Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko alkaa! Alissa mekko

Alissa mekko

Mekkoviikko alkaa! Mekkoviikon tarkoituksena on esitellä joka päivä uusi mekko asusteineen niin kuvina kuin videollakin. Olemme keskittyneet mekkoviikossa juhlamekkoihin, mutta meidät tuntien, haluamme että mekosta on enemmän käyttöä kuin yhdet tulevat juhlat. Tämän vuoksi mekkoja voi asustaa omiin menoihin erilaisilla kengillä, koruilla ja muilla asusteilla.

Meikillä ja erityisesti kampauksella on suuri merkitys juhlalookkiin eli lopputulokseen. Samoin kengillä on suuri merkitys, vääränlaiset kengät voivat pilata kauniin mekon tai oikeanlaiset kengät hieman arkisempaan mekkoon voivat pelastaa asun!

 

Alissa mekko

Mekkoviikon saa kunnian aloittaa Doppwomanin Alissa mekko! Olemme valmistaneet Alissa mekkoa kolmessa eri kuosissa. Tänä vuonna Alissa mekko on hihaton. Alissassa on ollut pitkää ja puolipitkää hihaa aikaisemmin, mutta tänä vuonna, monen pyynnöstä valmistimme sen hihattomana. Näin Alissa toimii myös kesällä, jos on kuuma. Mekon päälle on helppo pukea erilaisia yläosia, niistä lisää kuvia tässä postauksessa.

 

Alissa mekko

Paisley kuvioisessa Alissa mekossa on valkoinen pohjasävy. Valkoinen ei ole kirkkaan valkoinen vaan aavistuksen taitettu valkoinen sävy. Paisley kuviosta löytyy sinisen, punaisen ja rosan eri värisävyjä. Kuosi on erittäin kaunis ja väritys tyylikäs, varmasti monen mieleen 🙂

 

Alissa mekko

Alissa mekko

Puimme paisley kuvioiseen Alissa mekkoon keskisinisen ponchon päälle. Kuten mainitsin, on mekossa useampia sinisiä sävyjä, joten myös tummansininen Vivi neuletakki sopii mekon päälle kauniisti. Näet sen asukokonaisuuden alla olevassa videossa. Tähän mekkoon voi yhdistää myös beigen ja vaaleansinisen, joko ponchon tai Ciara neuletakin.

 

Alissa mekko

Alissa mekko

Alissa mekko

Alissa on hihaton mekko, jossa on leveät olkaimet. Alissa mekossa on vale kietaisumalli mekon yläosassa. Vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus, jonka jälkeen helma levenee maltillisesti alaspäin. Mekko ylettyy polveen ja materiaali on paksumpaa ja ihanan joustavaa kangasta. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Alissa mekko sopii arkeen ja juhlaan, niin toimistolle ja matkusteluun. Se on aina kiitollinen mekko, se ei rypisty eikä sitä silitetä! Alissa kietaisumalli sopii niin pienempi kuin isompi rintaisellekin naiselle, koska kangas joustaa ja etuosaa pystyy ”justeeraamaan” sopivaksi

 

Alissa mekko

Tässä on räväkkäin Alissa mekko! Punaisessa Alissa kukkamekossa on vaalean beigellä pohjalla punaisen eri värisävyjä sekä ripaus mustaa ja valkoista. Yhdistin mekkoon punaiset korkkarit, mutta beiget ja mustatkin käyvät.

 

Alissa mekko

Alissa mekko

Punaisen Alissa mekon päälle voi yhdistää beigen sävyä sekä mustaa. Mutta myös punainen Ciara sopii mekkoon, se on näyttävä kokonaisuus.

 

Alissa mekko

Muistathan, että laukun ja kenkien ei tarvitse olla samaa väriä ja myöskin saman värin eri värisävyt toimivat keskenään

 

Alissa mekko

Alissa mekko

Kolmas Alissa mekko on beige pohjainen, josta löytyy persikkaa, mustaa ja valkoista. Beige pohjasävy on kylmän sävyinen beige. Yhdistin tähän asuun mustat asusteet tuomaan mekkoon syvyyttä, mutta beiget käyvät myös. Näin asusta tulee pehmoisemman näköinen kokonaisuus.

 

Alissa mekko

Minusta olemme onnistuneet tämän kevään kuoseissa yli odotusten. Meidän uudella kuosisuunnittelijalla on samanlainen maku kuin minulla ja Gabilla ja hänen värisilmänsä on kerrassaan loistava, se iskee meihin. Nämä kuosit ovat tyylikkäitä, naisellisia ja ajattomia. Jos minun pitäisi valita vain yksi mekko näistä, niin valinta olisi kerrassaan vaikea!

 

Alissa mekko

Alissa mekko

Beigeen Alissa kukkamekkoon yhdistimme mustan Ciara neuletakin, mutta beige Ciara kietaisuneule sopii mekkoon myös ihan täydellisesti. Ciaran ja Alissan beige sävy on toisiinsa sopiva.

Alissa mekkoja löytyy rajoitetusti ja niitä saa vain liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamma. Mekkojen suunnittelu Kata&Gabi ja tuotanto Virossa.

 

Alissa mekko

Katso alla oleva video!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16. Tänään torstaina 13.5. olemme suljettu.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat, ,

10 kommenttia

 1. Ihanaa mekkoviikko starttasi ja mitkä mekot! Wau, tykkäsin ihan vietävästi.

  Mekkojen hihaton malli hiveli silmää ja kolmesta mekosta on kyllä vaikea valita yksi ylitse muiden. Värit ja kuviot olivat koukuttavan kauniit. Eri asusteilla mekot taipuu ihan mihin tahansa.

  Ajattomia, naisellisia ja tyylikkäitä mekkoja ovat taas Kata sekä Gabi suunnitelleet. Ei voi muuta kuin fiilistellä, katsoa kuvia ja videota.

  Saas nähdä millaisia muita ihanuuksia mekkoviikolla näemme? Taatusti super ihania mekkoja, kun on kyse Katasta ja Gabista, jotka valitsevat mekot Doppiin. Mekkoviikko on oikea herkutteluviikko. Oih, tämän päivän postaus oli vasta alkupala uskoisin.

  • Hei Jaana! Ihana kuulla, mekin tykkäämme ihan valtavasti! Kuosit ovat todella kauniita ja värit onnistuneet. Mekon malli taas ihan kymppi:) Lisää on tulossa ja myös meidän omia DW mekkoja 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Olipa hieno oivallus satsata mekkoihin. Kiertelin eilen isoja kauppoja ja tulin hyvin pettyneenä kotiin: yksikään mekko ei ollut minun mieleeni. Uskon, että kivijalkakaupat ovat todella tarpeen näiden esittelyjen lisäksi. Hinnoissa ei ollut moittimista, mutta laatua ei näkynyt! Ja suurin osa nilkkapituisia.
  Kiitos että pidätte lipun korkealla. Kun tästä toinen rokotus on saatu, uskallan lähteä tosissani liikkeelle. Osoite nyt tiedossa!

  • Hei Armi! Kiitos 🙂 Kiitos ja tervetuloa Yrjönkadulle 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Tosi kauniin väriset mekot ja yhdistelmät. Oikein onnistuneet 😀

  • Hei Laura ja iso kiitos! Aurinkoista viikonloppua, Kata

 4. Kyllä tykkäsin! Aivan ihanat kuosit ja malli mekossa. Pisteenä iin päälle vielä monella tapaa yhdistettävät asusteet. Kiitos postauksesta!!

  • Hei Hellevi ja kiitos! Ihanaa kun tykkäät :)) Mukavaa viikonloppua, kata

 5. Huomenta! No tykkäsin! Ihan mahtavat kuosit ja värit. Todella kauniit mekot ja monikäyttöiset! Olet niin kaunis mekko päällä ja uusien hiuksien kera! Onnistunut lopputulos!❤️ Aurinkoista päivää!
  Odotan mielenkiinnolla seuraavia postauksia😊

  • Hei Maarit! Ihanaa kun tykkäsit, kiitos ja ihanaa viikonloppua! Kata