Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

7 asua 7 päivää

Maanantai

Maanantaina syntynyt sopeutuu moneen ja virittäytyy helposti uuteen tunnelmaan ja olosuhteisiin

 

Maanantain asu

 

Tiistai

Tiistaina syntyneessä ihmisessä on vauhtia! He ovat aikaansaavia, toimeliaita ja kilpailuhaluisia. He vievät asioita eteenpäin!

 

Tiistain asu

 

Keskiviikko

Keskiviikkona syntyneet ovat hyviä välittäjiä, tiedottajia, kirjailijoita ja diplomaatteja. He kulkevat jalat maassa ja ovat luonteeltaan tasaisia ja vakaita

 

Keskiviikon asu

 

Torstai

Torstaina syntyneet ihmiset ovat toivoa täynnä! He ajattelevat suuresti ja optimistisesti mennyttä ja tulevaa. He ovat luontaisia johtajia, visionäärejä ja joukkojen innostajia

 

Torstain asu:

 

Perjantai

Perjantaina syntynyt suuntaa energiansa vapaa-aikaan, elämyksiin ja nautintoihin. Vapaus on hänelle tärkeätä, vaikka hän viihtyy hyvin erilaisissa yhteisöissä ja porukoissa

 

Perjantain asu:

 

Lauantai

Lauantaina syntynyt on kova puurtaja, jonka mielestä elämän realiteetteihin kannattaa suhtautua vakavasti. Hän on vastuunkantaja sekä työ- että vapaa-ajan tehtävissä ja häntä eivät vastoinkäymiset kaada

 

Lauantain asu:

 

Sunnuntai

Sunnuntaina syntyneellä ihmisellä on vahva itsetunto. Hän rakastaa olla huomion keskipisteenä ja hän haluaa säteillä ja korostaa omaa persoonaansa

 

Sunnuntain asu:

 

Kuvaukset viikon päivien ihmistyypeistä olen lukenut Anna lehdestä. Minä olen syntynyt maanantaina ja kuvaus, että ”sopeudun moneen” pitää itselläni paikkaansa. Sopeudun eri tilanteisiin helposti ja käyttäydyn luontevasti. Mutta se minun pitää sanoa, että maanantai ei kuulu lempi viikonpäiviini. Minusta perjantai on viikon paras päivä 🙂

Minä viikonpäivänä sinä olet syntynyt? Pitikö viikonpäivä kuvaus paikkaansa sinun kohdallasi?

Katso alla oleva stailausvideo!

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

14 kommenttia

 1. Aamuvirkkuna tulin luonnollisesti tähän maailmaan aamun aikaisina tunteina :). Päivä oli perjantai ja sehän on se viikon paras päivä! Tykästyin todella paljon maanantain harmoniseen asukokonaisuuteen. Sitten tykästyin ti-su asuihin :). Ihania, toimivia ja erilaisia kokonaisuuksia kaikki!

  • Huomenta Marianne 🙂 Täällä toinen aamuvirkku ja illan torkku 🙂 No kyllä, perjantai on juuri se viikon paras päivä! Kaikki mukava on vielä edessä perjantai aamuna! Ihanaa kun tykkäsit asuista 🙂 Aurinkoista aamua ja mukavaa työpäivää, Kata

 2. Sunnuntain lapsi olen ja myös sunnuntain asu oli kuin minulle tehty. Luonteenkuvausta en täysin tunnista itselleni, ehkä osittain. Asukokonaisuuksista myös torstain ja perjantain setit ovat minun tyyliäni.
  Kiitos ihanasta postauksesta!!

  • Hei Hellevi! Ihanaa kun asu meni nappiin! Itsekin tykkäsin torstain ja perjantain asuista, ne olivat myös ”minun asujani” 🙂 Ihanaa kun tykkäsit postauksesta! Aurinkoista päivää sinulle, Kata

 3. Perjantaina syntyneenä ja pitkän virkamies (virkanais) uran tehneenä, en oikein tunnista itseäni tuosta luonteenkuvauksesta, paitsi nautintojen suhteen, mutta enemmänkin ajattelisin horoskooppimerkkiäni Härkää, josta aina sanotaan, että nautiskelijalla on taipumusta ylipainoon! Kiitos taas postauksesta ja vinkeistä!

  • Hei Leena! Ai, sonotaanko Härkä horoskoopeissa noin? 🙂 Täytyypä tsekata! Isäni oli Härkä ja keskimmäinen lapsemme, poika on myös Härkä. Uskon kyllä itse enemmän horoskooppi analyyseihin kun tähän viikonpäivä analyysiin 🙂 Ihanaa kun tykkäsit postauksesta 🙂 Aurinkoista päivää, kata

 4. Kaikki seitsemän asukokonaisuutta sykähdytti ja tykkäsin ihan valtavasti. Video oli huippu ja kyllä Katalla on mieletön kyky miksata asuja.

  Kata on kyllä ”maanantai lapsi”, vaikkei maanantaista pidäkään. Minäkin voisin pompata viikonpäivistä maanantain yli suoraan perjantaihin,viikonpäivistä vetävimpään. ”Sunnuntain lapsi” olen, vaikken pidäkään huomion keskipisteenä olemisesta.

  Maanantain asu oli hienostuneen harmoninen, tiistain asu särmikäs, keskiviikon mekon helmat toi pikku lauantain juhlan tunnun, torstain asu raikas, perjantain asu kepeän kaunis, lauantain asu leijuvan ladymainen ja sunnuntain asu ronskin rento.

  Tykkäsin erityisesti maanantain, tiistain, torstain ja perjantain asuista. Maanantai värimaailma oli pehmeä. Tiistain asussa viehätti tuo liivin ja paidan liitto. Torstai asun housujen väri iski silmiini ja miten se sulautui yhteen neuleen kanssa. Wau! Perjantain asussa puseron värit sekä tietty rusetti yhdistettynä raikkaaseen valkoiseen sai ihanan marianne tunnelman. Ihan kaloriton karkki asu.

  Voi kuinka odotankin letti hiuspantojen esittelyä. Ne näyttää niin mageilta.

  Olipa taas viikko ja täynnä upeita postauksia, videoita ja soljuvaa tekstiä ihanien niksien kera. Arvostan ja iloitsen, että jaksatte Kata ja Gabi tehdä kaikkea tätä sekä paljon muutakin. Teissä on girl poweria. Halaus ja voimia seuraavaan viikkoon.

  • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäsit! Gabi on myös sunnuntain lapsi eikä hänkään ole pidä keskipisteenä olemisesta 🙂 En tiedä, onko noissa analyyseissä mitään perää, kunhan niitä on välillä kiva lukea, kun pomppaavat kännykkään 🙂 Oih, pantoja on tulossa muutamiakin erilaisia! Ne ovat todella ihania. Kuvaamme ne, kun saamme viimeisetkin tuotannosta ulos liikkeeseen. No nyt onkin ihana viikko edessä, onhan luvattu armas aurinkoa koko viikko! Tästä minä saan energiaa ja ideoita uusiin postauksiin 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 5. Ihana postaus, jälleen kerran. Kiitos 🤩.

  Täälläkin maanantaina syntynyt 😄. Koen sopeutuvani melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen. Maanantai ei todellakaan ole mieluisin päivä viikosta, olen samaa mieltä kuin sinä, Kata: perjantai on viikonpäivistä paras.

  • Hei Eilamari! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 No mahtavaa, tämä luonteenpiirre sopii sinuun myös eli ollaan kuin ”kalat vedessä” mihin meidät sitten pistetäänkään :)) Perjantai on mukava päivää, viikonloppu edessä! Aurinkoista päivää, Kata

 6. Torstain lapsi klo 12.05, torstai on aina toivoa täynnä, ajattelen kyllä suuresti, mutta johtajaa minusta ei kyllä saa millään! Harhaan johti 😂. Osittain piti paikkansa. torstain asu kyllä osui ja upposi. Ihana sävy housuissa. Voisin pukea joka päivän asun ylleni, kaikki todella hyviä ! Täydellisiä! Sävyt ja kaikki. Lauantai on lempi viikonpäiväni. Viikon puserrus takana, perjantai illan sauna ja yleensä hyvin nukuttu yö, eikä kiire mihinkään. Leppoisasti lauantaihin.

  • Huomenta Maarit! Oi, torstai on tosiaan toivoa täynnä! No mutta edes joku piti analyysissä paikkaansa, on kiva 🙂 Ihanaa kun tykkäsit! Lauantai on ihana päivä, se kuuluu myös minun lempparipäiviini, varsinkin kesällä. Mukavaa päivää, täällä on aurinkoa ja pientä tuulta. Se olisi pitkä lenkki nyt aamusta Valoran kanssa, kun eilen oli niin kova myrsky, että mopsi ei nenäänsä ulos laittanut 🙂 Terkuin Kata

 7. Olen kuten sinäkin onnellisesti maanantaina syntynyt keskipäivän aikaan ja koen että sopeudun tilanteeseen tai joukkoon kuten sanotaan kuin kala vedessä.Maanantai ei ole suinkaan lempipäiväni vaikka jossain mainoksessa hehkutetaan että maanantai on ihana päivä niin itselleni loppuviikon päivät ovat ne ihanimmat.Kaunis viikon vaatepaletti mietittynä kevääseen ja aurinkoista maaliskuun jatkoa,t HeidiS

  • Hei HeidiS ja kiitos kun kommentoit:) Sama minä, keskipäivällä kuulemma 🙂 Jep, kala vedessä on juuri oikea sanonta 🙂 Hauskaa, että ainakin meissä kahdessa tämä ”analyysi” pitää paikkaansa! Ihanaa kun tykkäsit ja samoin sinulle, aurinkoista loppukuuta! Terveisin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *