Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Härkäviikkojen Jessy mekko

Juhlapyhät ovat ohi, tätä päivää lukuunottamatta ja Härkäviikot alkavat. Meillä oli ihana Rukan loma, mutta nautin kun pääsee kotiin ja töihin 🙂 Olen kerrassaan arki-ihminen omine rutiineineen. Rakastan matkojen suunnittelua, mutta pakkaamista en rakasta. Olen liekeissä, kun ollaan reissussa, viihdyn joka paikassa minne matkustetaan. Rakastan kotiin palaamista, mutta matkalaukkujen purkamista ja pyykkivuorien pesemistä en rakasta. Rukalla on pyykinpesukone, joten pesin reissun aikana pyykkejä eli tällä kertaa pyykkivuorta ei ole. Ette tiedä, kuinka innoissani heräsin kotoa eilen aamulla, kävin suihkussa ja laitoin itseni työkuntoon, hyppäsin autoon ja ajoin töihin. Jihuu, takaisin pelipaikalle!

Kokkailimme Rukalla ihania ruokia ja olimme muutenkin varsin aktiivisia. Yritän ehtiä tehdä postauksen reissustamme viikonlopun aikana 

 

Jessy mekossa on kauniit värit. Nappasin mekosta valkoisen värin ja yhdistin mekkoon vaalean pipon ja ponchon. Sukkahousut pidin mustina, koska saappaat ovat mustat

 

Tulevasta keväästä tulee värikäs! Vaaleansininen ja tummansininen ovat myös väreissä mukana. Mustaakin tulee löytymään, mutta ainakin alku kevät on enemmän sininen kuin musta. Valkoinen ja beige jatkavat ja kirkkaista väreistä tullaan näkemään mm. vihreätä, pinkkiä, keltaista, rosaa, poltettua oranssia, kirkkaan sinistä, punaista jne.

 

Jessy mekko

Jessy mekossa on ympyrä kaula-aukko, mutta edessä olevat napit eivät tule ylös asti, joten kaulus muodostaa V-aukon, muuten napit ylettyvät alas saakka. Mekossa on aavistuksen laskettu vyötärö pienen pienillä rypyillä. Mekon hihat ovat täyspitkät ja mekko ylettyy noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Mekosta löytyy vaaleansinisen pohjavärin lisäksi valkoista, tummansinistä ja pieni ripaus vaaleanharmaata.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Tämä asu oli taas oiva osoitus Katan mielettömästä stailaus taidosta. Ihanat värit mekossa, poncho ja pussukka viimeistelee tyylin sekä pipo kirsikkana kakun päällä. Pirtsakka värien sinfonia!

    Kevään värikimara kuullosti pirteältä. Jokaiselle naiselle löytyy taatusti lemppari väri. Tämän aamuinen pirtsakka postaus sai jo odottamaan kieli pitkällä kevättä ja sen mukana tulevaa värien iloittelua.

    Arjen rutiinit on kyllä best, vaikka reissut ja lomat on myös poikaa. Pakkaaminen ja pyykkäys kun yleensä jää meille naisten harteille miesten keskittyessä kaikken muuhun. Innolla odotan Rukan postausta, luvassa ihania kuvia, lennokasta tekstiä ja vauhtia sekä aktiviteettäjä on taatusti ollut unohtumatta maittavia kokkauksia.

  2. Jessy mekko mukavan rento jokapaikan mekko.