jalkoihin ja toiseksi, jos sääret eivät ole nähneet hetkeen aurinkoa niin ei haittaa. Siksi pidän juuri pitkistä mekoista ja olen super hyvä lyömään jalkoja mitä ihmeellisiin paikkoihin mm. tuolin jalkoihin, pöydän reunaan jne… niin pitkissä mekoissa eivät myöskään mustelmat näy 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Musta Saga-t-paita mekko ja Poncho caramel paras yhdistelmä.

  • Hei Annamaija! Musta on aina tehokas 🙂 Caramel poncho sopii mustaan tyylikkäästi. Mukavaa päivää, Kata