Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan lempituote vuodeksi 2022

Toivottavasti joulusi meni leppoisasti! Me tosiaan ajoimme Rukalle jouluaattona. Oli kiva ajella, kun maantiet olivat lähes tyhjiä. Liukas kyllä oli, mutta matka sujui silti jouhevasti. Menimme yhden pysähdyksen taktiikalla vajaat 9 tuntia. Mies ajoi ja minä torkuin kahdesti matkan aikana. Mies ei rattiin nukahda vaikka olisi mikä, mutta samaa ei voi luvata minusta. Minä voin nukahtaa ja siksi olenkin vaarallinen kuski, jos olen rättiväsynyt.

 

Opal villakangas liivi

Opal liivi on tyylikäs! Liivi on ohkaista villakangasta ja sen voi pukea minkä asun päälle tahansa. Liivi on malliltaan suora, se ylettyy pepun alle ja sen sivuissa on taskut. Liiviin kuuluu myös leveä vyö, jolla liivin voi kietaista kiinni, vyön voi sitoa myös taakse. Minulla on liivistä päällä koko 34.

Ajattelin, että liivi toimii myös alkukesästä vaikkapa pellavamekon päällä, kun kaipaa jotain lämmikettä vaikkapa juuri iltaisin! Liivi tulee olemaan minun yksi ensi vuoden luottotuotteista, tulen pukemaan sen minkä tahansa asun päälle 🙂

 

Georgia raitamekko

Georgia raitamekossa on kaunis väritys! Mekossa on kaulukset ja pitkät hihat. Napit ovat edessä ensimmäiseen poikkileikkaukseen saakka. Mekossa on kaksi salsakanttia ja se ylettyy noin polveen. Vyötärö on aavistuksen laskettu. Katalla on mekosta päällä koko S.

 

Georgia raitapaita nauhalla

Georgia raitapaidassa on kauniit värit! Paitapusero on klassisen mallinen, suorahko paitis. Paidan helma on pyöristetty. Kauluksessa oleva nauha on irroitettava ja riittävän pitkä näyttävään rusettiin. Minulla on paidasta päällä koko S.

Doppwoman Ponchoa saapui lisää! Ponchoista värit minkki, farkun sininen ja musta sopivat raitapaidan ja raitamekon kanssa loistavasti

 

Zella bootcut

Zella housut istuvat kuin hansikas käteen! Niissä on korkea vyötärö, lahkeet ovat pitkät ja ne aavistuksen levenevät alaspäin. Housut ovat helppohoitoiset, pese ja pidä kuten muutkin Zella sarjan tuotteet. Minulla on housuista päällä koko 34.

Korkea vyötärö, hieman levenevät ja pitkät lahkeet saavat aikaan sen, että jalat näyttävät pitkiltä ja toki korkkarit!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Wau miten raikas raitamekko! Tuli mieleen moderni kansallismekko stylen villakangas liivin kera. Aivan ihana setti enkä yhtään ihmettele, että liivistä tuli Katan luottovaate vuodelle 2022. Upea ja monikäyttöinen liivi.

    Zella bootcut housuilla saa jalkoihin todellakin pituutta ja korkkarit säpäköittävät asun. Rusettipaita housujen sekä liivin kanssa siinä vuoden 2022 raikas office-look. Mieletön värien sinfonia, mikä piristää raikkaudellaan. Doppwoman poncoilla saa ihanasti vaihtelua tähänkin settiin.

    Onneksi Kata miehesi toimi kuskina Rukalle päin. Tiedän tunteen, kun auton tasainen hyrinä, lämpö ja lumiset maisemat saavat vain silmät lurpahtamaan kiinni. Minulle köy usein näin pitkillä automatkoilla ja mieheni ei voi sitä käsittää, miten nukahdan kuin pikkuvauvat autossa. Siihen ei auta edes mikään poppikoneen pauhu, kun vajoan unille autossa. Talvella niin käy useammin, mutta kesällä harvemmin, onneksi. Monet hienot maisemat olen missannut automatkoilla, mutta pikku uni on kyllä piristänyt. Ihania talvipäivän jatkoja sinulle Kata sekä perheellesi. Nauttikaa!

    • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäsit asuista. Jep, on ihana vaipua unten maille edes hetkeksi. Varmistan aina ennen nokosia, että onhan miehen vireystila hyvä 🙂 Yleensä se on hyvä, joten uskallan painaa silmät kiinni. Totta, kesällä pysyy paremmin hereillä kun pimeään aikaan talvella. Kiitos, nautimme Rukasta, Kata

    • Hei Anna-Maija! No on tdellakin 🙂 Kata