Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi pesu Fiola farkuista ja kivat yläosat

Monien teistä jo tutuiksi tulleista Fiola farkuista saapui nyt kesäpesu. Kesä pesua on kyselty ja kuinka ollakaan, sitä saatiin. Fiola farkuista löytyy musta ja tummansininen pesu jo viime syksyltä ja täytyy todeta, että ovat todella hyvät farkut. Minä olen nyt tykästynyt korkeavyötäröisiin farkkuihin, koska minusta tuntuu, että ne pysyvät vartalossani paremmin päällä. Muistathan, että olen ehottomasti kieltänyt housujen nostelua, mutta tunnustan, olen ratkennut siihen tekoon itsekin.

Vyölenkit eivät ole koriste, vaan niihin on tarkoitus pukea vyö. Hei ja vyölenkeistä ei vedetä tiukkoja farkkuja jalkaan, moneltako on vyölenkit rätsäshtäneet rikki kesken nostelun? Jos näin tapahtuu, niin ei kannata kuin katsoa itseä peiliin ja ottaa esiin neulaa ja lankaa…

 

Kiitos!

WAU, mikä kommenttimäärä tuli Instagramissa koskien sunnuntain Äitienpäivä postausta. Tuli pitkiä kertomuksia omasta elämästä ja kuinka moni samaistuikaan postaukseeni. Myös heidän miehensä on heille ja perheelleen luottopakki ja tukipilari ja paljon muitakin asioita koitte omiksinne, mitä kirjoitin. Ihana kuulla, että postaus herätti tunteita. Tunteita herättävät postaukset jäävät elämään alitajuntaan ja niitä työstää ja miettii siellä itsekseen. Postaukset, missä annan palan itsestäni, eivät ole helppoja julkaista. Koen ne helpoiksi kirjoittaa, koska teksti tulee rehellisesti ajatuksistani, mutta julkaiseminen jännittää. Juuri siksi on palkitsevaa saada mahtavia kommenteja teiltä lukijoilta. Kiitos niistä.

 

Tagea t-paita

Tagea on näyttävä t-paita. Malliltaan se on suora ja loppuu lantiolle. Kaula-aukko on pyöreä resorikantilla. Hihansuissa on leveä pitsikaistale, joka alkaa jo olkapään päältä, joten paita ei levennä hartioita. T-paita on hieman paksumpaa materiaalia, joten se ei ole läpinäkyvä. Minulla on t-paidasta päällä koko S.

Vaihdoin mustaan nahkaiseen Evika laukkuun DAYn irtohihnan. Evika laukussa on hopeanväriset soljet sivuissa ja irtohihnassa on kullanväriset soljet, mutta se ei haittaa, koska hopea ei laukusta paljoa näy.

 

Holly raitapaita

Holly on vaaleansini/valkoinen raitapaita. Paidassa on pyöreä kaula-aukko, ihanat hihat ja malliltaan se on suora. Paita loppuu lantiolle ja sen helma on pyöristetty. Hihojen sisällä on trikoovuori ja hihansuissa on löysähkö kuminauha, joten hihat eivät purista käsivarren kohdalta. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Fiola farkut

Fiola farkuissa on uusi kevään  farkkupesu. Farkuissa on korkea vyötärö, joka ylettyy navan yläpuolelle. Vyötärö on 4 cm korkeampi kuin skinny farkuissa. Edessä on kaksi nappia ja etutaskut on laskettu hieman alemmas kuin tavallisesti. Lahkeet ovat kapeat eli skinnyt ja lahkeiden mitta on 30″ eli 76 cm. Minulla on päällä farkuista koko 27″ joka vastaa MACin farkuissa kokoa 32 ja normaali housukoossa kokoa 34-36.

Fiola farkut ovat olleet hyvin suositut farkut, johtuen niiden korkeammasta vyötäröstä. Jos vertaan tätä kesän Fiola farkkua mustiin ja tummansinisiin farkkuihin, niin nämä ovat noin 2,5 cm lyhkäisemmät kuin muut värit. Fiola farkkujen väri on hieman harmaan snininen, se ei ole klassinen kesän baby blue. Itse pidän tätä sävyä hyvinkin tyylikkäänä, johon sopii hyvin yhdistää valkoista, sinisen eri sävyjä, mustaa ja beigeä.

 

Uudet hiukset kotikonstein

Olen jo hetken miettinyt, että pitäisikö minun leikata hiuksiani lyhkäisemmiksi, koska ne ovat aina poninhännällä. Kun olen ne pessyt ja föönannut ja suoristanut suoristusraudalla, tupeeraanut ja laittanut kilon hiuslakkaa, niin ei aikaakaan, kun ne ovat ihan lässähtäneet lirut, jotka roikkuvat pitkin selkää. Katselin meidän liikkeen lähettyvillä olevia kampaamoita ja aikoja kyllä löytyi tälle viikolle, mutta kun hätähousu saa jotain päähänsä, niin senhän on tapahduttava heti. Pesin hiukset, kuivasin ne ja annoin sakset mieheni käteen. Sanoin, että suoraan vaan 5 cm pois, onnistuuko? Kyllä nyt yksien hiusten leikkaus onnistuu, oli hänen vastaus. Perään hän vielä sanoi, että ”et sitten kiukuttele, jos menee pieleen”. No, eihän tämä pieleen voi mennä, leikkaat 5 cm pois latvoista, ei muuta. Hän leikkasi ja kun käänsin pääni peiliin, niin meillä taisi olla hieman eri käsitys 5 cm. Minun 5 cm oli hänen noin 8-9 cm. No, mitäänhän ei ollut enään tehtävissä, joten tulos on tässä. En huutanut vaan kiitin ja olin ihan tyytyväinen. Siitä pidän, että hiukseni ovat melkein tasapitkät myös edestä. Olen kasvattanut niitä ainakin 5 vuotta ja vihdoinkin, kun olen saanut päänahkani kuntoon, ovat ne ruvenneet taas kasvamaan. Nyt saan pidettyä niitä vaihteeksi myös auki, mikä tuo vaihtelua myös kuviin.

Kun laitoin hiukset ponnarille, niin siellä oli pitkiä yksittäisiä hiuksia, joten leikkasin ne pois. Tällä mennään nyt niin kauan kuin päätän mennä ottamaan uusia raitoja, niin sitten siinä samalla ammattilainen voi tasata hiukseni. Mutta ethän olisi uskonut, että hiukset on leikattu kotikonstein?

 

Oletko tutustunut meidän pidempiin paitiksiin? Pidemmät paitikset ovat loistotuotteita juuri tällaisten kapeiden farkkujen yläosina. Tästä samasta kankaasta kuin päälläni oleva Holly raitapaita, on valmistettu myös Anne pitkä kauluspaita raitasena ja yksivärisenä valkoisena. Itselläni on Anne paitis raitasena ja käytän sitä juuri kapeiden farkkujen kanssa, mutta myös Ryan farkkujen kanssa. Toinen meidän suosikki on Lulas. Lulas on Anne paitista hieman lyhkäisempi. Ja jos haluaa valkoisen pellavaisen paitiksen pepun alle, niin silloin toimii Kiva paita. Lulas paita viidessä värissä löytyy täältä.

 

Alla olevassa videossa kerron postauksen tuotteista.

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16. Torstaina 12.5. olemme suljettu.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Rohkea olit, kun annoit puolison leikata hiukset! Minä päätin itse lyhentää koronakuontaloni ja sain tyttäreltä moitteet epätasaisesta jäljestä.

  • Hei Hanna! Taisin olla, koska niin moni on sanonut, että ei ikinä antaisi miehen leikata hiuksia 🙂 Mutta luulen, että jäi minultakin ekaksi ja vikaksi kerraksi, vaikka lopputulos on hyvä 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Ihana asu jälleen. Tähän farkkumallin ihastuin syksyllä ikihyviksi, mutta näin pitkäkinttuisena harmittaa, että lahje on kesävärissä lyhentynyt, yhtään milliä en olisi halunnut pois pituudesta. Liian lyhyet lahkeet – liian tuttu ongelma…

  • Hei LadyM ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos ja on minustakin outo juttu, koska farkuissa lukee 31″ lahkeen pituus, mutta sitä se ei käytännössä ole. Tiedän, että pitkäjalkaisilla naisilla on ongelma saada tarpeeksi pitkiä housuja varsinkaan aikana, jolloin nilkkahousut ovat niin pop. Mukavaa päivää, Kata

 3. Ihanat Fiola farkut ja mikä sävy niissä on! Kesähousu- äänestys aiheutti meillä tunnekuohun ja päätinkin, että housujen valinnassa on joko pakko piipahtaa Doppissa tai kääntyä Katan ja Doppin enkeileiden puoleen, niin valinta helpottuu. Tämä ei ole helppoa tällä kertaa, kun Dopp on pullollaan mitä erilaisempia, ihanempia ja tyylikkäitä housuja.

  Postauksen paidat ovat todella, todella kauniita. Perhoshihaa ja ripaus pitsiä toisessa ja toisessa taas ihanat raidat upeiden hihojen kanssa. Tuo laukun hihnan vaihto näyttää styleltä, vaikka laukussa on hopeanväriset soljet sivuissa ja irtohihnassa on kullanväriset soljet, mutta ei haittaa ainakaan minua. En ole niin perfektionisti sittenkään ainakaan tässä asiassa.

  Pidän siitä, että Kata kirjoittaa välillä palasen itsestään. Arvostan, koska helppoa se ei ole, mutta se on osoitus siitä, että Kata on lämmin ja sydämellinen ihminen. Kata tuntee olonsa turvalliseksi meidän doppilaisten kesken ja silloin on helppo jakaa palaa itseään sekä elämää kirjoituksessaan. Me doppilaisethan emme tuomitse ja hauku, vaan kehumme ja kannustamme muita naisia. Meidän naisten on opittava iloitsemaan sekä olemaan ylpeitä itsestämme sekä muista naisista. Kukaan meistä ei ole täydellinen, mutta hyväksymällä itsemme jopa pikku vikoineen, hyväksymme myös muutkin ihmiset helpommin ympärillämme ja elämä on helpompaa.

  Katan mies on tyypillinen mies; pelkäämätön ja rohkea sekä hoitaa hänelle annetut hommat tyylillä sekä luottamuksella. Hyvin onnistui tuo hiusten tasaus. Piristi Katan ulkonäköä. Hiuksetkin näyttää elinvoimaisilta, paksuilta ja jotenkin kirkkaamilta. Upea lopputulos.

  • Hei Jaana! Kiitos ihanasta kommentistasi, kirjoitat asiaa 🙂 Mukavaa päivää, Kata