Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


17.11.2019 |

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Tiedän, nyt eletään tulevaa talvea, pikkujouluja ja joulua mutta en malta olla kertomatta teille hieman tulevasta keväästä. Me muotialalla elämme noin puoli vuotta edellä normaaleja kuluttajia, koska me suunnittelemme ja teemme sisäänostot seuraavalle sesongille edellisen sesongin loputtua. Ostamme kevät mallistot sisälle loppukesästä ja syysmallistot joillakin merkeillä jo nyt tähän vuodenaikaan, mutta yleensä vasta joulun jälkeen tammi-helmikuussa.

Olen tyytyväinen, että uusien sesonkien ostot tulevat heti menneen perään. Näin on muistissa malliston hitit ja hutit sekä kommentit mitä kommentoitte asuista. Katsotaan mitä kuuluu tulevan kevään 2020 mallistoihin!

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Tämän postauksen asut enteilevät jo tulevaa kevättä 2020

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Doppwoman

Meidän oma mallistomme Doppwoman on ensi keväänä tyylikäs ja naisellinen. Gabi on suunnitellut kevään kuosit ja väritykset meidän yhteisten linjojen mukaan. Olemme kuunnelleet teitä ja mallistossamme tulee näkymään hillittyä ja klassista kuosia sekä toivottavasti myös ylä- ja alaosia. Sanon siksi toivottavasti, koska ensimmäiset suunnittelemamme protokappaleet näemme ensi viikolla. Jatkamme myös oman neulemallistomme tekemistä ja olemme kehittelemässä uusia malleja, herkullisissa kevään väreissä. Doppwoman kevään 2020 ensimmäinen mallisto aukeaa tummansinisenä, beigenä, rosana ja vaaleansinisenä.

Olemme saaneet toivomuksena valmistaa myös yksivärisiä mekkoja. Tällä hetkellä kuosit ja värit ovat Doppwoman malliston erikoisuus, koska kuosit ovat täysin meidän omia. Haluamme tarjota teille jotain sellaista, mitä muualta ei saa!

Doppwoman neulemallisto saapuu liikkeeseemme tämän kuukauden aikana. Ensimmäinen kevään 2020 mallisto saapuu liikkeeseemme helmikuun puolivälissä. Mallistoja tulee olemaan ensi vuonna vähintään 5 kpl.

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

London mekko

Tässä mekossa on jo tulevan kevään tuulahduksia niin värityksen kuin mallinsakin ansiosta. Ensi kevät on täynnä kepeitä ja naisellisia mekkoja. Kietaisumekot ovat monien naisten suosikkimekkoja, enkä ihmettele niiden suosiota. Kietaisumekot ovat naisellisia ja niissä on aina v-kaula-aukko, mikä pukee useita naisia. Tiedän, että kaikki eivät kuitenkaan niistä pidä ja tämä on luonnollisesti otettu huomioon sisäänostoissa ja oman malliston suunnittelussa.

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

V-kaula-aukot ovat välillä haasteellisia. Joskus ne menevät nätisti edestä kiinni, joten toppia tai paitaa ei mekon alle tarvitse laittaa. Välillä ne aukeavat reippaasti, joten silloin täytyy kaula-aukkoon kehittää hakanaeula/painonappi tai pukea jotain mekon alle. Itse pidän arkikäytössä ohkaisista pooloista mekkojen alle, koska ne ovat pukevia eikä etuosasta tarvitse enempää huolehtia. Saisin tämän mekon koossa 36 edestä kiinni, jos olisin laittanut siihen hakaneulan.

Mekko käy arkeen juuri reippailla nilkkureilla ja paksuilla sukkahousuilla. Juhlaan pukisin mekon kanssa sirot nilkkurit tai korkkarit ilman toppia/paitaa alla. Hill nilkkurit ovat kevyt ja pehmoiset jalkaan, olen kävellyt niillä nyt pari viikkoa enkä enään luovu niistä.

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

InWear

InWearin mallistot ovat laajoja niin tuotteiden kuin väriensäkin puolesta. Ensi keväänä näemme InWeariltä paljon tummansinistä, vaaleansinistä, rosaa, vihreätä ja ruskean eri sävyjä. Kesä tuo sitten tullessaan vaaleampia sävyjä. Liikkeemme mallistossa nähdään mekkoja ja kepeitä hameita ja erilaisia yläosia. Nilkkahousut ja jakut löytyvät myös mallistoistamme.

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Saamme usein asiakkailta kommentteja, että meillä on ihania vaatteita. Jotkut myös sanovat, että ”liikkeenne sisäänostajilla on hyvä maku”. Iso kiitos näistä kommenteista, meillä on oma tyylimme ostaa ja valmistaa omaa mallistoamme. Täytyy itsekin todeta, että meidänkin mielestä mallistomme ovat onnistuneita, mutta se johtuu myös siitä, että hyviä mallistoja on tarjolla meille, jotka ostamme ne sisälle. Tämä ei aina ole itsestään selvyys ja aina hieman jännittää, kun menemme ostoille, että merkkien suunnittelijat ovat onnistuneet mallistojensa kanssa. Yleensä mallistoissa, paitsi meidän omassa, on ns. suunnitteljoiden kukkasia. Tämä tarkoittaa sitä, että jotkut asut ovat niin erikoisia, että emme tiedä kenelle ne on suunniteltu ja kuka pukisi ne päällensä…

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Part two

Part Twon mallisto on aina erilainen kuin InWearin mallisto. Inwear on suunniteltu työ- ja juhlakäyttöön, Part Twon mallistot ovat rennompia, mutta ne soveltuvat myös rentoon työpukeutumiseen ja vapaa-aikaan. Välillä Part Two yllättää juhlavilla tuotteilla ja yleensä nekin ovat olleet loistavia. Meidän liikkeen tulevan kevään Part Two mallisto on varsin sininen. Sieltä löytyy myös vaaleansinistä, hiekan eri sävyjä ja valkoista. Part Twolla on reilut mallit ja olemme tyytyväisiä siihen, koska sieltä saamme myyntiin laajan kokovalikoiman koosta 32 kokoon 46.

 

Emalee neule

Jatketaan kietaisu tyyppisellä tuotteella eli neuleella. Kun neuletta tarkastelee lähemmin niin huomaa, että kyseessä on perusneule, jossa on puolikas lisäkappale etupuolella ja sivussa on nauhat, jotka sidotaan vasemmalle vyötärön kohdalle. Neuletta löytyy tämä kirkkaan sininen, beige ja musta. Minulla on päälläni neuleesta koko S, joten neule vastaa normaalia kokoa.

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Muut merkit

Meiltä löytyy myös muita pienempiä tuotemerkkejä sekä useita kenkämerkkejä. Kevään kengistä voisin mainita, että super mukavia tennareita ja lenkkareita saapuu taas useita eri malleja ja värejä. Olen myös tyytyväinen kevään laukku- ja huivimallistoon. Niiden värit ovat kerrassaan herkullisia ja ne sointuvat upeasti yhteen eri vaatemallistojemme kanssa.

Olen aina sanonut, että meiltä ei tavara lopu 🙂 Tällä haluan sanoa sen, että minusta on tärkeää, että asiakkaalle on valinnan varaa mistä valita. Otamme myös sisäänostoissamme huomioon naisten eri vartalotyypit. Mm. housuja tulee olla eri vartalotyypeille, samoin mekkoja. Olemme tarkkoja vaatteiden istuvuuksissa ja yleensä Gabi sovittaa mallikappaleet. Meillä on kyllä niin harjaantunut silmä, että näemme yleensä myös ilman sovitusta, istuuko tuote kauniisti vai onko se liian kapea/leveä mm. lantiosta. Olemme myös myyneet useimpia tuotemerkkejämme jopa 17 vuotta (mm. InWear, Part Two ja More&More) niin tunnemme vaatteiden rungot ja siluetit pelkästään katsomalla.

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

London paita ja London hame

Riisuin neuleen pois ja alta paljastui London sarjan paita ja fyrrykantti hame. London paidassa on napit edessä ja pieni pystykaulus. Rannekkeet ovat leveät, jotka käänsin tuplasti. London hameessa on leveä kuminauha vyötärö ja ihanat taskut sivussa. Hameen helmassa on samanlainen fyrrykantti kuin London mekossa. Myös hameessa on vuori.

Paita ja hame yhdessä muodostavat pitkähihaisen mekon, mutta kumpikin tuote toimii yksistään parinaan yksivärinen tuote.

Minulla on paidasta ja hameesta päälläni koot 34. Varsinkin hame on reiluhkoa kokoa, koska vyötäröllä on kuminauha.

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

PBO

Viimeisenä, mutta ei vähäisenä merkkinä on PBOn katsaus kevääseen. PBO on tunnettu silkki stretchistä ja erilaisista printeistä. Tulevana keväänä meidän mallistomme kyseiseltä merkiltä koostuu rosasta, hiekasta ja vaaleansinisestä. Sieltä saapuu upeita ja ylellisiä silkkimekkoja, kauniita yläosia ja takuuvarmoja housuja.

Yhteenvetona voin todeta, että alkukevät on sinivoittoinen, mutta jos musta kuuluu lempiväreihisi, ei sitäkään meiltä tule puuttumaan. Kuten olen ennenkin todennut, tummansininen ja musta ovat pukeutumisen perusvärejä, joita meiltä löytyy aina. Samoin vaaleita yksivärisiä ja eri sävyisiä paitoja meillä on aina, vuoden ajasta riippumatta.

Kesämallistot ovat sävyiltään vaaleampia, mutta usein myös kirkkaampia. Tutustutaan sitten kesään, kun saadaan tämä vuosi taputeltua alta pois.

 

Katsaus tulevan kevään 2020 mallistoihin

Tukka takana ja elämä edessä…miltä kuulosti tulevan kevään 2020 mallistot? Itse totean, että tuskin maltan odottaa. Uskon täysillä, että myös sinä ihastut niihin:) 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 


2 kommenttia

  1. Maarit😘 sanoo:

    No todellakin kuulosti ihanalle! Nam nam.
    Ja teidän oma mallisto on herkku. 😘

    • Kata sanoo:

      Hei Maarit ja ihanaa kun tykkäsit 🙂 Mahtavaa kun tykkäät DW mallistosta! Terkuin kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *