Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Miltä ALE näyttää liikkeessämme?

Tässä kuvia, miltä ALE näyttää liikkeessämme. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, on ALE tuotteita vähän eli se loppuu nopeasti.

Edessä olevalla rekillä näkyy valkoisia paitoja. Ne kannattaa katsoa, koska valkoinen paita kuuluu perusvaatekaappiin. Päätyrekistä löytyy ihania oloasuja.

 

Tästä rekistä löytyy hameet, muutama jakku ja kiva Tammy keeppi. Mustia klassisia perushameita löytyy kolme erilaista mallia. InWearin villakangas hame ja jakku kannattaa myös katsoa, koska niitä voi pitää yhdessä ja erikseen. Muutama ikuinen Zilky hamekin vielä löytyy mustana ja viininä.

Hameet löytyvät täältä ja jakut täältä.

 

Ensimmäisestä rekistä löytyy loput mekot ja keskimmäisestä rekistä siniset ja lähinnä rosan ja viininväriset yläosat. Teddy laukku on tilava ja söpö laukku moneen käyttöön.

Mekot löytyvät täältä.
Yläosat täältä ja laukut täältä.

 

Päätyrekistä löytyy Callas kevytvanutakki, ruutuinen Coya paitatakki ja Willow liivi, joka toimii kumminko päin tahansa. Oikealta rekistä löytyy kauniita yläosia mm. vihreä Ellie paita nauhoilla.

Takit löytyvät täältä ja yläosat täältä.

 

Loput lämpöiset pipot, pannat ja kivat laukut löytyvät täältä. Laatikoista löytyy mustia kumisaappaita, niitä ei olla kuvattu verkkokauppaan, mutta ne kuvataan loppuviikosta.

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset