Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neuletakki osa 1. ja uudet farkut

Te lukijat ja seuraajat olette hyvin meidän ja DOPPin kaltaisia ihmisiä 🙂 Me pidämme paljolti samoista asioista kuten klassisista, helpoista ja käytännöllisistä asuista, mutta niiden tulee olla kauniita, pukevia ja jotenkin puhuttelevia. Puhutteleva tekijä voi olla kiva väri, kaunis kuosi, laadukas materiaali, loistava malli, pieni extra tuotteessa vaikkapa hihat jne.

Päälläni oleva asu on perusasu. Paitis, neuletakki, farkut ja valkoiset kävelykengät, jotka voisivat olla myös tennarit. Itse tykkään, uskon että sinäkin tykkäät, mutta mikä tästä perusasusta tekee niin tykätyn?

 

Cindie raitainen pellavapaita

Cindie pellavapaita on hyvän mallinen. Se on Part Twon klassinen pellavapaita malli, joka meiltä löytyi jo viime kesänä valkoisena ja vaaleansinisenä ja monen teidän kaapistanne se löytyykin. Täytyypä kertoa, että viime kesänä ei ollut montaakaan päivää, kun minulla ei ollut kyseistä valkoista pellavapaitaa päälläni. Se taisikin näkyä kuvissa useasti 🙂  Pellavafani en ole koskaan ollut, mutta olen oppinut elämään ja jopa pitämään siitä parin viimeisen vuoden aikana. Silitysintoni on laantunut viime vuosien aikana ja olen hyväksynyt että pellava rypistyy, eikä se enään niin ärsytä. Muutama vuosi sitten se oli ehdoton ei.

Tässä Cindie paidassa on minusta kivaa se, kun paita ei ole hurjan pitkä. Paita on pellava tyylisesti suora, mutta se ei ole iso ja säkkimäinen. Helma on pyöristetty ja tapanani on sitoa paidan helma solmulle eteen. Solmuista lisää keväämmällä, opetan teille yhden kivan solmun 🙂 Hihat ovat puolipitkät ja ne voi kääräistä ylös ja laittaa napilla kiinni.

Yksivärisiä Cindie paitoja saapuu valkoisina, beigeinä ja mustina maaliskuun lopussa. Voit varata jo omasi shop@dopp.fi koska ne ovat suosittuja ja viime keväänä ja kesänä emme saaneet niitä lisää.

 

Lenni neuletakki

Lenni neuletakki on uusi, mukava tuttavuus. Lenni on samaa sarjaa Lenni neuleen kanssa, missä on super kaunis V-kaula-aukko. Lenni neuletakki on tarpeeksi ohut pukea päälle myös keskikesällä. Sen vajaa mittaiset hihat ja liehuva, kevyt ominaisuus tulevat oikeuksiin juuri kun sitä saa pitää yksistään kesällä, niin housujen kuin mekkojenkin päällä. Lenni on tyylikäs, ilman nappeja ja taskuja ja vyön voi kietaista vyötärön ympärille tai jättää roikkumaan sivuille tai sitoa taakse.

Kaunis Lenni neule löytyy täältä.

 

Ryan farkut

Vilautimme näitä Ryan farkkuja viikko sitten juuri Lenni neuleiden kaverina. Saimme niistä valtavasti kyselyjä eli kerrotaanpa niistä hieman enemmän. Ensin tärkein eli vyötärö ja istuvuus. Ryann farkuissa on korkea vyötärö. Niissä on jopa neljä senttiä korkeampi vyötärö kuin Fiola farkuissa eli vyötärönauhan verran korkeampi. Pepputaskut ovat loistavalla kohdalla, kuva niistä löytyy DOPPshop verkkokaupastamme. Farkut ovat istuvat pohkeeseen saakka, jonka jälkeen lahje levenee ihan aavistuksen verran. Pesu on keväinen ja väriin on helppo yhdistää eri värejä. Farkuista löytyy tämä yksi pituus joka on 28″. Farkut joustavat reippaasti, joten näistäkään ei saa ottaa liian isoa kokoa, varsinkaan jos on A- tai X-vartaloinen. Silloin näin korkeassa mallissa on vaarana se, että se jää takaa, ristiselän kohdalta liian isoksi. Mutta katso DOPPshop verkkokaupastamme mitat, niin osaat valita itsellesi oikean koon.

 

Perusasusta tekee tykätyn sen helppo yhdisteltävyys. Kaikki asun osaset voidaan yhdistää muihin vaatekaapissa oleviin tuotteisiin. Myös tyylikkyys ja yksinkertaisuus, mutkattomuus tekevät asusta tykätyn. Tällaisiin tuotteisiin ei kyllästy. Jos kuitenkin välillä kyllästyisi, voi tuotteen laittaa hetkeksi pois ja ottaa taas esille, kun esim. kaipaa vaaleata neuletakkia mekon päälle, kun lähtee aamulla töihin.

Kerro, mikä sinusta tekee perusasusta tykätyn?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kun nainen on ”kypsillä kymmenillä”, niin entistä tärkeämpää on ajattomuus ja klassisuus sekä laadukkaat materiaalit, ei kertakäyttömuoti. Teillä mm myynnissä klassikoista klassisin eli trenssi, nahka- ja mokkahameet, pellavapuserot ja neuleet, villa ja cashmir. Kestävät aikaa eivätkä ole yhden sesongin tuotteita.

  • Hei Leena! Kiitos kommentistasi 🙂 Olet oikeassa, meillä on juuri noita tuotteita, mitä mainitsit. On paljon klassista mutta on myös toki sellaista kivaa jippoa. Kivat jipot tuovat asuihin särmää ja saavat klassisiin asuihin kivasti eloa. Olen samaa mieltä, sanomme ei kertakäyttömuodille. Uskon, että sen aika on ohi, myös nuoremmalla kuluttajakunnalla. Toivotaan ainakin niin. Mukavaa päivää, Kata

 2. Wau mikä perusasu! Raikas, ajaton ja joku jippo siinä pitää olla, että perusasu napsahtaa minulle. Nyt napsahti: kaunis kesäinen basic setti.

  Tässä peruasussa tykästyin neuletakin huolettomuuteen sekä hihoihin. Myöskin pellavaisen raitapaidan klassiset raidat, materiaali sekä uusi pituus viehätti. Farkut olivat keväisen väriset, mutta jippona oli vyötärön uusi korkeus puhumattakaan taskuista sekä lahkeista.

  Oiva perusasu mistä jokainen vaatekappale helposti yhdisteltävissä,on laadukas ja tyylikäs, mutta silti löytyy särmää. Tässä oli kaikki perusasun elementit. Kata se osaa taikoa laidasta laitaan: perusasuja, business asuja ja juhla asuja sekä jokaiselle naiselle nappivalinnat.

  • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäsit, itsekin rakastan perusasuja. Kiitos, ihania asuja on helppo loihtia, kun olemme sisäänostaneet ne huolella ja tarkasti miettien eri kokonaisuuksia. Mukavaa päivää, Kata

 3. Kiitos postauksesta! Minulle värien harmonia, klassisuus ja jokin kaunis yksityiskohta tekevät asusta tykätyn. Ja ajatus, että ”hanki tyyliä ja laatua, älä muotia” tekee sekin asusta tykätyn. Ihanaa ystävänpäivää❣

  • Hei Anna! Ihanaa, kun tykkäsit 🙂 Samaa mieltä, hankitaan hyvänlaatuista ja juuri itselle sopivaa vaatetta, niin ne ovat pitkäikäisiä ja tietää, että niihin ei kyllästy. Sellaiset vaatteet, jotka ostetaan vain yhtä kertaa varten, saavat ihoni kananlihalle. Vaatteet tulee ostaa käyttöön, mitään ei osteta kaappiin. Toki superjuhlavat asut ovat asia erikseen, mutta pääsäntöisesti noudatetaan tätä sääntöä. Kiitos ja mukavaa pakkasviikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *