Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyylikkäät ruutuhousut ja kääntötakki

Ruutu on nyt in. Minusta ruutu ei ole koskaan pois muodista, mutta silloin kun jokin kuosi/malli/väri on trendi, on sitä kaupoissa enemmän tarjolla. Nyt löytyy mallistoista ruutuhameita, -mekkoja, -jakkuja ja -housuja. Kevätmallistosta löytyy jopa ruututakkeja, jotka ovat ihan järisyttävän mageita. Mutta ei mennä vielä ensi kevääseen vaan pitäydytään tässä syksyssä ja tulevassa talvessa.

Ruudut eivät paljoa muutu, mutta niiden väritys on oltava just eikä melkein. Värikombot ruuduissa ratkaisevat ovatko ruutuhousut jees or nou ja minusta nämä postauksen ruutuhousut ovat jees!

 

Ruutuhousut

Ruutuhousuissa on kaikille vartalotyypeille sopiva malli. Vyötärö on korkea ja housun lahkeet ovat suorat. Suoravartaloiselle naiselle lantion kohtaan ei jää liikaa tilaa eli tyhjää pussia. Leveähkö lanteiselle naiselle ne istuvat lantiosta hyvin eli ne joustavat. Housujen edessä on nappi ja vetoketjut,  mutta vyötärö joustaa. Housujen edessä on neulotut prässit. Etuprässit kaventavat reiden linjan! Housujen lahkeet ovat pitkät eli 32″ joten niiden pituus riittää noin 175 cm naiselle. Minä kääräisin lahkeita lyhkäisemmiksi ja laitoin lahkeita takaa hieman nilkkureiden varren sisälle.

Housuja löytyy koot 34-44. Housut vastaavat normaalia kokoa, minulla on päälläni koko 34 joka on napakka. Mutta muistathan, että sellaisia housuja jotka eivät veny, ei ole vielä keksitty. Kaikki housut venyvät ainakin hieman. Tapaan sanoa, että housut mukautuvat vartalosi mallisiksi.

  • Ruutuhousut € 109,95

Löydät housut yksivärisenä tummansinisenä ja mustana verkkokaupastamme.

 

Pitkästä aikaa meiltä löytyy punaisia neuleita, neuletakkeja, paitoja, hameita ja mekkoja. Punaista on enemmän kuin muutamiin vuosiin.

 

Tämä on täyden kympin työasu!

Neuletakki

Punainen v-aukkoinen neuletakki on yksi suosikeistani. Neuletakki on super ohutta 100% villaa. Neuletakissa on naisellisen kauniit pussihihat leveillä rannekkeilla. Edessä on napit ja vyötäröllä on leveä resori. Neuletakki soveltuu mekkojen päälle, sekä yhtä hyvin housujen kuin hameidenkin yläosaksi. Neuletakin alle voi pukea kauluspaidan lisäksi topin tai ohkaisen poolon. Takin voi pukea myös yksistään, neulepaidan tyylisesti. Tummat napit tuovat neuletakkiin syvyyttä.

 

Hattu päässä on aina tyylikäs ja hyvin puetun näköinen! Jokaiselle naiselle löytyy hattu tai pipo, joka istuu päähän ja jossa näyttää upealta!

  • Harmaa lippis € 59,00
  • Houp nilkkurit € 189,00
  • Huopalaukku € 119,00 harmaa ja beige

Kääntötakki

Tämä takki on kääntötakki. Takin toinen puoli on pikimustaa sileää samettimaista kangasta ja takin toinen puoli on liukasta mustaa kangasta. Kankaiden välissä on polyesterivanu. Pikimusta samettikangas näyttää ylelliseltä ja kun liukaskangas on sisäpuolella on takki helppo pukea päälle. Takin edessä on kolme nappia ja vyötäröllä on vyö. Takki ylettyy polven alle eli se kätkee syöveriinsä myös hameet ja mekot. Takki on kevyt ja ihanan pehmoinen. Takissa on sivutaskut. Takki on suht reilua kokoa, minulla on päälläni takista koko 34.

Tämä takki tuntuu ylelliseltä päällä!

 

Tässä takin kiiltävä puoli on päällä päin.

 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Voit tilata tuotteita myös joko verkkokaupastamme tai meilillä shop@dopp.fi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset