Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Supersiisti sininen ja raitapaita nauhoilla

https://www.dopp.fi/dopp-shop/ylaosat/raitapaita-nauhoilla/

Jatketaan vielä tämä blogipostaus samoilla housuilla kuin tiistaina. Housut eivät turhaan saa huomiota, ne ovat meidän ”ykköshousut” ja tämä väri on mitä ihanin. Tummansinisiä ja mustia on aina, mutta keskisinisiä ei ole aina. Ei ainakaan naisten housuissa, miesten housuissa sitäkin enemmän.

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/ylaosat/raitapaita-nauhoilla/

Supersiisti sininen ja raitapaita nauhoilla

Täytyy todeta Pekka Poudan sanoja lainatakseni, että ”Valkoinen kurittaja” on todella kurittanut viime päivinä. Lunta on vaikka muille jakaa. Juuri asiakkaani totesi, että matkalaukun vetäminen Helsingin kaduilla oli yhtä tuskaa. Totta, aurausautot eivät ehdi mukaan valkoisen kurittajan aikatauluun. Mutta tiedän ainakin yhden, joka nauttii lumesta ja se on Jade.

 

Supersiisti sininen ja raitapaita nauhoilla

Jade on vielä pentu eli alle vuoden ikäinen vauvakoira. Se pomppii lumihangessa kuin pupujussi isoine korvineen, kuono ihan lumessa. Valora istuu saunassa, jossa on iso ikkuna pihallemme ja valvoo sieltä meidän tekemisiä. Samalla se valvoo jokaista jäällä liikkujaa ja saa isot hepulit, jos joku tulee lähellekin meidän laituria.

 

Supersiisti sininen ja raitapaita nauhoilla

Raitapaita nauhoilla

Jos jokin asia tuo mieleen kevään, niin se on raitapaidat. Tämä raitapaita nauhoilla ei ole tyypillinen raitapaita, vaan tässä on erikoisuutena nauhat. Nauhat on ommeltu sivusaumoihin ja ne voidaan solmia sekä eteen että taakse. Raitapaita on ihanan raikas monien housujen ja hameiden kaverina. Tämä paita on sellainen, joka sopii moneen tilaisuuteen. Voisiko sitä jopa kutsua vaatekaapin pelastajaksi tulevana kesänä?

  • Raitapaita nauhoilla € 79,00 koot 36, 38, 40, koot 42-46 tulevat ensi viikolla (minulla on koko 36)

Raitapaita on 100% puuvillaa.

 

Supersiisti sininen ja raitapaita nauhoilla

Muistako tämän postaukseni, jossa kerroin kuinka Valora juoksi pentuna jäälle? Se saa vieläkin sydämeni tekemään muutaman extra voltin. Se sai muidenkin sydämien tykytykset aikaan, koska sain tapauksesta paljon palautetta kun kävitte liikkeessä. Kiitos vielä huolenpidosta.

 

Supersiisti sininen ja raitapaita nauhoilla

Minullahan on uusi harrastus. Se on avantouinti. Noh, uinti on ehkä hieman liioittelua, voidaan puhua paremminkin avantopulahduksesta. Olin puhunut avantoon menemisestä siitä lähtien kun muutimme nykyiseen kotiimme vajaat 3. vuotta sitten. Mieheni naureskeli välillä, että koska se avantouiminen alkaa. Se ei saanut tuulta purjeisiinsa, kunnes eräänä iltana joulukuussa istuimme baljussa ja viinilasin rohkaisemana pulahdin mereen. Oi, mikä fiilis oli sen jälkeen. Voittajan olo!

Pidän siitä, että muu meri kuin se aukko, johon pulahdamme, on jään peitossa. Ostimme kesällä mieheni kanssa märkäpuvut ja tarkoituksemme oli aloittaa avovesiuiminen meidän edustalla. Minä tein sitä muutaman kerran mieheni vanavedessä. En syttynyt siihen yhtään, koska kuikuilin jatkuvasti näkyykö käärmeitä, minkkejä tai hylkeitä! Olen nähnyt kaikki nuo eläimet joko tontillamme tai laiturimme päässä. Mieheni ei aluksi uskonut hyljejuttuani, kun kerroin että näin ison pään meressä laiturimme päässä. Hän sanoi, että se oli vain iso lintu. No, kun hän itse näki ison pään vedessä, niin johan rupesi uskomaan.

Saan avantoon pulahtamisesta todelliset energiakiksit!

 

Supersiisti sininen ja raitapaita nauhoilla

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *