Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ladies in red 2/2

Ladies in red 2/2

Eilen esittelimme ihanan punaisen Raisa mekon, joka soveltuu myös tunikaksi housujen kanssa. Nyt on vuorossa kaksi uutta punaista mekkoa, joista toinen on yksivärinen ja toisessa on viehättävä yksityiskohta vyötäröllä.

Kaikissa punaisissa mekoissa on oma viehätys. Jos minun pitäisi valita oma suosikkini, niin se olisi vaikeata…mutta luultavasti kallistuisin tähän kokopunaiseen asukokonaisuuteen tässä alla!

 

Ladies in red 2/2

Ladies in red 2/2

Täysin punainen asu päästä varpaisiin valkoisilla helmillä on superkaunis! Musta samettilaukku helmillä tuo upean kontrastin asuun. Punainen villahuivi on täysin samansävyinen mekon ja korkkareiden kanssa.

 

Ladies in red 2/2
Yksinkertaisessa Ivy mekossa frillat ovat ne ”juttu”

 

Ladies in red 2/2

Ivy mekko

Ivy mekko on malliltaan suht suorahko. Sen kuuluu roikkua kantajansa päällä. Se ei saa napata lantiosta kiinni eli Ivy mekko on täydellisen mallinen X- ja H-vartaloiselle naiselle. Frillat yläosassa, hihansuissa ja mekon helmassa ovat mekon katseenvangitsijoita.

Minulla on mekosta päälläni koko M ja se on minulle 36 kokoiselle naiselle sopiva. Ivy mekon mitat löytyvät täältä.

 

Ladies in red 2/2
Ivy mekko on vuoreton, mutta itse en kaivannut mekon alle alushametta, koska mekko ei ole läpinäkyvä

 

Ladies in red 2/2

Ladies in red 2/2

Musta viitta mustilla rusetti nahkahanskoilla tuovat asuun vanhan ajan glamouria!

 

Ladies in red 2/2

Ladies in red 2/2

Isla mekko

Isla mekko on pikkusievä mekko. Meillä oli tänä syksynä tämä sama mekkomalli mustana ja siinä oli rosa kantti vyötäröllä. Se istui kauniisti ja oli monen suosikkimekko!

Isla mekko sopii X-vartalolle sekä H- ja A-vartaloisille. Mekko on istuva ainoastaan rinnan kohdalta ja sen jälkeen se mukailee vartaloa, mutta on aavistuksen löysähkö niin vyötäröstä kuin lantiostakin. Minulla on mekosta päälläni koko M ja se on minulle sopivan kokoinen. Isla on aavistuksen jämäkämpää kangasta kuin Raisa ja Ivy mekot.

Mekon mitat löytyvät täältä.

 

Ladies in red 2/2

Yhtään en ihmettele, että Hazel korkkarit ovat voittaneet korkkarikisan, jossa valittiin parhaimmat korkokengät jalkaan. Nämä ovat todella miellyttävät.

 

Ladies in red 2/2
Isla mekko on aavistuksen tummemman punainen kuin Ivy ja Raisa mekot

 

Ladies in red 2/2

Mikä punainen mekko on sinun suosikkisi? Raisa, Ivy tai Isla?  

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Minun makuuni Isla mekko on kaunein. Tummempi punainen sopisi itselleni paremmin kuin kirkas punainen. Viitta on upea!

    • Hei Maritta ja kiitos viestistäsi:) Mekko on kaunis ja ajaton ja viitta tosiaan kruunaa asun kuin asun. Mukavaa viikonloppua, Kata