Tietoa meistä

dopp4

DOPP Vaasa

Eija kuuluu meidän liikkeemme vakiokalustoon:) Eija aloitti työt jo ennenkuin avasimme liikkeen eli hän tuli auttamaan minua ensimmäisten laatikoiden avaamisessa ja esillepanossa. Eija on rauhallinen, erittäin ystävällinen ja haluaa aina sekä ainoastaan asiakkaan parasta. Eijalla on paljon kanta-asiakkaita, jotka haluavat Eijan palvelua. Eija on myös koulutukseltaan pukeutumisneuvoja, joten hän osaa etiketit ja vartalotyypit kuin omat taskunsa.

Ivonne pöllähti vajaat vuosi sitten liikkeeseen ja kysyi, jos minulla olisi tarjota hänelle tuntitöitä, kun hän vielä opiskelee, mutta valmistuu pian Estenomiksi. Haastattelin hänet ja sanoin, että voit aloittaa meillä osa-aikaisena. Valmistuttuaan Estenomiksi muutaman kuukauden päästä, vakinaistimme hänet. Ivonne on tuonut pirteän ja nuorekkaan ilmeen liikkeeseemme. Hän pitää asiakkaiden stailaamisesta ja rohkeneekin ehdottaa asiakkaalle välillä jotain erilaista. Ivonnen äidinkieli on ruotsi, mutta suomikin rupeaa sujumaan päivä päivältä paremmin. Ivonne hoitaa nykyään meidän mainokset ja ilmoitukset ja toimii meidän ”tietokoneasiantuntijana”.

Joanna astui tehokkaaseen tiimiimme kevättalvella 2016. Joanna on myös koulutukseltaan estenomi. Joanna on energinen ja tarkka, hän touhuaa kokoajan jotain. Joanna on myös hyvä tyylitaju ja hän pukee asiakkaan niin arkeen kuin juhlaankin, ottaen huomioon asiakkaan vartalotyypin. Joanna paneutuu työhönsä täydellä sydämellä.

DOPP Helsinki

Henna työskentelee DOPP Helsingissä. Pirteä ja enrginen tehopakkaus pitää paikat järjestyksessä. Henna palvelee sujuvasti suomen-, ruotsin- ja englannin kielellä ja kuuntelee tarkasti asiakkaan toivomukset etsien ja ehdottaen toimivia asukokonaisuuksia. Ihmisläheinen Henna palvelee iloisella ja nauravalla olemuksellaan koko sydämmestään.

Satu on vanha vaasalainen, joka muutti Helsinkiin ja toimii liikkeessämme tuntiapulaisena maisteriopintojensa ohessa. Satu on luotettava ja pitkäjänteinen, iloinen tehopakkaus. Täsmällinen Satu puhuu äidinkielenään ruotsia, mutta suomenkieli luontuu myös täydellisesti.

Minna on alan ammattilainen ja pystyy palvelemaan ja auttamaan asiakasta joka tilanteessa. Minnalla on loistava maku ja hän keksii asut joka tilaisuuteen. Minna on myös oikea energiapakkaus, kuten meidän kaikki tytöt.

Gabi on ollut kokokevään DOPP Helsingissä töissä, mutta lähtee nyt myös takasin Sadun lailla, koulun penkille jatkaen opintoja. Luotettava ja täsmällinen Gabi rakastaa palvella asiakkaita ja tulee onnelliseksi, kun löytää asiakkaille onnistuneet asukokonaisuudet. Gabia näemme DOPP Helsingissä jatkossa silloin tällöin, kuten Satuakin. Myös Gabi puhuu täydellisen suomen- että ruotsinkielen.

Katalla on pitkä kokemus vaatealalta sekä sisäänostopuolelta, myyjänä että yrittäjänä.
Työtä pelkäämätön idearikas ammattilainen.

Olemme palveleva vaateliike. Etsimme asiakkaille sopivat asukokonaisuudet eri tilaisuuksiin, ehdotamme eri malleja ja värejä sekä kerromme stailausvinkkejä. Saamme paljon kiitosta hyvästä ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelustamme. Me olemme liikkeessä Sinua varten.

img_1222

Historiaa ja uutisia

Vaateliikkeemme on perustettu elokuussa 2000.

Aloitimme Suomen ensimmäisenä Jackpot&Cottonfield konseptikauppana.

Muutaman vuoden päästä laajensimme viereisiin liiketiloihin ja toinen puoli liikkeestä sai nimekseen DOPP. Valokoimiimme kuului useita naisten- ja miesten vaatemerkkejä.

Maaliskuussa 2009 saimme kattavan remonttin valmiiksi ja muutimme saman talon kulmahuoneiston.
Gina Tricot avasi ovensa meidän vanhassa liiketilassa ottaen myös yläkerran käyttöönsä.
Tuotemerkkimme pysyi suurin piirtein samana, mutta luovuimme miesten vaatteeista.
Olemme erittäin tyytyväisiä nykyiseen liiketilaamme sekä tuotemerkki valikoimaamme.

Pidämme yllä hyvää fiilistä ja energistä meininkiä:)
Järjestämme liikkeesämme tapahtumia, stailauksia, asiakasiltoja ja osallistumme muotinäytöksiin.

Keväällä 2017 laajennuimme Helsinkiin.

Avasimme maaliskuussa 2017 toisen liikkeemme Helsingin ydinkeskustaan. Tärkeä kriteeri uuden liikkeen avaamiselle oli hyvän liikepaikan löytäminen. Sen me löysimmekin eli uusi liike aukesi Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmaan, 70 metriä Stockmannilta. Sisäänkäynti liikkeeseen on Yrjönkadun puolelta. Tuomme saman palvelevan konseptimme Helsingin liikkeeseemme eli autamme ja opastamme aikuisia naisia löytämään itselleen sopivat asukokonaisuudet.

DOPP tiimiimme kuuluu Kata ja Gabi, Eija, Ivonne, Joanna, Henna, Satu ja Minna.

DOPP Helsinki

DOPP Vaasa

dopp1

dopp2

dopp5

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna