Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Culture ilahduttaa ensi töikseen hihoilla

Culture ilahduttaa ensi töikseen hihoilla

Culture on meidän ihka uusi tuotemerkki. Culture tulee myös Tanskasta, kuten meidän moni muukin brändi. Culture on tytäryritys meidän rakkaille ja pitkäikäisille brändeillemme InWearille ja Part Twolle. Koska olemme tehneet tämän konsernin kanssa töitä jo yli 20 vuotta ja yhteistyömme toimii, niin luottavaisin mielin ryhdyimme Culturen jälleenmyyjiksi. Olemme tarkkoja tuotemerkeistä kenen kanssa toimimme. Yhteistyön tulee sujua mutkattomasti ja tuotteiden tulee olla laadukkaita, jotta emme tuota teille asiakkaille pettymystä. Meidän tulee seistä tuotteidemme takana, olla niistä ylpeitä ja sitä me olemmekin jokaisesta edustamastamme brändistä mukaan lukien meidän omasta DOPPWOMAN brändistämme.

Me toimimme pitkäjänteisesti, panostamme brändeihin ja teemme töitä niiden eteen. Moni brändi on saanutkin Suomessa lisäboostia juuri meidän pitkäjänteisen työn vuoksi mm. Tyyliblogissamme. InWearin, Part Twon ja More&Moren tuotteita olemme myyneet 17 vuotta, sitä ennen möimme Jackpotia 13 vuotta, MACin housuja olemme myyneet 10 vuotta, kenkiä olemme myyneet 6 vuotta, PBO:ta 5 vuotta ja pian 2 vuotta täyttävää Doppwoman brändiämme

 

Culture ilahduttaa ensi töikseen hihoilla

Fro sileäsametti hame

Sileässä sametissa musta väri näyttää kerrassaan upealta! Sametti tuo mustan värin todella mustana esille ja uskon, että siitä johtuen sileä sametti koetaan usein juhlavana materiaalina. Fro sileäsamettihameessa on stretchiä mukana ja minusta tämä hame käy myös kotihameeksi vaikkapa jouluna. Hame on ihanan pehmoinen, se istuu hyvin ja on mukava päällä. Hameessa on valekietaisumalli, mutta se on edestä auki. Vyötäröllä on kuminauhakuja ja hame ylettyy polven alle. Katso DOPPshop verkkokaupastamme parempia kuvia Fro hameesta, pääset sinne tästä.

Minulla on hameesta päällä koko S.

 

Culture Antoniett paitis

Antoniett paitis on joustavaa stretchiä. Paitiksen katseenvangitsijoina toimivat sen hihat. Hihojen keskellä on kuminauhalanka, joka rypyttää hihat kauniisti. Hihansuissa ei ole ranneketta, vaan hihansuu on suora. Paidassa on riittävän pitkät hihat myös pidempi raajaiselle naiselle.

 

Culture ilahduttaa ensi töikseen hihoilla

Puin kuminauha vyötärön päälle ohkaisen, kullanvärisen vyön. Vyön edessä on kirjaimet RR LOVE eli vyö on italialaisen Rinachimenton mallistosta. Vyö sitoi asun ja teki siitä aavistuksen mielenkiintoisemman. Vyötä löytyy yhtä mittaa ja pituus on max. 85 cm.

Kädessäni minulla on herkullinen musta sametti clutch, jonne mahtuu yllättävän paljon tavaraa.

 

Culture

” CULTURE mallistot on suunniteltu intohimolla, uteliaisuudella ja pysyvällä omistautumisella. Viehätys, maanläheinen luksus, aitous ja uusiutuvuus – nämä mantrat toimivat brändimme ja designimme perustana.

Me suoranaisesti ihailemme omaperäisiä ja kauniita asioita; älykkäitä ja kekseliäitä esineitä, värejä ja ihmisiä – kaikkia asioita, jotka toimivat inspiraation lähteenä jokaista mallistoamme varten.

Haluamme tarjota CULTURE naiselle trendikkään valikoiman naisellisia vaatteita, joiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin ja käytettävyyteen. Valikoimasta löytyy eri vaihtoehtoja, joiden mukaan voi vaivattomasti luoda omia yksilöllisiä asukokonaisuuksia, jotka koostuvat korkean tason materiaaleista ja tyylistä.”

suomenkielinen käännös on CULTUREN julkaisusta

 

Culture ilahduttaa ensi töikseen hihoilla

Rich Slim rikotut farkut

Rich malli onkin monelle jo tuttu viime keväästä ja periaatteessa tämä malli on sama, mutta tämä slim malli on hieman kapeampi ja pienempi malli kuin perinteinen Rich malli.  Farkut ylettyvät navan päälle, mutta ei yläpuolelle. Farkut ovat istuvat, lahje on 30″. Lahje ei ole ihan skinny nilkasta vaan se on aavistuksen suorempi.

 

Antoniett paitis on slimmattu sivuista ja se ylettyy lantiolle, joten sen voi jättää myös alaosan päälle

 

Culture ilahduttaa ensi töikseen hihoilla

 

Culture ilahduttaa ensi töikseen hihoilla

Culture Antoniett mekko

Myös Antoniett mekon kuin Antoniett paitojen katseenvangitsijoina toimivat niiden hihat. Hihoilla on saatu klassiseen mekkoon ja klassisen malliseen kauluspaitaan hieman extra jujua. Tämä onkin tyypillistä meidän tuotteissa, että rakastamme klassisia malleja, mutta sitä enemmän rakastamme, kun niissä on jokin yllättävä ja hauska jippo!

Antoniett mekko on edestä ja selkäpuolelta slimmattu eli siinä on muotolaskokset, jotka tuovat vartalon silhuettia kauniisti esille. Minulla on mekosta päälläni koko S ja istuu hyvin, mutta on hieman löysähkö vartalon keskikohdalta. Itse suosin aina aavistuksen löysempiä kokoja kuin tiukkoja juuri tällaisissa malleissa. Minusta on mukavampaa kun ei tarvitse miettiä, että onko alla täydellisesti istuvat alusvaatteet ja pömpöttääkö massukkaa, koska sillä on tapana, varsinkin iltapäivällä, hieman turvota.

Antoniett mekon mittataulukko löytyy DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

 

Millainen mallisto Culturelta meille on tulossa?

Meille on tulossa tulevan kevään ja kesän 2021 Culture mallistosta mekko ja yläosa painotteinen mallisto. Olemme valinneet heiltä raikkaita värejä ja ihania hulmuavia helmoja. Mekkojen pituudet tulevat olemaan polvi- ja midimittoja. Väreinä tulee olemaan valkoista, vaaleansinistä, punaista ja sinistä. Uskon, että tulette pitämään mallistosta, se tuo hieman uusia tuulia jo olemassaoleviin mallistoihin eli sanoisin sen olevat piristävä ruiske kevääseen ja kesään.

 

Culture ilahduttaa ensi töikseen hihoilla

 

Tässä oli esimakua Culture mallistosta. Mitä pidit?

Lue lisää tuotteista verkkokaupastamme. Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Wau, nyt kolahti ja lujaa! Ihanan naisellinen mallisto. Tykkäsin ja taatusti käynyt tiukan seulan ennen kuin otitte Doppiin. Gabi ja Kata tehokaksikko ovat tarkkoja ja ihania vaate-enkeleitä samoin kuin muutkin Doppin myyjät. Pelastavat aina vaate ongemissa.

  Hame oli kuin kaunis veistos. Musta sametti pääsi loistamaan: hehkui ja näytti todella tyyllikkäältä. Upea! Kaunis vyö kruunasi kokonaisuuden.

  Paitojen hihat olivat ihanat ja Kata mainosti hihojen olevan kerrankin pitkät. Ehkäpä minullekin riitttäisi kerrankin hihojen pituus? Omaan simpanssi kädet niin kuin mieheni leikkisästi pitkiä käsiäni kutsuu. Molemmat värit basic värejä, mutta paidoissa oli se jippo: puffihihat. Olisiko tämä se valkoinen paitapusero minulle?

  Mekko oli karamelli. Kata näytti kuningatteralta se päällään. Tyylikäs pikkumusta, katsee vangitsija ja edullinen. Uudenlainen klassikko pikkumusta. Tykkäsin, riemastuin ja ihastuin. Pituuttakin oli sopivasti.

  Pipo oli veikeä. Onko pipon tupsu kiinteästi kiinni siinä? Koiramme taatusti nappaisi tupsun ja leikkisi sillä, jos vain saisi. Täytyy kurkata verkkokaupasta pipon materiaali.

  Housuina tulevaisuuden housut ovat niin lempparini, mutta farkut hakusessa. Rikotut farkut ehkä liian rohkeat minulle. Katalle sopii kyllä kaikki. Kata on oikea kameleontti. Top model.

  Tuskin maltan odottaa tämän malliston kevään ja kesän malliston sisääntuloa. Nyt pitäisi olla aikakone.

  Dopp on helmi Helsingissä täynnä iloa, silmäniloa, hyvää palvelua ja se on meidän naisten ”karkkikauppa” missä löydetään jokaiselle ne oikeat vermeet. Onneksi on toimiva, luotettava verkkokauppa, jos ei paika päälle pääse. Niin upeaa palvelua aina.

  • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäät uudesta brändistä. Se on naisellinen ja täynnä pienia jippoja. Juu, mikä ettei, uskon että tykkäisit valkoisesta paitsikasta ja hihat ovat pitkät 🙂 Tupsu on pipossa kiinni ja meidänkin nelijalkaiset tytöt ovat huomanneet ne tupsut 🙂 Kiitos paljon, ihanasti kommentoit 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata