Tietoa meistä

Henna työskentelee DOPP Helsingissä. Pirteä ja enrginen tehopakkaus pitää paikat järjestyksessä. Henna palvelee sujuvasti suomen-, ruotsin- ja englannin kielellä ja kuuntelee tarkasti asiakkaan toivomukset etsien ja ehdottaen toimivia asukokonaisuuksia. Ihmisläheinen Henna palvelee iloisella ja nauravalla olemuksellaan koko sydämmestään.

Gabi on ollut kokokevään DOPP Helsingissä töissä, mutta lähtee nyt myös takasin Sadun lailla, koulun penkille jatkaen opintoja. Luotettava ja täsmällinen Gabi rakastaa palvella asiakkaita ja tulee onnelliseksi, kun löytää asiakkaille onnistuneet asukokonaisuudet. Gabia näemme DOPP Helsingissä jatkossa silloin tällöin, kuten Simoneakin. Myös Gabi puhuu täydellisen suomen- että ruotsinkielen.

Simone on tuntiapulaisemme, jolla ompelutaito on myös loistava. Simone on pirteä ja nauravainen ja palvelee täysin kahdella kotimaisella kielellä eli suomella sekä ruotsilla.

Katalla on pitkä kokemus vaatealalta sekä sisäänostopuolelta, myyjänä että yrittäjänä.
Työtä pelkäämätön idearikas ammattilainen.

Olemme palveleva vaateliike. Etsimme asiakkaille sopivat asukokonaisuudet eri tilaisuuksiin, ehdotamme eri malleja ja värejä sekä kerromme stailausvinkkejä. Saamme paljon kiitosta hyvästä ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelustamme. Me olemme liikkeessä Sinua varten.

 

img_1222

Historiaa ja uutisia

Vaateliikkeemme on perustettu elokuussa 2000.

Aloitimme Suomen ensimmäisenä Jackpot&Cottonfield konseptikauppana.

Muutaman vuoden päästä laajensimme viereisiin liiketiloihin ja toinen puoli liikkeestä sai nimekseen DOPP. Valokoimiimme kuului useita naisten- ja miesten vaatemerkkejä.

Maaliskuussa 2009 saimme kattavan remonttin valmiiksi ja muutimme saman talon kulmahuoneiston.
Gina Tricot avasi ovensa meidän vanhassa liiketilassa ottaen myös yläkerran käyttöönsä.
Tuotemerkkimme pysyi suurin piirtein samana, mutta luovuimme miesten vaatteeista.
Olemme erittäin tyytyväisiä nykyiseen liiketilaamme sekä tuotemerkki valikoimaamme.

Pidämme yllä hyvää fiilistä ja energistä meininkiä:)
Järjestämme liikkeesämme tapahtumia, stailauksia, asiakasiltoja ja osallistumme muotinäytöksiin.

Keväällä 2017 laajennuimme Helsinkiin.

Avasimme maaliskuussa 2017 toisen liikkeemme Helsingin ydinkeskustaan. Tärkeä kriteeri uuden liikkeen avaamiselle oli hyvän liikepaikan löytäminen. Sen me löysimmekin eli uusi liike aukesi Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmaan, 70 metriä Stockmannilta. Sisäänkäynti liikkeeseen on Yrjönkadun puolelta. Tuomme saman palvelevan konseptimme Helsingin liikkeeseemme eli autamme ja opastamme aikuisia naisia löytämään itselleen sopivat asukokonaisuudet.

DOPP Helsinki

DOPP Vaasa toiminta loppui heinäkuussa 2018.

dopp1

dopp2

dopp5

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna