Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


15.4.2018 |

Vlogi: Katan mukana Hong Kongissa

Tervetuloa Hong Kongiin! Kaksi päivää meni kuin siivillä, paljon oli nähtävää. Parissa päivässä hätähousut kartottivat tärkeimmät nähtävyydet.

 

Kiitos kun katsoit videomme. Matka jatkui Taipeihin, joten lisää videoblogia on tulossa. Pysythän DOPPin kanavalla!


2 kommenttia

  1. Pirjo Valkasmaa sanoo:

    Ihan mahtavaa seurata matkavideoitasi! Kuin olisi itsekin reissussa. Täytyy kyllä niin ihailla energiaasi, kun jaksat/ehdit/viitsit lomamatkallasikin muistaa blogisi seuraajia. Myös pakkausvideosi oli mielenkiintoinen. Kannattaa tosiaan pohtia toimivia asukokonaisuuksia. Hyvää matkaa!

    • Kata sanoo:

      Hei Pirjo ja iso kiitos ilahduttavasta kommentistasi:) Mahtavaa kun tykkäät videoista, vähän on vielä harjoittelua niiden suhteen, mutta mukavaa kun koko ajan oppii uutta. Totta, pääsee helpommalla kun miettii matka-asut jo kotona. Terkut Singaporesta, saavuimme tänne juuri äsken. Nyt on pimeää, kiva aamulla herätä kun näkee kaiken valossa. Mukavaa alkavaa viikoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *