Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


14.11.2019 |

Fiksut Tulevaisuuden housut upeilla yläosilla

Fiksut Tulevaisuuden housut upeilla yläosilla

Oletko tykästynyt meidän ”Tulevaisuuden housuihin”? Niihin rentoihin housuihin, joissa on super mageet vetoketjut edessä. No, ne housut ovat loistavat arkeen ja vapaa-aikaan, mutta nyt esittelemme ”Fiksut Tulevaisuuden housut”, jotka toimivat arjessa sekä juhlassa.

Fiksut tulevaisuuden housut toimivat myös juhlahousuina ja juhlien jälkeen ne puetaan töihin

 

Fiksut Tulevaisuuden housut upeilla yläosilla

Fiksut tulevaisuuden housut

Mikä tekee näistä housuista fiksut tulevaisuuden housut? Se on materiaali ja tyylikkäästi toteutetut pitkät vetoketjutaskut edessä. Housuissa on klassinen pukulaatu eli tarkoitan laatua, jota käytetään koko puvuissa, joihin kuuluu bleiseri, housut, hame ja/tai mekko. Voisin puhua myös jakkupuvuista, mutta se kuulostaa hieman aikansa eläneeltä sanalta.

 

Fiksut Tulevaisuuden housut upeilla yläosilla

Tulevaisuuden housuissa on pitkät vetoketjut reisien sivuissa. Vetoketjujen sisällä on taskut. Itselläni on tapana pitää vetoketjuja auki noin 15 cm eli kuten kuvasta näkyy. Joku haluaa pitää vetoketjut kiinni ja joku ne täysin auki. Lahkeet ovat kapeat ja itselleni koon 34 housut peittävät nilkat.

 

Fiksut Tulevaisuuden housut upeilla yläosilla

Leo rusettipaita

Leo rusettipaita on todella kaunis! Miten yksi paita voi tehdä asusta näin juhlavan! Paidan hihat ja kaulus ovat mustaruskeaa leokuosia ja paidan etu- ja takaosa ovat mustaa hieman läpikuultavaa kangasta. Paidassa ei ole nappeja vaan se puetaan pään yli. Rusetin alla on v-kaula-aukko, joten paidan pukeminen päälle ei tuota ongelmia.

Minulla on paidasta päälläni koko M, joka on minulle sopiva. Se koko vastaa tässä paidassa 36-38 miinus kokoa.

 

Fiksut Tulevaisuuden housut upeilla yläosilla

Fiksut Tulevaisuuden housut upeilla yläosilla

Leia paita

Leia paita on todella kaunis päällä. Itse tykästyin paidan hihoihin, ne ovat alaspäin levenevät mutta ne eivät ole täyspitkät eli ne eivät häiritse olemista eikä myöskään työntekoa. Paidassa on pieni poolokaulus joustolla eli kaulus ei kiristä. Niskassa on muutama nappi, jotta paita sujahtaa sujuvasti päälle. Paita ylettyy lantiolle, se ei ole hurjan pitkä. Näiden fiksujen Tulevaisuuden housujen kanssa paita tulee pukea housujen sisälle. Paita on hieman reiluhkoa kokoa, minulla on paidasta päälläni koko 34.

Leia paitaa löytyy tämän musta/valkoisen lisäksi vaaleansininen/musta. Löydät sen Leia paidan täältä.

 

Minulta kysytään aina välillä että näyttääkö Tulevaisuuden housuissa vielä leveämmältä taskujen takia, jos ennestään on leveä lantio eli vartalo on A-mallinen? Sanon, että ei näytä. Housut ovat suht korkea vyötäröiset, joten niissä vyötärö korostuu. Tämä tekee sen, että lantio näyttää kauniilta ja naiselliselta, eivätkä aukiolevat taskut levennä, jos niitä ei aukaise kokonaan.

Tulevaisuuden housuista otetaan yksi koko pienempi kuin normaalisti. Jos sinulla on koko 38 klassisista Tulevaisuuden housuista, niin näistä fiksuista Tulevaisuuden housuista voit ottaa myös koon 38. Huomioi, että fiksuissa housuissa ei ole nauhoja vyötäröllä, jotka kiristetään vyötärölle. Näissä housuissa käytetään vyötä.

 

Fiksut Tulevaisuuden housut upeilla yläosilla

Miten tämä pikkulaukku voi olla niin täydellinen tähän paitaan? Laukku on super söpö hopean värisellä hihnalla. Pieni ja siro helmi clutch-laukku kestää aikaa.

Leia paidan kuvio on hieman kohokuviota. Jos katsot tarkasti tätä kuvaa, huomaat sen.

 

Fiksut Tulevaisuuden housut upeilla yläosilla

Hiukset

Näyttää siltä, kuin olisin leikannut hiukseni, eikö? Jätin hiukset poolokauluksen alle eli leikannut niitä en ole. Tekisi mieli, mutta tunnen itseni niin hyvin, että samalla kun leikkaan ne, olen kasvattamassa niitä. Leikkasin tällaisen kampauksen kolme vuotta sitten (apua, onko siitä niin kauan) ja oikeastaan pian sen jälkeen annoin hiusten taas kasvaa pidemmiksi. Tiedän, että lyhkäisempänä hiukset näyttävät paljon paksummilta kuin pitkinä, kun ne käytännössä roikkuvat pitkin selkää. Mutta en aio niitä nyt leikata, pidän niitä paljon ponnarilla tai nutturalla, joten pääsen helpolla. Olen oppinut myös tekemään kiharoita. Tunnen itseni nuorekkaammaksi tällä pitkällä hiustyylillä kuin lyhkäisemmällä hiusmallilla. Ja tämähän on tärkeää, pääasia on että itse viihtyy olemuksessaan.

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja pinkillä merkityt tuotteet myös Doppshop verkkokaupastamme.

 


4 kommenttia

  1. Elina sanoo:

    Onko nuo housut mustat? Mielestäni näyttävät näissä kuvissa tummanvihreiltä.

  2. Maarit🤓 sanoo:

    Voi ihanuus, mitä ihanuuksia! 😍 Rusetti! Olen höpsähtänyt näihin rusetteihin, kiitos teidän! 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *