Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


16.7.2020 |

Alesettejä koossa 38-40

Nyt on aletärppejä koossa 38-40. Tämän jälkeen olemme käsitelleet kaikki meidän koot eli liikkeestämme löytyy koot 34-46. Toivottavasti saitte kivoja ideoita näistä kolmesta postauksesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Ei voi muuta kun ihailla Katan taitoa taikoa ihania settejä meille Doppilaisille.

  Katalla on raudanluja ammattitaito, silmää ja taitoa korostaa meidän naisten parhaita puolia sekä kätkeä ne pikkuiset meitä häiritsevät seikat piiloon. Lisäksi hänen iloisuus, huomaavaisuus ja ystävällisyys huokuu kaikki alla Doppissa sekä tietty blogissa. Ei voi muuta, kun kiitellä Kataa ja Doppin tiimiä siitä kuinka ihanaa palvelua saa aina asioidessaan Doppissa.

  Mukavan aurinkoista viikkoa ja vielä saadaan tovi odotella Doppwomanin uutta mallistoa sekä Back to work postauksia. Niitä odotellessa saas nähdä mitä Kata seuraavaksi loihtii?

  Pian lähestyy Gabin häät…
  Kai saamme nähdä edes pienen vilauksen Katan juhlalookista?

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja iso kiitos ihanasta kommentistasi:) Kirjoitit niin kauniisti minusta ja DOPPista,kiitos :)) Kyllä minä esittelen teille juhlalookkini! Ja myös Gabin lookin, jos saan häneltä luvan. Kyllä, häät lähestyvät mikä on ihanaa. Onhan niitä odotettu, mutta valmistelut ovat hyvässä käynnissä ja uskon ja toivon, että kaikki menee hyvin. Toivotaan myös hyvää säätä, se helpottaa ihmisten liikkumista ja tuo hyvää fiilistä. Mukavaa viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *