Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Perushameiden stailaus kolmesti

Tällaiset klassiset puuvilla hameet ovat käteviä hameita ja sellaisia hameita, joita voi yhdistää eri tilaisuuksiin eri yläosilla ja kengillä. Ne menevät myös kesällä rentoina hameina, toimittaen shortsien virkaa. Tapaankin sanoa, että jos shortsit eivät tunnu omilta, niin puuvilla hame voisi tuntua. Stailasimme kolme hametta kolmeen eri menoon.

Postauksen lopusta löytyy kertomus hameista ja stailausvideo!

 

1. Vapaa-aika

Tämä on kiva vaapaa-ajan asu. Minulla on jalassani sandaalit, mutta valkoiset tennaritkin sopisivat asuun.

Vaaleansininen ja ruskea ovat loistavat värit yhdessä!

 

Monica hame

Monica hame on loistava käyttöhame. Hameessa on vyötärölenkit, kangas vyö, edessä on nappi ja vetoketju. Hameen sivuissa on taskut. Malliltaan hame on suora ja se loppuu noin polven päälle. Hameen takana on viirutaskut. Minulla on hameesta päällä koko 36. Hame vastaa normaalia kokoa.

Hameeseen voi vaihtaa toisen vyön, niin hameesta tulee asiallisempi. Tähän hameeseen suosittelemme beigeä Via joustovyötä.

 

Lova paita

Lova kauluspaita on rento ja tyylikäs! Paita on mallilitaan suora ja siinä on pitkät hihat. Hihansuissa on leveät rannekkeet eli ne voi kääntää. Paita on hieman pidempi takaa kuin edestä ja se ylettyy haarasauman alapuolelle. Paita on reiluhkoa kokoa, minulla on paidasta päällä koko 34.

Ruskea Lova paita on myös todella tyylikäs valkoisten ja vaaleansinisten farkkujen kanssa

 

 

2. Työasu

Kun hameen vyön vaihtaa ja jalkaan pukee loaferit, muuttuu hameasu käden käänteessä asiallisemmaksi. Jakku on myös aina tyylikäs asuste.

 

 

Birgitta paita

Birgitta paita on vaaleansininen, jossa on valkoisia ohuita raitoja. Paidassa on kaulukset ja edessä on muutama nappi, jotka voi laittaa kiinni tai pitää auki. Hihat ovat pussimaiset ja hihansuissa on kuminauha, joka ei ole tiukka. Malliltaan paita on suora. Paidan helma on pyöristetty ja se ylettyy haarasauman kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko S.

Birgitta paita on miellyttävän pehmoinen päällä

 

Nya pellavajakkua on kiva käyttää, koska se on kevyt päällä! Pellavajakku toimii loistavasti irtojakkuna niin hameiden, mekkojen kuin housujenkin kanssa

 

Natalie loaferit

Natalie loaferit ovat super kauniit, ne sopivat niin mekkojen kuin hameidenkin kanssa. Loaferit ovat kiiltonahkaa ja niiden edessä on kullanvärinen koriste. Pohja on kumia ja niissä on noin 1,5 cm korko. Loaferit vastaavat normaalia kokoa ja ne ovat hyvät jalkaan, lesti on normaali. Minulla on melkein aina kengistä koko 38 ja niin näistä loafereistakin.

 

3. Matka-asu

Meille saapui todella kauniita DAYn matkalaukkuja. Tämä matkalaukku menee käsimatkatavarana eli sen saa ottaa sisälle lentokoneeseen. Matkalaukku on kevyt ja siinä on neljä helposti rullaavaa pyörää. Matkalaukku € 120,00 vain liikkeestämme. Matkalaukkua löytyy myös kaunis nutrian sävy.

 

Beaumont liivi

Beaumontin liivi on ohut tikkiliivi, jonka voi pukea minkä asun kanssa tahansa! Se menee myös kesällä, jos tarvitsee vaikkapa mekon päälle hieman lämpöä. Liivissä on kaksisuuntainen vetoketju eli sen saa auki myös alhaalta. Liivin hihat tipahtavat reippaasti olkapäiden alle ja liivin sivuissa on taskut. Luonnonvalkoisessa liivissä on musta vetoketju ja tere on limenvihreä. Minulla on liivistä päällä koko 34.

Liivi toimii myös mm. poplarin tai jonkun muun ohkaisemman takin alla.

 

Sofala hame

Sofala hame ylettyy juuri navan päälle. Hameessa on vyötärönauha ja vetoketju sivussa. Hame on kauniin yksinkertainen edestä, koska siinä ei ole nappeja ja vetoketjua. Hameen sivuissa on taskut ja takana on viirutaskut. Hame on malliltaan suora ja se ylettyy polven päälle. Minulla on hameesta päällä koko 36.

 

Katso alla oleva video!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Kaipailinkin perushameita ja niiden stailausta, koska housuja ja mekkoja on blogissa vilissyt tasaiseen tahtiin. Tämä tuli tarpeeseen, koska kevät tekee tuloaan ja hameet kuuluvat myös kesään.

  Monica hame viehätti juuri sen rusetin takia. Kun vyön vaihtoi hameeseen, niin hameesta tuli astetta virallisempi. Sofala hameen väri on kaunis. Vaikea olisi valita näistä perushameista yksi ylitse muiden, kun kaikki on näppäriä käyttöhameita.

  Yläosia ja kenkiä vaihtamalla nämä perushameet taipuvat kyllä töihinkin. Kesällähän kaikki pukeutuvat rennommin.

  Parit shortsit Doppista olen joskus löytänyt. Mustat shortsit ovat aivan huiput; siistit ja istuvat täydellisesti. Toiset pidemmät cityshortsit ovat muistaakseni Pbo:n vaaleat ja niiden kanssa olen jopa toimistolla pyörähtänyt korkkarien ja jakun kanssa. En olisi ikinä uskonut niin käyvän, mutta tulipahan sekin joskus tehtyä. Kaikkien mielestä style asu.

  Aurinkolaseja on tullut Doppiin. Vaatii siis katsastuksen. Tuleeko shortseja, kesäkasseja ja kesähattuja? Ihanaa, kun aurinko paistaa. Pian voi alkaa kuoriutumaan talvivaatteista astetta kevyempään ja tekemään myös vaatekapin päivityksen.

  • Hei Jaana! Kiva kun tykkäsit hameseteistä 🙂 Je, niistä saa monen monta erilaista asukokonaisuutta, samoin kuin housuista. Olet valinnut tyylikkäät shortsit 🙂 Katsotaan hieman kesän tulevaa säätä, pääsevätkö shortsit rantautumaan DOPPiin, koska shortist jos jotkut ovat todellakin sääkysymys. Juu tulee, kesäkasseja, hattuja, vöitä, kesä ja juhlakoruja ja vaikka mitä! mitenkähän taas kaikki ihanuudet mahtuu meille…no jos jossain olen hyvä, niin jörjestämisessä. Saan tilaa tyhjästä nyhjästyä, vaikka tytöt sanovat että mitään ei mahdu enään 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  • Hei Anna-Maija! Hameista saa niin monta erilaista asukokonaisuutta, koskaa asu ei näyät samalta 🙂 Mukavaa päivää, Kata