Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


31.5.2018 |

Viime tingan juhla-asut 2: Sinivalkoinen monikerroksellinen mekko

Tässä on monikerroksinen mekko, jossa tämän kesän trendit ovat kohdallaan. Mekko saapui liikkeisiimme juuri ja on uutta keskikesän mallistoa. Kuten tiedätte, kesän trendi on kukka kaikessa muodossa, koossa ja väreissä. Myös tämä uusi pituus eli midimitta on tullut vahvana mekoissa ja hameissa. Jotkut ovat täysin rakastuneita midimittaan, joitakin se ei puhuttele. Mitä sinä pidät midimitasta? Minä pidän siitä!

 

Mekko

Tässä mekossa on vuori. Vuori loppuu toiseksi viimeiseen fyrrykanttiin, joten viimeisestä kantista kuultavat jalat läpi. Se onkin hyvä, koska tämä temppu keventää asua. Hihansuissa ja kauluksessa on pienen pieni fyrrykantti. Kauluksessa on yksi nappi, joten sen voi laittaa kiinni tai pitää auki.

Jos haluat pukea jotain tämän mekon päälle, niin huivi harteilla on kaunis ja kepeä. Myös pienen pieni bolerojakku toimii mekon kanssa, kun se on tarpeeksi lyhyt.

 

Gabille mekosta koko 36 tulee polven alle. Itse jos laitan tämän koon päälleni, tulee se huomattavasti alemmas. Gabi onkin 170 cm pitkä ja minä hikisesti 163 cm pitkä. 

 

Väriä asuun saat asusteilla. Tässä yhdistimme siniseen punaiset piikkarit ja punaisen laukun sekä punaiset huulet!

Arkena tämä mekko asustetaan valkoisilla tennareilla ja päälle puetaan farkkutakki.

 

Monikerroksellista mekkoa löytyy ainoastaan tämä sinivalkoinen ja koot mekossa ovat 34-42. Mekko € 159,95.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *