Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


21.7.2020 |

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

Julkaisin lauantai-iltana Instagramissa ja Facebookissa kuvan, jossa Jade makasi niskani takana tyynyllä ja Valora pötkötti sylissäni ja rupesin kirjoittamaan sunnuntain blogipostausta. Kysyin postauksessa teidän postaustoiveita tuleville viikoille. Vastauksissa oli toivetta jo syysvaate postauksille ja lupasin niitä laittaa ja elokuun alussa alkaa taas muutaman päivän kestävä ”Back to work”- postaus-sarja. Kokonaan en vielä Ale-postauksia lopeta, mutta niiden väliin postaan myös uusia syksyn-2020 asukokonaisuuksia.

Tässä postauksessa on kaksi uutta mustaa mekkoa! Kun mennään lähemmäs elokuuta, niin miten kumman syystä sitä rupeaa katse menemään jo syysasuihin, vaikka kesää on vielä jäljellä koko elokuu!

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

Huomasin facebookista, että tällainen tyylikysely on kuulemma kiertänyt blogeissa. Nappasin sen sieltä, koska sehän sopii paremmin kuin hyvin Katan tyyliblogiin.

1. Mikä on kesän suosikkitrendisi?

Minun kesän 2020 suosikkitrendi on valkoinen väri. On se sitten paidoissa, housuissa, mekoissa tai kengissä. Olen aina rakastanut valkoisia paitoja, klassisia paitiksia sekä kietaisupaitapuseroita. Valkoinen mekko on kesäinen ja raikas sekä minulle myös uutta. Minulla ei valkoisia mekkoja ole ollut kaapissani ennen tätä kesää. Samoin puhvihihat niin paidoissa kuin mekoissakin ovat minun ehdottomat suosikkihihat tänä kesänä. Ja sandaaleista myös valkoinen väri on lempparini ja vieläpä tasakärjellä.

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

Bleona paitamekko

Bleona paitamekossa on paitapusero kaulus ja napit saa auki edestä. Hihat ovat täyspitkät, mutta ne voi kääräistä kyynervarren alapuolelle ja laittaa soljilla  kiinni. Malliltaan paitamekko on suora ja siinä on myös sivussa taskut. Mekko ylettyy reippaasti polven alle ja helma on kauniisti pyöristetty. Jos haluat pukea paitamekon auki ja housut sen alle, toimii se myös niin.

Syksyllä paitamekkoon voi pukea mustat paksut sukkahousut ja nilkkurit. Myös poolopaita Bleona paitamekon alla näyttää puetulta! 

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

2. Mitä trendiä et koe omaksesi?

Leveät housut eivät ole minua varten. En tarkoita bootcut housuja, niitä rakastan, vaan sellaisia housuja, jotka ovat kauttaaltaan leveät. Minun jalkojeni mitta ei riitä tähän trendiin. Jos laitan jalkaani 9 cm korkkarit, niin tilanne paranee, mutta niillä en voi arkisin sipsutella liikkeessä tuhansia askeleita. Jätän tällaiset leveät housut pidempi jalkaisille naisille. Minimekot ja -hameet tekevät taas tuloaan, mutta myös ne tulen jättämään suosiolla muille.

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

3. Onko sinulla jotain hankintalistalle tänä kesänä?

Minun kaikki vaatteeni ja kenkäni ovat omasta liikkeestä. Jos joskus ostan jotain muualta, niin se voi olla jokin erilainen takki tai kengät, jotka tarvitsen tiettyyn tilaisuuteen eikä niitä meiltä löydy. Eniten tänä kesänä päänvaivaa on aiheuttanut juhla-asuni Gabin tuleviin häihin, samoin kengät joilla jaksan olla ja kävellä koko pitkän päivän. Mutta uskon, että ”asukriisini” on nyt ratkaistu kenkiä myöden.

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

4. Millainen on aurinkolasityylisi?

Ihana kysymys, koska r-a-k-a-s-t-a-n aurinkolaseja. Pidän klassisista pilottilaseista, ne ovat aina stylet. Rakastan myös isoja ja pyöreitä laseja, samoin kissamaisia laseja, joilla saa kivan faceliftin kasvoille. Aurinkolasini ovat mustia tai ruskeita ja kultaa on niissä oltava. Hopea ei ole minun juttuni missään asiassa.

Minulla on monet aurinkolasit, mutta nyt kun pystymme käyttämään samoja laseja Gabin kanssa, niin vaihtelemme niitä useasti. Tämä on nyt niin kätevää kun kummatkin pystyy hyötymään samoista aurinkolaseista!

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

Huivi vyönä

Jos huivia haluaa käyttää vyönä, niin se kannattaa kääriä niin, että siitä tekee ensin kolmion. Sitten kolmion pään kääntää huivin keskelle ja lähtee viikkaamaan huivia kapeammasta päästä. Näin huivin reunat eivät rönsyile ja huivista tulee mahdollisimman pitkä, joten se riittää vyötärön tai lantion ympäri.

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

Edita huivit

Edita huivit ovat neliön mallisia huiveja. Niiden materiaali on silkki/puuvilla. Puuvilla tekee sen, että huivi on aavistuksen jämäkämpi kuin pelkkä silkkihuivi ja se ei myöskään ole niin liukas, kuin 100% silkkihuivit ovat. Tämän johdosta huivi pysyy paremmin päässä ja myös kaulassa.

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

5. Mikä on kesän lempiasusteesi?

Lempiasusteeni on pienet silkkihuivit, jotka kääräisen päähäni kuvan lailla. Tänä kesänä olen myös ollut innoissani isoista korvakoruista, koska sain heivata silmälasini pois. Nyt ei tunnu siltä, että on liikaa tavaraa kasvoilla. Pidän myös korikasseista, koska tapanani on kuljettaa paljon tavaraa mukanani joka päivä mm. tietokoneeni kulkee aina mukanani sekä kasa aurinkolaseja yms.

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

Fory mekko

Fory mekko on niin upea ja mikä yksityiskohta sen selkäpuolella onkaan! Selkäpuolella on kaksi nauhaa, jotka sidotaan rusetille. Ensimmäisenä tällaisissa mekoissa tulee mieleen, että voiko tämän mekon kanssa käyttää tavallisia rintaliivejä? Valitettavasti ei voi, ainakaan olkaimellisia, mutta olkaimettomia kyllä, kun liivin solki jää rusetin alle. Mekko on istuva vyötärölle saakka, jonka jälkeen se levenee kellomaisesti alaspäin ja ylettyy itselläni ihan nilkkoihin saakka. Minulla on mekosta päälläni koko 34.

 • Fory mekko € 119,95

Fory mekko on A- ja X-vartaloisen naisen mekkomalli. Bleona paitamekko käy kaikille, ainoastaan vahvasti A-vartalolle se voi jäädä isoksi ylhäältä ja pieneksi lantiosta. H- ja O-vartalolle Bleona mekko on loistava ilman vyötä ja X- ja A-vartaloille vyöllä

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

6. Millaista takkia käytät viilevinä iltoina?

Musta Lucy rotsi on mukanani kaikkialla. Se on niin helppo kääräistä mukaan, se ei rypisty ja sopii kaikkeen. Toivottavasti saamme lisää Lucy rotseja ensi keväänä, koska ihan liian moni jäi ilman sitä.

Musta Lucy rotsi on ollut vaatekaappini kulmakivi tänä kesänä, koska se sopii mustana värinä kultaisilla vetoketjuilla minun koruihin, aurinkolaseihini, mustaan pieneen laukkuuni  ja mustiin lenkkareihini

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

7. Käytätkö mielummin matalia vai korollisia kenkiä?

Jos jalkani jaksaisi korkkareita, niin käyttäisin mieluiten niitä. Mutta koska haluan säästää jalkojani ja minun on jaksettava olla jalkojeni päällä vähintään 8 tuntia päivässä, niin käytän tennareita ja yleensäkin matalia kenkiä. Muutamia vuosia sitten en pitänyt ollenkaan matalista kengistä, mutta nyt olen kyllä niiden fani eli nykyään arvostan tennareita ja onneksi tyylikkäitä tennareita löytyy! Syksyn uusia nilkkureita ja maihareita odotan jo innoissani.

8.Mitkä ovat kesän kolme lempivaatettasi?

Tämän kesän lempivaatteeni ovat valkoinen Cindie pellavapaita, luonnonvalkoinen Carmina hame ja valkopohjainen Rosa short mekko. Kun nämä puen päälleni, niin olo on hyvä. Pidän vitivalkoisen ja luonnonvalkoisen yhdistämisestä keskenään eli puen valkoisen pellavapaidan luonnonvalkoiseen hameeseen ja sidon paidan solmulle eteen. Rosan mekon yhdistän yleensä Gogo lenkkareihin, minusta väriyhdistelmä tässä setissä on ihanan raikas.

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

9. Luottoasusi kesällä?

Minun luottoasuni kesällä ja lomamatkoilla kesäiseen ilmastoon on mekko ja sandaalit tai tennarit. Lämpöisellä säällä en vedä jalkaani housuja vaan rakastan ilmavia mekkoja ja hameita. Myös se valkoinen paitis, yleensä pellavainen, toimii omissa asukokonaisuuksissani aina.

Omat kesävärini ovat valkoinen, musta, beige ja tummansininen. Kun pysyn näissä väreissä, niin pukeminen aamuisin on helppoa, samoin lomareissu Vaasaan meni näillä väreillä eikä vaatteiden valitseminen aamulla eikä illalla ravintola syömisiin tuottanut ongelmia

 

Mustat mekot ja Katan vastaukset tyylikyselyyn

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.


8 kommenttia

 1. Sinikka sanoo:

  Hei. Kiitos kesä postauksista🤗 Kiva näin kesän jälkeen nähdä värien tummuvan, vaikka en ole mustan ystävä. Pidän sinisen eri sävyistä😊 Ihanaa kesän jatkoa☀️

  • Kata sanoo:

   Hei Sinikka ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa, kun pidät postauksista 🙂 Jep, värit tummuvat syksylle ja myös tummansininen jatkuu hyvänä päävärinä:) Samoin sinulle, nautitaan kesästä! terkuin Kata

 2. Jaana sanoo:

  Wau mitkä vaatteet esittelyssä! Kata on nin säteilevän kaunis kuvissa ja hymy tarttuu kuvia katsellessa katsojaankin.

  Bleona paitamekko on upea ja pituuttakin on tarpeeksi. Lyocell materiaalina kutistuu hiukan, mutta kuinka on rypistymisen laita?

  Fory mekon helma on ihanan liehuva ja selkä osuus on korumaisen kaunis. Ihanan naisellinen mekko.

  Kata jakoi hyvät vinkit huiveista taas. Nyt sitten kieputtelen huivia hiuksiin. Huivi temppu peittää muutamat harmaanikin ja suojaa hiukan hiuksiakin auringolta.

  Edita huivien värimaailma enteilee jo tulevaa syksyä, vaikka kesää on vielä jäljellä vielä elokuukin. Odotan innolla syksy malliston värimaailmaa, erityisesti uusien maihareitten ja nilkkureitten tuloa sekä tietty Doppwoman uutta mallistoa. Nyt kuitenkin nautitaan vielä kesästä.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit! Ihanaa kun pidit mekoista 🙂 Kyllä se rypistyy, mutta on muuten ihana matsku. Totta, se pidentää kampaajalla käyntiä ja peittää ehkä pahimman juurikasvun, jos sellaista on. Itsekin odotan syysmallistoa kuin kuuta nousevaa ja niitä kenkiä ja meidän mallistoa! Eiköhän niitä rupea sieltä pian saapumaan! Niin totta, nautitaan vielä kesästä! Kata

 3. Marja sanoo:

  Kiva postaus ja ihanasti sinulle sopii tuo musta väri! Vaikket itse pidä leveälahkeisista housuista, ne sopivat mielestäni sinulle tosi hyvin. Varsinkin ne nilkkamittaiset, joista tänä vuonna keväällä olet laittanut kuvia. Kyllä huomaa, että tykkäät huiveista, kun teillä on niin ihania huiveja myynnissä, voisin ”kotiuttaa” niistä jokaisen!

  • Kata sanoo:

   Hei Marja ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos, musta on yksi lempiväreistäni, se toimii aina. Jep, niistä housuista itsekin tykkäsin, kun olivat lyhkäisemmät. Olet oikeassa, meillä on useinkin aivan ihastuttavia huiveja 🙂 Värit niissä ovat niin kauniita ja miten ajattomia ne ovatkaan. Ihanaa kun pidät huiveistamme:) Aurinkoista viikkoa, Kata

 4. Maarit🤓 sanoo:

  Ihana postaus ja ihanat mekot ! 😍
  Paitamekko olisi niin minun juttu! Pituuskin riittäisi!

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit! kiitos ja totta tosiaan, tässä pituus riittää sinulle ihan mainiosti! Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *