Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Bristol mekko myös videolla

Onpas kiva verrata alla olevia poolokuvia, kun toisissa kuvissa olen ruskettunut ja toisissa kuvissa kalman kalpea. Ruskettuneet kuvat on otettu muistaakseni heinäkuussa ja kalpeat kuvat muutama päivä sitten. Rusketus on purkista, mutta toki kesällä rusketus tarttuu väkisinkin jos viihtyy auringossa. Minun mottoni on, että auringossa ei maata eikä sitä tieten tahtoen palvota. Olen ottanut foliopaperin kanssa aurinkoa ja maannut solariumissa 80-luvulla niin paljon, että säteet riittävät loppuelämäkseni. Minun fammuni ei ottanut aurinkoa koskaan ja hänen ihonsa olikin sen näköinen. Upea vaalea iho, jossa oli ainoastaan iän tuomia ryppyjä mutta ei pigmenttiläiskiä, palanutta tai vauroitunutta ihoa jne. Olen tyytyväinen ihooni ja hoidan sitä aamuin illoin, mutta poppakonsteja minulla ei ole. Pesen, rasvaan, käytän seerumia ja se on siinä. Näin talvisin se tuppaa kuivahtamaan varsinkin silmäkuopista. Uskon saatuihin geeneihin sekä siihen mitä pistää suusta alas. Syömisellä ja juomisella on vaikutusta ihon kuntoon.

En mene koskaan nukkumaan meikit kasvoilla enkä ilman hammaspesua. Mutta jos minun pitäisi valita kummanko jättäisin pois rättiväsyneenä, niin se olisi hammaspesu. Entä sinun?

 

Bristol mekko

Bristol mekon pohjaväri on tummansininen ja kukat ovat valkoisia. Mekko on 100% puuvillaa. Mekossa on puolipitkät hihat ja hihansuissa on kuminauhakuja. Hihat voi pitää suorana kyynerpään alapuolella tai nostaa ne kyynerpään yläpuolelle pussimaisesti. Mekon kauluksessa on pieni fyrrykantti, v-aukko ja nauhat, jotka voi pitää auki tai sitoa rusetille. Mekko on aavistuksen slimmattu vyötärön kohdalta, mutta rinnanympärys ja ensimmäinen fyrrykantti ovat vähintäänkin samanlevyisiä. Fyrrykanttien reunassa on tummansininen terenauha. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja mekko ylettyy noin polveen.

 

Dagna hihaton poolo

Jos kaipaat vartalonmyötäistä ja ihanasti istuvaa toppia, niin Dagna toppi on juuri sellainen! Dagna on ns. vanhanajan ribbineulosta, joka näyttää kapealta mutta se venyy kun sen pukee päällensä. Topissa on poolokaulus  ja se on  hieman pidempi, se ylettyy hyvin lantiolle. Poolo on normaalia kokoa, minulla on päällä koko S.

Huom: Ei kannata miettiä, että ottaa topista isomman koon, ettei se olisi niin vartalonmyötäinen, koska silloin käy niin, että käsiaukot jäävät liian isoiksi. Mustaa ja valkoista Dagna pooloa löytyy varastosta jatkossakin, mutta punainen ja ruskea ovat sesonkivärejä eli niitä on rajoitettu erä

 • Dagna hihaton poolo € 39,95 Kaikki Dagna tuotteet löytyvät täältä, malleja on useita!

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Jee tervetuloa mekkokevät! Tämän postauksen mekko oli varmasti vasta maistiainen ja ihana sellainen. Mekon malli on tyttömäinen ja värimaailma ihanan klassinen.
  Itse tykästyin erityisesti mekon hihoihin, helmaan ja tietty taskuihin. Käytännöllistä, että nykyään mekoista löytyy taskujakin.

  Dagna tuotteet ovat edukkaita sekä käytännöllisiä. Hihaton poolo on kiva sujauttaa mekon, jakun tai neuletakin alle. Kiva, että musta ja valkoinen hihaton poolo on saanut seurakseen muitakin värejä.

  • Hei Jaana! No jep, tämä oli tosiaankin maistiainen 🙂 Mekkoja on tulossa niiiiiiiiin paljon, että omaa päätäkin ihan hirvittää. Taisi mennä minun ja Gabin päät sekaisin tämän kevään sisäänostoilla 🙂 No joka tapuksessa, lupaan että kaikki mekot ovat todella kauniita ja malttamattomana odotamme niitä saapuviksi. Dagnat ovat loistotuotteita ja monikäyttöisiä, hieno lisä InWearin mallistoon. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Hei, onhan tulossa myös hieman pidempiä eli polven alapuolelle ylettyviä mekkoja kevääksi?

  • Hei Mekkonainen 🙂 On tulossa kaiken mittaisia mekkoja midimekkoihin asti ja vaikka kuinka paljon! Tämäkin kevät on mekkokevät, kuten viime kevät oli 🙂 mukavaa sunnuntaita, Kata

  • Hei Anna-Maija! Salsakanteissa on aina tyttömäistä fiilistä 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata