Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vuoden 2020 viimeinen päivä

En tiedä, jääkö kukaan kaipaamaan vuotta 2020. Vuosi oli erikoinen, kova ja mieleenpainuva. Vuoden kohokohta oli Gabin ja hänen aviopuolison häät, joita muistelemme lämmöllä. Vuodesta 2020 on tulossa vuosikatsaus, ensimmäinen erä julkaistaan huomenna ja toinen lauantaina. Mutta tässä vaiheessa jo haluamme kiittää teitä ihania lukijoita kuluneesta vuodesta. Teidän lämpöiset ja kannustavat viestit ja kommentit ovat olleet meille tämän vuoden kantava voima! Me jatkamme samaan tyyliin kuin kulunutkin vuosi eli postauksia, juttuja ja videoita on luvassa.

Hyvää Uutta Vuotta ja onnea vuodelle 2021!

t. DOPPin tytöt 

Kategoriat

7 kommenttia

 1. Kiitos teille kaikille ihan pelkästään olemassa olostanne ❤.
  Postauksia on ollut niin ihana lukea aamukahvilla ja uskokaa pois, niistä on saanut kummasti potkua päivään ja etätöihin. Muutaman kerran pääsin jopa paikan päälle liikkeseen. Onneksi teillä on aivan mahtavasti toimiva verkkokauppa. Sitä tuli hyödynnettyä… Toivottavasti tulevana vuonna pääsen useammin käymään myös liikkeessä. Siellä on aina niin ihana tunnelma ❤.

  Kiitos teille kaikille kuluneesta vuodesta, ykkösluokan palvelusta ja ihan kaikesta.
  Parempaa uutta vuotta 🍾

  • Hei Eilamari! Kiitos ihanasta kommentistasi 🙂 Kiitos kun seuraat ja luotat verkkokauppaamme ja pääset myös käymään paikan päällä. Kaikkea hyvää uudelle vuodella ja nähdään varmasti tänä vuonna 🙂 Kata

 2. Huomenta. En todellakaan jää kaipaamaan vuotta 2020. Raskas vuosi ja käytännössä hankala. Ja inhottavia pelkotiloja. Teidän iloiset kasvot, ihanat videot ja blogipostaukset ovat olleet mahtavaa arjen piristystä. Ei ole ollut helppo vuosi teilläkään, mutta se ei ole täällä näkynyt. Olette jaksaneet tuottaa entistä enemmän meille katsottavaa ja ihasteltavaa. Kiitos tosi tosi paljon! ❤️ Kyllä me vielä nähdään!
  Ja hei! Katsokaa Valoran nassua, hän on niiiiin onnellisen näköinen! Ihana! ❤️😄 tuosta, jos mistä tulee hyvälle tuulelle.
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille DOPPiin, läheisillenne, sekä kaikille muillekin, jotka täällä postauksia lukee, sekä Onnea vuodelle 2021!

  • Huomenta Maarit! Vähän sama fiilis täällä, kiitos ja näkemiin vuosi 2020. En jää kaipaamaan. Juu, ei ihan ole ollut helpoin vuosi elämässä, mutta näin kun katsoo taaksepäin niin voisi sanoa, että paljon on opittu vuodesta niin yrittäjänä kuin henkilönä.Tämä vuosi on tehnyt varmasti ihmisistä entistä vahvempia pärjäämään, mikä ei ole huono asia. Olemme tyytyväisiä että olemme saaneet ilahduttaa teitä sielä kotosalla, varsinkin silloin kun moni teki etätöitä. Mietimme aina Gabin kanssa, että mitä postataan ja mitä videoita tehdään, jotta te tykkäisitte sielä ruudun takana. Meille on tärkeää, että postaukset ja videot ovat teidän mieleen 🙂 Yksi vuoden voimavara on ollut myös nämä kaksi ryttynaamaa. Hauskoja ja persoonallisia tapauksia. Hyvää Uutta Vuotta myös Sinulle Maarit ja odotan kovasti näkemistäsi ensi vuonna. Terkuin Kata
   Ja ps. Kutomasi villasukat ovat joka päivä jalassa 🙂

 3. Kata sen lyhyesti kiteytti: vuosi 2020 oli erikoinen, kova ja mieleenpainuva. Onneksi jokaiseen vuoteen mahtuu myös niitä valopilkkujakin. Mikä parasta me selvittiin ja pian on edessä uusi vuosi uusine seikkailuineen.

  Lämmin kiitos Katalle, Gabille ja Doppin tytöille, jotka ollette minua kannatelleet vuoden 2020 läpi. Ilman Doppin postauksia, juttuja ja videoita tästä erikoisesta vuodesta olisi tullut tosi pitkä ja raskas. Liikkeene sekä verkkokaupanne toimi ja palveli kuin unelma. Posti kiikutti tilaukset ajatusta nopeammin ja piristi päiviäni. Iso kiitos ja kumarrus teille kaikille.

  Tuskin maltan odottaa vuoden 2020 vuosikatsauksia: parhaita paloja varmaan?

  Tähtisumua, juhlan humua.
  Tinaa ja taikoja, parempia aikoja.
  Poreita ja paukkuja, uuden vuoden naukkuja.
  Onnellista Uutta Vuotta!

  • Huomenta Jaana! Kiitos Sinulle kuluneesta vuodesta. On ollut äärimmäisen kannustavaa ja mieltä kohentavaa lukea aina kommenttisi ja uskon, että moni muukin lukija nauttii kommenteistasi 🙂 On ollut ihana tehdä varsinkin videoita, koska ne ovat tuoneet vaihtelua minun bloggaamiseen ja ne ovat saaneet paljon kehuja. Meillä on ollut Gabin kanssa hauskaa niitä tehdessä, olemme välillä saaneet naurukohtauksia ja miettineet että olemmeko ihan ”hölmöjä” kun teemme niitä 🙂 Mutta uskon, että niistä on välittynyt ilo myös ruudun toiselle puolelle ja on ihana kuulla, että olemme olleet ”piristysruiske”. Huomenna jatketaan vuosikatsauksella ja vietetään tänään mukava Uuden Vuoden juhlapäivä 🙂 Hyvää Uutta Vuotta, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *