Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Takki LIVE

Kiitos kaikille, jotka osallistuitte meidän eiliseen takki Liveen Instagramissa. Live on tallennettu Instagramin feediin eli jos et sitä eilen nähnyt niin sen voi katsoa sieltä jälkikäteen. Valitettavasti emme saaneet jaettua Live lähetystä tänne blogiin, mutta teemme työtä, että se jatkossa onnistuu.

 

Nyt on talvitakki ja pipo valikoimat parhaillaan. Löydät kaikki meidän talvitakit täältä. Eilen möimme kymmeniä takkeja, joten jos nyt haluaa takin, ei sitä kannata jäädä miettimään vaan se kannattaa napata heti. Lisää takkeja ei valikoimiimme saavu.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

3 kommenttia

  1. Hei! Kiitos kivasta Insta-livestä. Ihania takkeja, myöhästyin hieman ja kokoni olivat jo eilen loppuneet. Onko takkeja tulossa lisää? Musta Beatrice 34 tai 36 ja valkoinen Nova 36 oli toiveena ja ne olivat heti loppuneet. Enkä ihmettele, upeat takit kohtuuhinnalla.

    • Hei Nanna! Kiitos 🙂 Valitettavasti takkeja ei tule lisää, mutta kannattaa seurata verkkokauppaa, sinne voi putkahdella kokoja 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Belly untuvatakki polvipituinen on minun lyhytkokoisen suosikki.