Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


18.4.2020 |

Doppwoman kevät- ja kesä 2020 Fashion Show

Tervetuloa seuraamaan Doppwoman kevät- ja kesä 2020 Fashion Show´ta. Doppwoman ensimmäinen mallisto lanseerattiin reilu vuosi sitten. Mallistoon kuuluu mekkoja, yläosia ja viime syksystä lähtien myös merinovilla tuotteita. Mallistossa olemme ottaneet huomioon eri vartalotyypit, käyttömukavuuden ja monipuolisuuden. Tervetuloa näytökseen!

Näytösvideo löytyy Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä.

 

Alissa short; Punainen paisley € 159,00

 

Alissa short; Pinkki kiekura € 159,00

 

Rosa short; Valkoinen kukka € 159,00

 

Eden top; Lila kukka € 129,00

 

Melina top; Rosa paisley € 109,00

 

Eden top; Pinkki kiekura € 129,00

 

Melina top; Punainen paisley € 109,00

 

Melina; Punainen paisley € 149,00

 

Eden top; Sininen paisley € 129,00

 

Alissa long; Beige lehti € 179,00

 

Betsy; Sininen kukka € 159,00

 

Alissa long; Vaaleansininen paisley € 179,00

 

Amanda; Vaaleansininen paisley € 159,00

 

Rosa long; Lila kukka € 179,00

 

Sophia; Beige paisley € 179,00

 • Sandaalit 169,00 koot 3.5-6.5 tiedustelut/tilaukset shop@dopp.fi

Kiitos kun seurasit Doppwoman fashion Show´ta. Kaikki näytöksen tuotteet sekä muut Doppwoman malliston tuotteet löytyvät Doppshop verkkokaupastamme täältä.

 

 


4 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Ihanan raikas Doppwoman kevät ja kesä 2020 Fashion show. Niin kaunis mallisto, kuviot, väritys ja vaatteiden leikkaukset silmiä hiveliviä.

  Molemmat mallit Gabi ja Kata säteilevän kauniina kuten aina. Olette kyllä sellainen tehoduo, että ei voi kun ihmetellä mistä löydätte kaiken tuon energian.

  Dopp on jo itsessään niin täydellinen naisten vaateliike, Suomen paras mielestäni ja varmaan monen muunkin mielestä. Lisäksi vielä oma tyylikäs mallistokin ja palvelu on aina 10+ tasoa. Upeaa, upeaa ja saatte olla kyllä ylpeitä Kata ja Gabi siitä mitä olette saaneet aikaan ja mitä kaikkea te vielä suunnittelettekin. Wau!

  Kietaisumallit hameissa,mekoissa ja puseroissa ovat heikkouteni, joten nyt mietintämyssy päähän mitä haluan kotiuttaa.

  Nyt huomasin rusetin istuvan muutamassa mekossa, joten vink, vink, voisiko Doppwoman oman malliston puseroihinkin saada mallin missä nauhat, mitkä voisi kiepauttaa sievälle rusetille?

  Mallisto todellakin suunniteltu huolella, hyvällä maulla, taidolla ja meitä naisia huomioiden. Nyt nostan kyllä maljan tälle ihanalle showlle, mallistolle, Doppille, blogille, Katalle, Gabille ja kaikille Doppin enkelimyyjille. Olette kyllä isot kiitokset ja taputukset ansainneet.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa, että tykkäsit videosta ja mallistostamme. Kyllä, kyllä yläosa rusetilla on työnalla, katsotaan koska saadaan se tuotantoon. Rusetit ovat niin ihania ja olen tainut sinuunkin rusettikuumeen tartuttaa 🙂 Tuntuu kyllä hienolta saada suunnitella ja toteuttaa ihan omaa mallistoa, juuri sellaista mistä naiset tykkäävät. Kiitos, olet todella ystävällinen ja kannustava! Ihanaa iltaa, Kata

 2. Suvi sanoo:

  Onnittelut Kata ja Gabi!
  Olette onnistuneet loistavasti tuoreen malliston luomisessa. Upeat värit ja kuosit. Tyylikkäät ja hyvin erilaiset mallit arkeen ja juhlaan. Hienot yksityiskohdat, jotka tekevät näistä vaatteista todella helpot ja käytännölliset; hihan mitta, selän istuvuus, halkiot, pienet rypytykset ja kaarrokset sekä tietysti materiaali. Ammattitaito huokuu näistä ja ajatus meistä asiakkaista..
  Kiitos, että päästiin aitiopaikalle Doppwoman fashion show’hun. Onneksi video on katsottavissa moneen kertaan ja auttaa pohtiessa mitkä näistä sopisivat omaan käyttöön parhaiten.
  Aurinkoista viikonloppua kaikille!

  • Kata sanoo:

   Hei Suvi ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos, hienon kommentin kirjoitit! Ihanaa kun katsoit videomme ja että mallistostamme välittyy juuri sinun kertomasi asiat. Aurinkoista viikkoa sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *