Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


12.11.2019 |

Eden mekon stailaus viidellä eri tavalla

Itselleni on tärkeätä, että vaatteille tulee useita käyttökertoja. Tällä ”Eden mekon stailauksella viidellä eri tapaan”- haluamme näyttää teille, miten mekkoa voi yhdistellä eri menoihin eri henkisesti ja eri tavoin. Yleensä ei aina hoksata, miten erilailla asuja voi yhdistellä ja miten jokin vaate taipuu moneen. Tämän postauksen ja  videon tarkoituksena on antaa vinkkejä mekon stailaukseen.

 

Asu nro 1. arkeen

Mekon alle voi talven tullen pukea ohkaisen poolon. Usein mietitään, että mekon päälle tulee pukea jotain, mutta myös sen alle voi pukea jotain. Poncho tekee asusta reippaan ja tällä asulla lähtisin vaikkapa kaupungille keväisin ja syksyisin. Muuten pitäisin asua talvella sisällä työvaatteena.

 

Asu nro 2. iltamenoihin

Valkoinen hihaton paita nauhoilla on huippukätevä paita, jos rakastaa rusetteja ja nauhoja kauluksissa. Se on helppo pukea ihan minkä tahansa alle, koska se mahtuu johtuen siitä, että siinä ei ole hihoja. Tämänkin Eden mekon alle se sopi todella kauniisti! Videolla puen mustan nahkajakun asun päälle, sujautan solkiavokkaat jalkaani ja käteeni otan kuparisen värisen hauskan laukun. Otin kollaasiin mukaan myös konjakin nahkajakun, koska sekin sopii asuun loistavasti.

 

Asu nro 3. vapaa-aikaan

Puimme Doppwoman Isa neuleliivin mekon päälle. Koska liivi on auki edestä, voi sen pukea mekkojenkin päälle. Etuosan auki oleva kohta tuo mekon esille eikä piilota sitä. Iso laukku, midimittainen untuvatakki, joka peittää Eden mekon ja isohko kassi kruunaavat asun.

 

Asu nro. 4 arkeen

Lyhyt ja suora neuletakki sopii mekkojen päälle. Valkoinen neuletakki ei talvisin ole sellainen vaate, jota on helppo löytää. Tämän Eden mekonkin päälle se sopii loistavasti. Konjakin värinen huivi on iso villahuivi, joka on helppo kietaista kaulaan. Lyhyt tekoturkki ja bootsit antavat asuun särmää ja konjakkiin pikkulaukkuun mahtuu juuri tarvittavat tavarat huulipunasta lähtien.

 

Asu nro 5. baanalle

Mustat hyvin istuvat nahkahousut ovat ikuisuustuote ja ne halusin pukea Eden mekon alle. Nahka tuo asuun aina särmää! Puin Eden mekon alle mustan topin, jotta sain jättää mekon hieman löysemmälle. Mustat piikkarit, valkoiset helmet kolminkertaisesti kaulaan ja harteille musta keeppi ja daami on valmis talven rientoihin.

Kuten huomasit, Eden mekon ympärille kertyi 5 käyttökelpoista asua. Katso vielä video, jonka teimme kyseisistä tuotteista. Videolla näet ne minun päälläni, mikä helpottaa asujen hahmottamista.

Löydät videon Instagramista  täältä ja Facebookista  täältä.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Teemaviikon arvonnan voittajat olivat Rea, Jaana ja Hansu. Voittajille on ilmoitettu sähköpostitse voitosta. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea voittajille!


6 kommenttia

 1. Sisko sanoo:

  Tämä video oli kyllä tosi hyvä. Ja tuo Eden mekko on niin huippu tuossa värissä. Mutta oliko näin, että ,minun kokoa ei enään ollut. Ja tuo valkoinen rusettipuserokin löytyy jo itseltäni. Ai, että …niin ihania kokonaisuuksia. Ja tuo vaalea poncho olisi aika kiva, kun lähdetään reilun viikon päästä pitkälle lennolle Miamiin.

  • Kata sanoo:

   Hei Sisko ja kiitos kommentistasi 🙂 Edeniä löytyy vielä L kokoa, se vastaa kokoa 38-40. Minusta valkoinen rusettipaita mekon alla oli kymppi, kuului omiin suosikkeihini. Vaalea poncho on loistava mihin vaan ja siihen on ihana kääriytyä pitkällä lentomatkalla. Laita viestiä, jos laitamme pakettia tulemaan 🙂 Kata

 2. Marianne sanoo:

  Toimivia ja kauniita yhdistelmiä. Videollahan kokonaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Tykkään niin näistä ”filmatisoinneista”😊. Onnea voittajille ja kiitos vielä hienosta juhlaviikosta.

  • Kata sanoo:

   Hei Marianne ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäät videoista! Siellä on kiva esitellä asuja, Kata

 3. Maarit🤓 sanoo:

  Heh. Katsoin videon varmaan kymmeneen kertaan yhteen pötköön 😄. Ihana.
  Vitsit, miten taipuisi moneen tuo mekko❤️.
  Tekis kyllä niin mieli…sovittaa…🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *