Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ekat kevään 2022 Doppwoman mekot saapuivat

Olipa ihana mennä takaisin vajaan viikon reissun jälkeen, kun liikkeeseen oli tullut super paljon uusia vaatteita. Oli tullut Tulevaisuuden housut beigen värisinä, ihana pumpulin pehmeä Elle poolopaita ja magee Luna rotsi. Niin ja mekkoja oli tullut vaikka kuinka paljon! Aloitimme kuvaukset heti aamusta ja tässä ensimmäiset Doppwoman Alissa paisley mekot.

Beige sävy Tulevaisuuden housuissa on loistava! Jos pidät niiden mallista, niin suosittelen heti katsomaan housut, koska lisää niitä ei saada! Housut löytyvät täältä

 

Alissa mekko

Alissa mekko on loistava mekko niin arkeen kuin juhlaan. Mekosta on moneksi pelkästään kenkiä vaihtamalla! Kevään 2020 Alissa mekossa on hihat, jotka ylettyvät kyynerpään yläpuolelle. Yläosa on valekietaisu mallinen ja vyötärön kohdalla on poikkileikkaus. Hame osa on lievästi alaspäin levenevä. Mekko joustaa ja istuu kauniisti. Minulla on mekosta päällä koko S, mekko vastaa normaalia kokoa.

Mekko on loistava reissumekko! Se ei rypisty, se on helppo pestä ja silittää sitä ei tarvitse!

 

Luna rotsi

Luna rotsi on magee lyhyt pusakka kaikkien päälle! Rotsi on tukevampaa puuvillaa, mutta se on pehmoinen. Edessä on rintataskut, jotka eivät pullota. Napit ovat kauniin ruskeat. Olkasaumat on laskettu, hihansuissa on kantti ja ne voi rennosti kääntää. Minulla on pusakasta päällä koko 34, pusakka on reiluhkoa kokoa. Luna rotsi on loppuunmyyty!

 

Minulla on jalassani kevään DOPP tennarit! Tennarit saapuivat jo valkoisina ja ensi viikolla saamme ne myös mustina. Lisää tennareista myöhemmin, mutta verkkokaupastamme löytyy varsinkin valkoisista tennareista lisää kuvia.

Tämän kevään DOPP tennarit ovat taas kerrassaan upeat, niistä löytyy ripaus kultaa! DOPP tennarit saa Suomessa ainoastaan meiltä ja niitä on rajoitettu erä

 

Minun kuvissani mekon pohjaväri näyttää ruskealta, mutta luonnossa se on army green eli armeijan vihreä. Mekkon paisley kuosi ja sen väritykset on suunniteltu pelkästään Doppwoman mekoille.

 

Katso alla oleva video!

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

7 kommenttia

 1. Voikun haluaisin juuri tuon mekon punaisena M koolla jo odottamaan tulevaa kesää tänne Joensuuhun.

 2. Tuli ihan kevät fiilis, kun luin postauksen ja näin ensimmäisten uusien Doppwoman malliston mekkojen jo saapuneen, vaikka ulkona onkin luminen talvi. Pian se kevät tulee kuitenkin.

  Mekon malli on kyllä naisellinen ja armollinen. Hihan pituus, kietaisumalli sekä helman heiluvuus ovat hemaisevat. Punainen mekko pirtsakka, mutta army green on niin kevään pop väri.

  Luna rotsi on rento ja kauniin värinen. Mieleeni tulee siitä moderni safarijakku. Tuleekohan tänä keväänä Doppiin niitä vieläkin huolettomampia Lucy-rotseja. Dopp tennarit ovat näppärän näköiset ja taatusti jalkoja hellivät. Uskoisin, että Duna shoppereihin sujahtaa läppärinkin? Vai miten on Kata?

  Tulevaisuuden housut on kyllä yksi lemppari housuni. Ne päällä on jotenkin niin cool olo. Rennot, mutta siistit ja oikeat asennehousut.

  • Hei Jaana! Täälläkin ollaan ihan kevät fiiliksissä jo! Tulee Lucy rotsia! Voi kuinka voit muistaa sen nimen? 🙂 Lucy rotsia tulee mustana, beigeneä (kylmä beigen sävy), tummansinisenä ja vadelmana. Ihania kaikki! Olet oikeassa Tulevaisuuden housut ovat coolit! Mukavaa tulevaa viikonvaihdetta, Kata

 3. Hei!

  Saako paisley armahtaa green mekkoa vielä koossa xl?

  • Hei Susanna! Voi valitettavasti ei tule lisää. Muita malleja tulee ja sieltä löytyy vihreätä ja ne saapuvat huhtikuussa. Mukavaa iltaa, Kata

 4. Alissa mekko army green on minun mieleeni,käy monen eri värisen takin kanssa.

  • Hei Annamaija! Vihreä on kaunis ja vielä kauniimpi luonnossa, iuvat eivät ihan antaneet sille oikeutta 🙂 Mukavaa iltaa, Kata