Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Alen loppurysäys -70%

Vielä tekee loistavia alelöytöjä! Loput ALE tuotteet myydään -70% alennuksella ja nyt kannattaa olla nopea, koska talviale lähestyy loppuaan! Tuttuun tyyliimme myymme kaiken pois ja kokemuksella voin sanoa, että Talviale on loppu viimeistään ensi lauantaina.

Tervetuloa doppailemaan joko liikkeeseemme Yrjönkadulle tai DOPPshop verkkokauppaamme! 

 

Kevään uudet postaukset alkavat tiistaina!

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja DOPPshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Verkkokaupan super alesta nappasin minäkin vielä ruskeaa ja kermaa, koska ruskeaa tuskin tulee vähään aikaan. Doppin ”kerma” taas kaloritonta ja hoikistavaa.
  Tunnen itseni tarjoushaukaksi, mutta tuskin olen ainoa.

  Doppissa on niin laadukkaita ja ajattomia vaatteita, että mikään alessa ostetuista ei jää komeroon vaan menee käyttöön. Kun pitää shoppailessa muistissa Katan opettaman 3.vaatteen säännön niin ei tule hutiostoksia.

  Laiha vekkari on vielä superalessa, mutta onkohan itselläni jo vekkari kiintiö täynnä? Parasta varmaan odottaa kevään uutuksia, vaikka nyt tulikin lunta tupaan ja talvi.

  • Hei Jaana! Ihania tuotteita löysit! Suklaata ja kermaa 🙂 ja eivät totta totisesti lihota! :)) Aina yhdelle vekkarille on tilaa! terkuin kata

 2. Oi joi, liikkeessä näyttäisi olevan vielä kaikkea kivaa! Verkkokaupan alesta vielä nappasin viimeisiä kokoja ja löytöjä , jotka lähtivät tilaukseen.

  • Hei Kirsi! Ihanaa kun olet tehnyt hyviä löytöjä. Nyt viedään viimeisiä. Lumista iltaa sinne, Kata ps. lumityöt kutsuvat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *