Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


17.4.2018 |

Vlogi: Katan mukana Taipeissä

Hong Kongin jälkeen matkamme jatkui Taipeihin, jossa vietimme kaksi päivää. Tervetuloa kanssani Taipeihin!

Taipein jälkeen jatkoimme matkaa kolmanteen kohteeseemme eli Singaporeen. Pysythän DOPPin kanavalla!


10 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Vaikka style lady onkin itse reissun päällä ja sukkuloi paikasta toiseen selfiekepin kanssa pitäen ajantasalla bloginsa lukijat, niin Dopp Helsinki rulettaa ja on voimissaan.

  Kävin eilen poistattamassa pahaa mieltä liikessäsi (shoppin terapiaa) ja kun lähdin niin sisälleni oli astunut aurinko ja hups, paha mieli poissa. Mukana myyjän suosittelema mekko, joka sai koko perheen hymyilemään, todella tyylikäs ja ihana. Nappi valinta!

  Kiitos taas jälleen kerran siitä, että toit Dopin Helsinkiin.
  Helsingin paras putiikki, näyttävä vaateikkuna, ihania ja ajattomia vaatteita, jokaiselle jotakin ja mikä parasta ammattitaitoisia ja ilolla varustettuja myyjiä.

  Hyvin olet Kata hommasi hoitanut. Arvostan sinua todella paljon ja nyt annan lisää hehkutusta.

  Dont panic, olet reissusi ansainnut ja putiikkisi on voimissaan ja tuo iloa monen naisen elämään, joten voit relata. Ansaitset sen ja yrittäjän on hyvä ladata akkuja ja haistella muodin tuulia pitkin ja poikin maailmaa.

  Blogisi on Suomen muotiblogien kärkeä ja sinä olet stailauksen velho, oikea mestari.
  Elämäntyösi antaa iloa niin monelle naiselle ja opettaa meitä korostamaan parhaita puoliamme. Kymmenen pistettä siitä sinulle ja putiikin ladyille.

  Onneksi sitä on nainen, niin tietää minne putiikkiin astelee jos haluaa mukavaa päälle pantavaa ja sekä nostattaa mieltään. Miehille ei taida Dopin kaltaista putiikkia löytyä?

  Palaa pian takaisin levänneenä ja rentoutuneena. Kun tänään työmatkalla kuljen Dopin ohi, ihailen näyteikkunaa ja saan siitä silmänruokaa,iloa, niin huokaisen jälleen kerran syvään, että Dopp tuli Helsinkiin.
  DOPP is POP!

  • Maarit sanoo:

   Ihana kommentti Jaanalta! Komppaan 200 prosentilla😊, tuohon ei kyllä ole mitään lisättävää❤️. Itse käyn täältä Kaakkois-Suomesta muutaman kerran vuodessa, koska Dopp on täyden palvelun boutique. Ei ole vastaavaa tullut eteen. Ihanaa, kun autetaan oman tyylin luomisessa. Mee like! 😊

   • Kata sanoo:

    Hei Maarit ja kiitos kommentistasi:) No eikö ollutkin, luin sen ainakin 10 kertaa, se oli ihan uskomattoman positiivinen. Kiitos ihanasta kommentistasi myös sinulle, huippua kun pääset meille aina silloin tällöin. Keväistä säätä Kaakkois-Suomeen, toivoo Kata

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja huh, huh mikä kommentti! KIITOS! Et tiedä, kuinka iloiseksi tulin, kun olin ollut lentokoneessa 11 tuntia ja 40 minuuttia ja sitten laskeuduttuani 06.30 aamulla avaan meilit ja siellä on tämä sinun viestisi! Energiaa tuli ihan isolla vaihteella. Kävin kotona suihkussa ja painelin liikkeeseen. Tytöt myös kiittävät palautteestasi, meillä on huippuhyvä henkilökunta. Kaikki haluavat auttaa ja löytää asiakkaille asuja. Miesten vaatteita möimme silloin Vaasassa 9 ensimmäistä vuotta, mutta sitten jatkoimme ainoastaan naistenvaatteilla. Tällä kommentilla jaksaa painaa taas pitkää päivää ja rustata blogia iltaisin. Kiitos vielä kerran ja ihanaa kevättä sinulle, Kata

 2. Riitta sanoo:

  Voi kuinka kiva tämä sinun matkavlogisi. Kiitos, on ollut kiva päästä seuraamaan matkakohteita ja sinulla on pirteä ja mukaansatempaava tapa kuvata ja kertoa asioita.Mielenkiinto pysyy koko ajan yllä.
  Korkeanpaikankammosta puheen ollen, minullakin on korkeanpaikankammo, mutta koetan voittaa ko. pelon menemällä hallitusti tilanteisiin.Olen ollut mieheni kanssa myöskin Hong Kongissa ja joissain paikoissa jouduin ”psyykkaamaan” itseäni, että korkeanpaikankammo ei rajoittaisi joiltain osin matkaa, mutta hyvin se sitten meni.Tuo hotelli, jossa majoituitte Hong Kongissa onkin aika hurjan korkea.
  Sinulla on todella kaunis aikuisen naisen tyylitaju ja ihania kuvia.Estetiikka, naisellisuus ja kauniit asiat piristävät arkea ja elämää minun mielestäni.
  Kaikkea hyvää sinulle ja mukavaa kevättä.

  • Kata sanoo:

   Hei Riitta ja kiitos viestistäsi:) Mahtava tsemppikommentti, tuhannesti kiitoksia:)) Totta, psyykkaaminen on auttanut minuakin, ”mielelle puhuminen”:) se on tylsä kammo, rajoittaa elämää jonkin verran. Kiitos kun pidät tyylistäni, ihana kuulla! Sama minulla, kauniit asiat piristävät arkea ja tuovat iloa. Kiitos, samoin sinulle:) kevätterkuin Kata

 3. Jaana Saari sanoo:

  Hyvää Lomaa Kata Sinulle <3

 4. Maarit sanoo:

  Kiitos Kata ihanista matkavlogeista! Tosi kivoja, tosiaan, ihan kuin olisi kanssasi matkalla😀. Eikö miehesi jo sanonut, että rouva se työskentelee ”lomallakin”. Mistä sinulla tuota energiaa kumpuaa? Ihana! Ja joo, kimppaan korkeanpaikan kammot ja käärmeet, hui! Onneksi Suomessa ei monia käärmeitä ole. Lisäksi kammoan hämähäkkejä! Niitäkään ei onneksi Suomessa ole isoja. Uuh! En tiedä, mistä nuo kammot tulevat, kun ei niiden kanssa tekemisiin kuitenkaan ole joutunut. Paitsi korkeiden paikkojen. Siinä on taistelemista itsensä kanssa kummasti. Mukavaa loppumatkaa!

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos viestistäsi:) ihana kuulla, että pidät matkavlogeistani:) Välillä se kyllä pitää minua ”hulluna” ja lähettelee kuvia lapsille, että taas töitä! Mutta naureskelee myös kun kuljen selfiesticki kädessäni ja puhun itsekseni mikkiin. Mutta on kyllä kannustava, tuntee luonteeni:) Näin facessa, kuinka Suomessa käärmeet rupeavat heräilemään ja huh, ihan hiki tuli jo kuvista. Tuota korkeanpaikankammoa olen todellakin joutunut työstämään tällä matkalla ja ihmettelemme mieheni kanssa, kuinka hyvin olen selvinnyt. Nähtävästi ”itselleen puhuminen” auttaa kummasti. Aurinkoisia päiviä, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *