Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Alesettejä koossa 42-46

Alesettejä koossa 42-46

Keräsin kivoja alesettejä 42-46 kokoisille naisille. Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Kokoja ei ole monta, joten mennään idealla ”nopeat syövät hitaat”.

 

Alesettejä koossa 42-46

 

Alesettejä koossa 42-46

 

Alesettejä koossa 42-46

 

Alesettejä koossa 42-46

 

Alesettejä koossa 42-46

 

Alesettejä koossa 42-46

 

Alesettejä koossa 42-46

 

Alesettejä koossa 42-46

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Olisi kivaa jos saisi asukokuvia myös 42-46 kokoisten naisten päällä. Kata kokoa 34 jolle kaikki näyttävät hyvältä päällä mutta uskon että meitä runsaampia naisiakin kiinnostaa vaatteet oman näköisten mallien päällä.

  • Hei Sanna ja kiitos kommentistasi 🙂 Koitamme löytää myös isompi kokoisia malleja ja joskus olemme siinä onnistuneetkin. Se ei vain ole ihan helppoa, se vaatii hieman uskallusta ja sitä, että tuntee itsensä mukavaksi kameran ja lukijoiden edessä. Valitettavasti meillä ei ole resursseja palkata ammattimalleja, mutta me jatkamme etsimistä ja jos vaan joku haluaa ilmoittautua 42 + malliksi, niin yhteyttä vaan rohkeasti! Meidän oli tarkoitus jatkaa myös Kuukauden nainen postaussarjaa keväällä, mutta se meni puihin, kuten kaikki tietää. Siellä meillä on erikokoisia naisia malleina. Aurinkoista viikkoa, kata

 2. Ihana tällainen toisenlainen postaus. Meitä aikuisia naisia, jotka emme käytä kireitä farkkuja ja housuja ja tarvitsemme töihin ja vapaa-aikaan ajattomia, laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita, on paljon. Doppista löytyy myös meille päällepantavaa ja aina ystävällisen myyjän avustamana.

  • Hei Merja ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa, kun tykkäsit postauksesta! Kyllä, meiltä löytyy laadukkaita ja kivoja vaatteita, asukokonaisuuksia joita on helppo yhdistää jo kotona oleviin! Ihana loppu kommentti, kiitos siitä! Aurinkoa viikkoosi, kata

 3. Hienoa Kata, että teit tämän postauksen. Olen aina sanonut, että Doppista löytyy jokaiselle naiselle jotakin. Tämä postaus todisti sen.

  Nyt vinkkaan eräälle ystävälleni heti, että Doppissa on todellakin 42-46 kokoisia vaatteita. Hän, joka yleensä sanoo, että vain pienemmät koot ovat kauniita ja niitä löytää helpommin. Hän tulee taausti iloiseksi, kun vielä löytää alesta kauniita vaatteita itselleen. Naisellisuus ei ole koosta kiinni.

  Jokainen on kaunis omalla tavallaan. Tärkeintä on hyväksyä itsensä, olla sinut itsensä kanssa, korostaa parhaita puoliaan, niin elämä hymyilee.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Se on näin, meiltä löytyylaaja kokovalikoima tuotteita! Tosi kiva, kiitos kun vinkkaat! ja kokojakin vielä löytyy runsaasti, joten shoppailemaan vaan:) Kyllä, naisellisuus ei todellakaan ole koosta kiinni, vaan kantajasta ja omasta itsetunnosta, siitä että viihtyy omassa vartalossaan. Se heijastuu kaikkeen osa-alueeseen elämässä! Aurinkoista viikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *