Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

”Hitti vai huti” legginsit maximekolla

"Hitti vai huti" legginsit maximekolla

Kirjoitin 4,5 vuotta sitten blogitekstin otsikolla ”Hitti vai huti?” Siinä esittelin teille legginsit, jotka puin mekon alle, eri kenkien kanssa. Nyt minulla on samat legginsit jalassani kuin silloin, mekko on vain vaihtunut maximittaiseen mekkoon, sellaiseen joita ei vielä tuolloin paljoa ollut.

Tähän mekkoon minusta mustat legginsit ovat hitti!

 

"Hitti vai huti" legginsit maximekolla

Minusta legginsit näyttävät naisellisilta korkkareiden kanssa. Se että nilkka ja jalkapöytä tulevat esille näyttää hyvältä. Mutta sopisi tähän asuun myös tennarit tai lenkkarit.

Muistan, kun legginsit ja kuminauha housut olivat suuri hitti reilut 10 vuotta sitten. Miten ihanilta ne tuntuivat päällä ja moni koki varsinkin kesäisin, että ne ovat kivat mekkojen alla. Legginsit ja kuminauha housut olivat myös siten ”vaarallisia” että ne venyivät sitä mukaan kun oli tarvis. Muistan, kun legginsit ja kuminauhat hiipuivat pois muodista, niin moni nainen totesi tavallisia housuja ostaessa että painoa oli tullut lisää. Kuminauha housuissa ei painon vaihtelua huomaa, kun taas tiukoissa housuissa sen huomaa heti.

Monet kerrat kuulin legginsien ”aikakauden” jälkeen pientä manailua pukukopista!

 

"Hitti vai huti" legginsit maximekolla

Tilda mekko

Tabitha mekko on pitkä, se ylettyy itselläni melkein nilkkoihin. Mekon sivuissa on pitkät halkiot jotka keventävät mekon yleisilmettä. Mekossa on paitapusero kaulus ja ensimmäinen nappi lähtee rinnan kohdalta. Mekon edessä on laskokset, jotka lähtevät rinnan alapuolelta. Sen olen mekossa huomannut että isompi rintaisille mekko ei ole pukevin, juuri näiden laskosten takia. Mekossa on vyö, jolla mekko kietaistaan napakasti vyötärölle. Mekossa on taskut.

Tilda mekko on kierrätettyä polyesteriä

 

"Hitti vai huti" legginsit maximekolla

Juuri halkioiden ja napituksen ansiosta, että mekon saa myös alhaalta auki, sopivat mustat tiukat legginsit mekon alle loistavasti!

Legginsit ovat täysin peittävät. Niitä voi verrata sukkahousuihin ilman jalkaosaa. Nämä legginsit ovat myös täyspitkät.

 

"Hitti vai huti" legginsit maximekolla

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hitti ilman muuta ja ihana asu! Haluaisin itsekin pukeutua juuri noin, mutta koska pitkä selkä ja lyhyet jalat ?, asu ei näyttäisi ollenkaan noin mageelta.

  • Hei Anne ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos ja onneksi korkkarit on keksitty 🙂 Saan ainakin hieman lisää mittaa jalkoihini 🙂 Ihanaa viikkoa sinulle, Kata

  • Hei Sanna ja kiitos kommentistasi! Kiitos kun tykkäsit kuvista ja minustakin legginsit ovat hitti! Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Täydellinen hitti sanoisin. Moderni, muodikas ja tyylikäs asu.

  Kuvissa sinä Katat näytät modernilta Myrskyluodon Maijalta, kun taivas takanasi näyttää enteilevän myrskyä.

  Mahtava postaus, hyödyllisiä ja opettavaisia niksejä taas. Nuo Wolfordin legginsit ovat todellakin peittävät ja kätevät kun ovat alhaalta auki ja täyspitkät. Viisas hankinta syksyksi ja kesällä viileisiin iltoihin maksimekon alle.

  Kiitos ihanasta blogista, palvelusta ja kyllä Dopp on täydenpalvelun vaateliike missä työskentevät muodin raudanlujat ammattilaiset.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Kiva, kun tykkäät! Totta, ne ovat kätevät, tyylikkäät ja lämpöiset. Ihanaa kun seuraat meitä, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *