Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hyvää uutta Vuotta 2022!

Tämän vuoden pölyt jäi Rukan tuntureille kun pääsin rattiin, painoin kaasua ja annoin palaa! Kuulin kerran sanonnan, että jos elämässä haluaa päästä eteenpäin, taaksepäin ei kannata katsoa. Meillä on ollut hyvä vuosi, kaikesta huolimatta. Olemme yrittäneet pitää lipun korkealla, nauttia kaikesta mitä ollaan touhuttu ja töitä ollaan tehty enemmän kuin koskaan. Iso kiitos kaikille teille blogin lukijoille ja meidän DOPP teamille. Kiitollisena kaikesta katse uuteen vuoteen. Hyvää Uutta Vuotta 2022!

Kategoriat

4 kommenttia

 1. Ihanaa alkanutta uutra vuotta sinulle Kata sekä perheellesi.

  Video oli aivan ihanaa katseltavaa. Siinä oli viime vuosi paketoitu kauniisti pakettiin. Videosta välittyi ilo, lämpö ja onnellisuus ja ne tarttuivat varmasti jokaiseen katselijaan.

  Taatusti karistit vuoden pölyt päästessäsi moottorikelkan rattiin. Moottorikelkkailu on ihanaa. Taaksepäin ei kannata todellakaan katsella, mutta jokainen eletty hetki kyllä opettaa jotain ja jättää muistoja tavalla tai toisella. Opettaa ja vahvistaa.

  Olette Gabin kanssa paiskineet töitä hurjasti, ideoineet ja synnyttäneet uutta. Olette luovia ja energisiä ihmisiä. Kotijoukonne kannustaa teitä ja ties mitä kaikkea keksittekin. Joka kerta kun astun Doppin ovesta sisään, niin ilo, energia, valo ja ystävällisyys huokuu kaikkialla. Teidän ammattitaitonne ratkoo vaatepulmat ja autatte aina rehellisesti ja aidosti vaatevalinnoissa. Arvostan suuresti teitä ja jokaista Doppilaista enkelimyyjää.

  Ihanaa alkanutta uutta vuotta ja saas nähdä mitä jännää ideoitte ja saatte aikaan. Onnea, menestystä ja voimia teille.

  • Hei Jaana! Samoin sinulle ja perheellesi, Hyvää uutta vuotta 2022! Kiitos kauniista kommentistasi ja siitä, kun jaksat kehua ja kannustaa meitä! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

  • Kiitos Anna-Maija 🙂 Hyvää uutta vuotta! Kata