Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DOPP Gloriassa

DOPP Gloriassa

Eilen ilmestyi tämän vuoden ensimmäinen  Gloria ja DOPP oli siellä mukana Putiikki-osiossa. Olin niin innoissani, kun meitä pyydettiin mukaan:) Gloria kuuluu lempilehtieni joukkoon, siellä on paljon eri aiheita ja upeita kuvia. Voit lukea haastatteluni tuosta yläkuvasta ja alakuvissa esittelen mainitsemani tuotteet eli hittituotteemme viiksipaitsikan sekä oman suosikkini, hattarahameen.

 

DOPP Gloriassa

Viiksipaitsikka

Hittituotteemme on ollut jo hetken aikaa viiksipaitsikka. Viiksipaitsikka on saanut nimensä rinnan kohdalla olevista vekeistä. Vekit antavat tilaa ja paitapuseron ideana on se, että se ei irvistä rinnan kohdalta. Usein isorintaisempi nainen joutuu ottamaan isomman koon paitsikoista, jotta napit menevät kiinni ja silloin käy niin, että hartialinjasta tulee liian iso. Tässä paitsikassa saamme sopivan hartialinjan sekä rinnan kohdan monelle naiselle. Paitsikka on vartalonmyötäinen ja siinä on elstania. Paitsikkaa löytyy valkoisena, mustana ja vaaleansinisenä. Koot ovat 32-44 ja voit sovittaa yhtä kokoa pienempää paitsikkaa kuin normaalisti. Paitsikan hinta on € 79,95.

 

DOPP Gloriassa

Hattarahame

Tässä on hattarahame, minun tämän talven suosikkihameeni. Pidän siitä, että juhlavampia vaatteita muunnellaan ja otetaan ne arkikäyttöön eikä jätetä niitä yhden illan vaatteiksi. Stailasin hattarahameen arkeen ja juhlaan, katso asukokonaisuudet  täältä!

Kiitos Gloria, että saimme olla osa upeaa lehteänne!

HUOM: Palvelemme tänään klo. 10-18.00 ja lauantaina sekä sunnuntaina vietämme Loppiaista.

Kategoriat

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *