Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DOPP Helsinki 5 vuotta!

DOPP Helsinki täyttää 5-vuotta! 22-vuotta sitten eli vuonna 2000 tähän aikaan, tein ensimmäisiä sisäänostoja. Muistan sen päivän kuin eilisen. Minun piti päättää ison Vaasan liikkeen sisäänostot eli millaisia asuja tulimme myymään elokuussa 2000 avautuvaan liikkeeseeni. Siitä alkoi minun urani yrittäjänä, vaateliikkeen omistajana. Se päivä, kun Vaasan liike avattiin, oli yksi elämäni onnellisimmista päivistä, koska olin haaveillut omasta vaateliikkeestä 15-vuotiaasta lähtien. En voinut edes kuvitella muuta työtä kuin yrittäjyyttä ja omaa vaateliikettä. Olen itseasiassa onnellinen, että minulla oli elämässä yksi tavoite jonka halusin saavuttaa. Se ajoi minua järjestelmällisesti eteenpäin kohti maalia.

 

Oletko lukenut tarinamme? Tarinassa kerron miten DOPP Helsinki sai alkuunsa. Se ei ollut hetken mielijohde, kuten eivät muutkaan asiat elämässäni. Se oli kypsyttelyn tulos, jonka mieheni sai aikaiseksi. Olen niin onnellinen, että sain kiskaistua itseni tutusta ja turvallisesta miljöstä. Olin vaatettanut Vaasalaisia naisia 17-vuotta ja monen vaatekaapin tunsin paremmin kuin he itse. Tiedän ja olen saanut myös kuulla, että jätimme ison loven Vaasalaisten naisten pukeutumiseen ja myös Vaasan kaupunkiin. Me vaateliikkeenä toimme naisia ja heidän perheitä ympäri Suomea shoppailemaan, yöpymään ja viihtymään Vaasassa. Mutta tähän voin todeta kliseisen lauseen ”kaikella on aikansa”.

Joskus elämässä pitää tehdä rohkeita päätöksiä ja mietin silloin kun avasimme liikkeen Helsingin ydinkeskustaan, että toteutan haaveeni, jotta en vanhana mummuna totea, että miksi en tätä korttia kääntänyt

 

Meillä on DOPPissa loistava henkilökunta. Tami Tammista lainatakseni voin todeta, että tiimimme on ”Dream team”. Puhallamme yhteen hiileen ja kaikilla on sama päämäärä eli auttaa naisia pukeutumisasioissa. Olemme ottaneet liikkeen lisäksi Somen haltuun sekä olemme perustaneet ison verkkokaupan. Kaikki nämä vaativat luotettavaa henkilökuntaa sekä minun ja Gabin täydellistä panostusta. Kehitämme itseämme ja yritystämme jatkuvasti. Emme koskaan ole kuvitelleet, että kaikki pyörisi itsestään, ei todellakaan. Menestyvän yrityksen takana on tuhansia ja tuhansia työtunteja, periksiantamattomuutta, nöyrää kiitollisuutta ja ripaus pähkähulluutta.

Taustajoukkoni on vahva. Joukkoihin kuuluu mieheni ja kaksi aikuista poikaamme, jotka tukevat ja kannustavat meitä. Vaikka Gabi on tyttäreni, muodostamme myös täydellisen työtiimin. Me kannustamme, tuemme ja täydennämme toisiamme. Tunnemme toistemme eleet ja tavat kuin omamme. Olen onnellinen, että näen hänet päivittäin ja saan tehdä töitä hänen kanssaan, se on rikkaus!

 

Olemme kiitollisia jokaisesta asiakkaasta, jokaisesta Katan Tyyliblogin lukijasta, jokaisesta Instagram ja Facebook seuraajasta ja jokaisesta kommentista jonka saamme. Kiitos!

DOPP Helsingin 5-vuotis syntymäpäivän kunniaksi annamme 5% alennusta sekä liikkeestämme että verkkokauppastamme ajalla 4-6.3.2022 tehdyistä ostoksista. Verkkokauppamme alekoodi on ”Dopphelsinki5”.

Tervetuloa doppailemaan Yrjönkadulle ja Doppshop verkkokauppamme löytyy täältä.

Lue koko tarinamme täältä.

 

Kategoriat

18 kommenttia

 1. Onnittelut!
  Ihania uusia Doppwoman mekkoja teillä.

  • Hei Anni 🙂 Kiitos! Eikö vain 🙂 Ja lisää tulee mm. kuosimekkoja, pellavaisia mekkoja jne….mukavaa viikkoa, Kata

 2. Onnea Dopp ja Dream team!
  Olette uskomattomia enkeleitä, jotka ratkotte vaatepulmat ammattitaidolla ja aidosti huomioitte asiakkaan auttaen löytämään juuri hönelle oikeat vaatteet. Ilo, hyvä energia ja ystävällisyys välittyy teistä. Taiotte jokaisen asiakkaan parhaat puolet esiin, korostatte niitä oikeilla asuvalinnoilla sekä väreillä.

  Dopp ja blogi on mielestäni Suomen valovoimaisin ja vetävin. Ei ole päivää ettei blogiin tai verkkokauppaan putkahtaisi jotain uutta. Tuotteet ovat laadukkaita ja jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Oma tyyli voi joskus kaivata piristystä tai muutosta ja ketkäs siihen ovat taitavimmat taikurit tarttumaan; Doppin Dream team!

  Onnea ja menestystä tulevaisuudessakin.

  • Hei Jaana! Kiitos paljon ihanasta ja kannustavasta kommentistasi 🙂 Kiitos, kun viitsit ja ehdit kommentoida. Yritämme tehdä parhaamme ja ihanaa, kun olemme siinä onnistuneet. On ihana tehdä töitä, kun asiakkaina näin ihania naisia 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Lämpimät onnittelut 5-vuotiaalle 🌹.
  Kiitos, kun olette olemassa, kaikkea hyvää myös tuleviin vuosiin

  • Kiitos paljon Eilamari 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Terveiset Mustasaaresta!Onnea Kata+Doppilaiset.Olet pukenut minua yli 20v laadukkaasti.Kiitos siitä ja mahtavasta blogista.

  • Hei Anne! Kiitos ja ihan mahtavaa! Toivotaan, että puetaan vielä seuraavatkin 20 vuotta 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 5. Ihanaa juhlapäivää ja kiitokset asiantuntevasta asiakaspalvelusta. Tästä on hyvä jatkaa. Tsemppiä koko tiimille ja kiitos. Aurinkoisin kevätterveisin Satu H

  • Hei Satu! Kiitos paljon, se on totta:) Samoin, ihanaa kevättä, Kata

 6. Lämpimät onnentoivotukset Doppille ja tiimillenne! 💐
  Dopp on eittämättä paras naistenvaateliike Helsingissä, luultavasti koko Suomessa. Blogi ja asukuvat antavat valtavasti inspiraatiota ja hyvää mieltä jokaseen päivään. Teillä on ihanat ja laadukkaat tuotteet sekä hauska, persoonallinen tyyli tuoda niitä esille. Monia, monia mukavia vuosia lisää Doppille! 🥂

  • Hei Marja! Kiitos paljon, ihanaa kun seuraat ja pidät meidän jutuista 🙂 Toivotaan ja varmasti saamme monia vuosia lisää, Kata

 7. Sylintäydeltä onnea teidän koko tiimille ! <3 Onnekkaita ollaan asiakkaat, kun meillä on teidät opastamassa tyylin tielle. Olenkin ollut sitten asiakkaanne 5 vuotta ! Heti Helsingin liikkeen perustettuanne 🙂
  By the way, hyvä ajankohta, tänään täytän 57 v 😉

  • Hei Maarit! Kiitos paljon! ja onnittelut sinullekin :)) Toivottavasti juhlistit synttäreitäsi ja mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 8. Lämpimät onnittelut Kata sinulle ja koko tiimille! Mahtavaa työtä olet tehnyt ja teette tiiminä jatkuvasti! Ihanaa, kun elämässä tavoitteet toteutuvat! Olet Kata hyvä esimerkki siitä, kuinka positiivisuus ja työn ilo vievät elämässä eteen päin! Vielä kerran ONNEA!

  • Hei Marianne! Kiitos paljon, ihana ja kannustava kommentti 🙂 terv. Kata